Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja sie wq***lam dla odmiany
dostalismy rachunek za prad na 250euroW zyyyyciu tyle nie zuzylam,no way.Nasz landlord przyglup podal pierwszy lepszy reading jak sie wprowadzalismy.Pozniej, jak sprawdzalismy od stanu startowego do tamtejszego to nam cos nie gralo i pytamy go,ktory on reading podal bo tam sa 3..-nie wiem,mowi,ten co byla na wyswietlaczu.A to zapewne byl tylko nocny...On nie wiedzial biedny ze ma tak skomplikowany licznik
Nastepny rachunek dostalismy maly,bo koles jak sczytuje, to patrzy ile mniej wiecej odbiega od wczesniejszego spisanego i tez pewne wzial ten nocny,bo pomyslal ze to niemozliwe zebysmy tyle zuzyli w ciagu 2ch miechow;nastepny przyszedl E,no i teraz mamy...
A teraz co,przeciez nam cielak nie dolozy do rachunku.Niech to szlag!
nie bede sie glupio kasa dolowac,ale cisnienie mi skoczylota 100 dodatkowa moglaby pojsc na cos innego
![]()

renni nie wiem kiedy planujecie sie spotkac mi niestety pasuje tylko sroda i tylko do godziny 16 bo A. ma na nocale ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chetnie

. Niech sie ten Race Week juz skonczy bo takie korki na miescie ze szok.
:-) bo mlody wszystkie zabawki tam wrzucil i tam teraz spedza czas a jak chce do niego dolaczyc to wola "mamo sio" wiec sila rzeczy nie jestem memu synowi do niczego potrzebna...kurcze dzieci za szybko dorastaja.