reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Frog - :-)
Lubiczanka - ty to przynajmniej jakiś przerywnik miałaś, a my co mamy powiedzieć??? dawaj zaraz foty jakieś, żebyśmy mogły chociaż oczy pocieszyć ;-)
Madbebe - powodzenia w sprzątanku ;-)
Moniadan - małża brak, to i VIBROaction poszedł w ruch :-D:-D:-D

Witam wieczorkiem
Dzięki dziewczynki za kawe a własciwie miętową herbate hihih miło tak pogadac :))
Lubiczanko witaj umyj sie i zaraz mów wszystko co i jak pewnie Wam sie mega podobało, można sie zakochać w Barcelonie i ta pogoda mmmmmmmmm...
MoniaD działaj tam działąj...:) A Misia pewnie też by chciala hihihi
Laski jak są chętne na wyjscie w miasto w poniedziałek wieczór do klubu Karma potańczyc to piszcie:)

Kamcia ..a no wlasnie kto dziecmi zajmie sie..P idzie do pracy na rano a ja bede zonk... kurcze...srednio mi sie usmiecha chodzic nieprzytomniej z moimi szkodnikami a zwlaszcza z tym malym... gdzie ostatnio mam malo snu i ziewam calymi dniami.. wiec chyba wolalabym jakas sobote ...albo wyjscie na kregle ..

reklama
Andzia raz na ruski rok można sie pomeczyc przez jeden dzień, wrócisz do domu ok 3 rano i pospisz jeszcze kilka godzin:)
bueheheheee - 2,5 godziny snu a potem przez cały dzień na wysokich obrotach i z czujnością na najwyższym poziomie - to niewykonalne :no: niestety z tańcami muszę czekać, aż moje dziecię przestawi się na późniejsze wstawanie i ewentualnie A będzie miał wolne, coby się nim zająć na następny dzień...
Moniadan - jak to mówią - winny się tłumaczy :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry