reklama

Mamy z Irlandii!!

Larcia to jesli pogoda dopisze to jakis spacerek a jesli nie to kawka???;-) Oczywiscie jak juz po pracy bede i skoro juz nakrecona to trzeba korzystac bo jak klapne to i checi na wszystko odejda:-p. Jesli by mi sie udalo skoczyc do 2ej i korkow by niet to okolo 3ej by ci pasowalo??? Ktos jeszcze sie pisze???:-)

reklama
Hejo :-)
Larcia, pliss zlituj sie ty nie masz z czego sie odchudzac, no chyba ze przez te 2 m-ce które mnie nie było zamieniłas sie w wieloryba, ale wątpie ;-)

widze spotkanka sie rozkręcają, ja sie zaczynam bac powrotu, tak długo tu siedze w Pl, ze ciezko bedzie sie przestawic

Kamcia i jak konik??

Mój M był wczoraj, tez obstawił wygrał 10e ale przegrał 17 hehe w grach to on szczescia nie ma, za to w miłosci :cool2:

Martycha powodzenia zyczę, zobaczysz jeszcze będziesz miec czasem dosc swoich dzieciakow tak jak my wszystkie (czasami off course ;-))
a powiedz robili wam jakies badania genetyczne? tak z ciekawosci chciałąm wiedziec jak to w Irl wygląda?

Frogus - to ja dziekuje :-)fajnie miec taka kolezanke:tak:;-)
Madbebe jak nie urok to sraczka.... ale popatrz kochana na swoj przedostatni suwaczek na pocieszenie ;-)
Andziulina i Pauletta dzieki za popoludnie w kulkach:-) Pauletta? no wlasnie - melduneczek, dotarlas? Ciekawe czy pobilas rekord czasowy ani w dojezdzaniu do domu;-)
Larcia szkoda ze nie moglas doalaczyc;-) mam nadzieje ze sie oplacalo;-)

froq jasne, bedzie mi milo :-) Daj znac jutro czy nie jestes zbyt zmeczona,to jak cos, to ja jestem chetna, 3 pasuje :-)

monia dzieki :-) Ale i froq i agusiek i andzulina sie odchudzaja, a moim zdaniem nie maja z czego, chudna w oczach, wiec wiesz...zostalam tylko ja!Wracaj juz do Nas! Napewno bedzie Ci ciezko na poczatku sie na nowo przyzwyczaic po takim czasie, ale po 2 3 dniach zrobi sie latwiej.Ja to Cie podziwiam,ze w Pl umiesz tyle wytrzymac. Mi nawet na tydzien,zeby pojechac, to ciezko sie zebrac :/

agusiek jasne :-) do nastepnego!

hejo wieczorkiem

Kamcia jak konik??

jenny ale mialam dzien..jestem padnieta jak kon po wyscigach..hahaha
mialo juz chlopakow u mnie nie byc po 15 a byli do 17 dostalam po 4 literach ze szok a tak zmeczona dawno nie bylam..ale juz lusik..pozniej wpadla kolezanka z szwagierka wypilysmy jajcowki restki haha pozniej ciut likierku i wyluzowalam sie lekko..

teraz leze juz w lozeczku i odpoczywam

aa..znalazlam u mojegro gryzonia kolejne zebiska..juz wybily sie gorne 4

Ostatnia edycja:
froq jasne, bedzie mi milo :-) Daj znac jutro czy nie jestes zbyt zmeczona,to jak cos, to ja jestem chetna, 3 pasuje :-)
Ale i froq i agusiek i andzulina sie odchudzaja, a moim zdaniem nie maja z czego, chudna w oczach, wiec wiesz...zostalam tylko ja

Wiec widzimy sie jutro, bo to czy bede zmeczona to nie wazne dopoki nie siade:-) jest dobrze, ale jak usiade to ciezko mi dupsko nawet do wc zebrac :sorry2: A dziecko tez musi miec jakas przyjemnosc wiec na bank jestesmy umowione.
A co mojego odchudzania skarbie wreszcie zaczynam sie lekko czuc i dla samego tego uczucia warto bylo cosik ze soba zrobic. A jesli choc troszke efektow widac to dodatkowa motywacja zeby wytrwac.

aa..znalazlam u mojegro gryzonia kolejne zebiska..juz wybily sie gorne 4

Didi gratki dla Ewuni za te dodatkowe gryzaki;-):-D Oby czesciej cie omijaly niz kąsaly.

froq nawalam i jutro chyba nie dam rady, bo...M przemyslal i stwierdzil, ze pojdzie jutro,bo musi, ale tylko na pare h i do 12 wroci :-) Wiec ciesze sie na sama mysl, bo ostatnio albo wraca jak dziecko juz spi, albo normalnie, ale za to wyjezdza jeszcze gdzies wieczorem. Ciesze sie, ze ma tyle roboty, ale czasem mi smutno,dlatego tak bardzo czekam na te weekendy. W razie GDYBY jednak mial wrocic pozno, to dam znac. Ale mam dobre przeczucia. Czy wtedy poniedzialek Ci pasuje na spotkanko?Amanda doczekac sie znow Wiktora nie moze :-)
Ano widac roznice, ja zawsze spostrzege :-) Po Was wszystkich widac. U Ciebie najbardziej po buzce, u Agusi po pupie(nie zebym sie patrzyla specjalnie:-), ale kto wie hihi ), a andzulina to wogole nie wiem po co sie za diete zabierala, bo cudnie dla mnie wyglada dziewczyna.Wy tez, dlatego mowie,ze sie dziwie!

Ostatnia edycja:
Agusiek melduję się dotarłam :tak: choć zajęło mi to 1,5godz:dry::dry::dry: korki w Galway i korki w Tuam bo wszyscy z pracy wracali:baffled:
Larcia nie jesteś sama bo ja też się obżeram :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: niby odstawiłam chleb i ziemniaki ale nadrabiam słodyczami mam takie parcie na slodkie że szok:zawstydzona/y: ale to samo było jak karmiłam Wiktora z cyca też tylko słodkie mi w głowie było:no:
A własnie Anineczka to już jutro wpadniesz na kawkę :-) a będziesz mogła poratować me włosy czy raczej czasu nei starczy????:sorry2:

reklama
No niestety nie jestem milionerka:)) Ale adrenalina była:))
Pojechalismy na kregle i było fajnie:)
Teraz gramy w karty i zaraz spac bo jutro do pracy.
Kupiłysmy te namioty w B&Q:))
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry