reklama

Mamy z Irlandii!!

nie nadrabiam bo za duzo:zawstydzona/y:

wpadam tylko na chwile., ostatnio znajomi z pl przyjechali i wogole zamieszania arobili:-D nie ma kiedy wejsc na bb :zawstydzona/y::-p
do tego z mala na basen , a to lekarz, a to zalatwanie:sorry2: ciagle cos.... ehhh
a do tego komp mi sie psuje... tzn przegladarki przestaja dzialac:angry:
i co 2 dni instaluje nowa.....

no ale jestem wiec chwile wolna mam....:-D
zakwalifikowalam sie na JA :-) zobaczymy co i jak , za tydzien mam rozmowe:tak:

a dla was pytanie... moze wiecie gdzies gdzie w ie jest jakis fajny aqua park albo cos w tym stylu?? z gory dziekuje za odpowiedz...

pozdrawiam

reklama
hejo wieczorkiem

Kamcia jak konik??

jenny ale mialam dzien..jestem padnieta jak kon po wyscigach..hahaha
mialo juz chlopakow u mnie nie byc po 15 a byli do 17 dostalam po 4 literach ze szok a tak zmeczona dawno nie bylam..ale juz lusik..pozniej wpadla kolezanka z szwagierka wypilysmy jajcowki restki haha pozniej ciut likierku i wyluzowalam sie lekko..

4
a co to jest ta jajcowka???FAJNIE BRZMI:-D:-D:-D sory za capslock

Wiecie,jak se pomyślę,że w tej chwili jest pogrzeb Patrycji i Weroniki i co w tym momencie przeżywa jej rodzina,bliscy,znajomi to serce mnie ściska okropnie:-(
nawet nie wiedzialam ze to dzis :(
Pati ,Weroniczko
[*]
Nie potrafie sobie wyobrazic co czuje najblizsza rodzina...ja nawet nie znalam Pati a jak pomysle o niej to lzy same cisna mi sie do oczu...zycie jets tak niesprawiedliwe........

Kamcia ja mam to samo od wczoraj,przeglarki mi cos szfankuja....musze od razu wchodzic w ulubione

Mlody kima,a ja zaraz lece jakis makijaz walnac bo umowilam sie z kolezankami na maly shopping...nie dlugo wybywam,ale troszke mi sie nie chce bo pada.
U was tez?

helloł

Ja na chwilkę w przerwie pakowania się, robienia obiadu i znoszenia fochów mojej starszej córki :dry:

Rano pranie. wywiesilam - słonce. Nagle deszcz- se mysle po co mam teraz po to mokre leciec:baffled: zostawialam- i własnie dosycha , bo znow słonce:nerd: boszzzz

Juz mam stresa przed lotem. Nie to ,ze boje się latać- tylko podróz z Nikolą w tym jakze wygodnym Rajanerze mnie nie napawa optymistycznie:sorry2:
nic to- bydzie dobrze.

Tichonkowa
dzięki za wpisa na profilu:confused2::-D:-D:-D wariatka:-D

No to tymczasem moje drogie- bo coś tu puchami wieje:baffled::-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry