reklama

Mamy z Irlandii!!

jejku madbebe:baffled: współczuje:sorry2:ale jak wcześniejsze były małe to potem wyrównanie duże,chociaz ja płace 80e na 2 miechy:tak:ale prądu mało używamy:sorry2:

która ma polsat to włączcie:tak:miałam tam byc ale pada i szkoda mi było dzieciaków zeby zmokły:baffled:bo to niedaleko:-)

reklama
a ja sie wq***lam dla odmiany:sorry2:
dostalismy rachunek za prad na 250euro:szok:W zyyyyciu tyle nie zuzylam,no way.Nasz landlord przyglup podal pierwszy lepszy reading jak sie wprowadzalismy.Pozniej, jak sprawdzalismy od stanu startowego do tamtejszego to nam cos nie gralo i pytamy go,ktory on reading podal bo tam sa 3..-nie wiem,mowi,ten co byla na wyswietlaczu.A to zapewne byl tylko nocny...On nie wiedzial biedny ze ma tak skomplikowany licznik:dry:Nastepny rachunek dostalismy maly,bo koles jak sczytuje, to patrzy ile mniej wiecej odbiega od wczesniejszego spisanego i tez pewne wzial ten nocny,bo pomyslal ze to niemozliwe zebysmy tyle zuzyli w ciagu 2ch miechow;nastepny przyszedl E,no i teraz mamy...:wściekła/y:
A teraz co,przeciez nam cielak nie dolozy do rachunku.Niech to szlag!
nie bede sie glupio kasa dolowac,ale cisnienie mi skoczylo:wściekła/y:ta 100 dodatkowa moglaby pojsc na cos innego:crazy:

tez mialam kiedys podobna sytuacje............ i od tamtego czasu zawsze przy przeprowadzce osobiscie dzwonie do gazowni czy elektrowni i podaje stan licznikow zarowno ze starego jak i nowego adresu

na pocieszenie to ci powiem ze nigdy nie jest tak zle zeby gozej byc niemoglo .............. wiem wiem marne pocieszenie Staralam sie :zawstydzona/y:

Buterfly-cena jest nieziemska!:szok:
Kamcia-prawie wszystko jak malusie wyglada slodko, a potem to juz roznie bywa..;-)
Powodzenia Ci zycze, aby Twoj konik zwyciezyl, ja to kiedys psiaki obstawialam.

renni nie wiem kiedy planujecie sie spotkac mi niestety pasuje tylko sroda i tylko do godziny 16 bo A. ma na noc :sorry2: ale ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chetnie

Jak dla mnie moze byc sroda, mam nadzieje, ze dziewczyna bedzie pasowac!

Madbebe:sorry2:no nieźle:sorry2:Wiem jak to wqrwia bo ja musiałam niedawno 350 Jurków za prąd zapłacić:szok::wściekła/y:
MartaF...Mówisz,że na koncercie miałaś być?:sorry2:No szkoda,że nie dotarłaś,ale leje tam faktycznie nieziemsko:sorry2:
Jak dla mnie może być środa:tak:

No a ja padnieta po pracy ale widze ze dzis tu busy na forum bylo:-) W kazdym razie mialam co nadrabiac.
W pracy na pelnych obrotach, bo maz na 2ga mial do pracy i musial mnie oderac zebym go odwiozla i zeby dziecie nie musialo byc nigdzie podrzucone, a najgorsze ze jutro powtorka z rozrywki:szok:. Niech sie ten Race Week juz skonczy bo takie korki na miescie ze szok.
Ostatnio kupilam Wiktorowi namiot taki 2os iglo za 7.50 i dzieki temu mam teraz spokoj:tak::-) bo mlody wszystkie zabawki tam wrzucil i tam teraz spedza czas a jak chce do niego dolaczyc to wola "mamo sio" wiec sila rzeczy nie jestem memu synowi do niczego potrzebna...kurcze dzieci za szybko dorastaja.

Kamcia powodzonka z tym ostatnim konikiem oby wygral:-). A udalo wam sie z Didi kupic te namioty w B&Q???

Agusiek dzieki za wizytke, krotka ale treściwa;-)

Madbebe wspolczuje glupka landlorda i oczywiscie tak wysokiego rachunku. Mam swego czasu przychodzily dwa rach ze starego i nowego adresu i nie dalo sie baranom wytlumaczyc ze jeden rach juz zamkniety a drugi otwarty bo sie przeprowadzilismy na co oni ze przeciez mozemy mieszkac na dwoch adresach jednoczesnie. Smiech na sali nie-bo przeciez w totka wygralam:baffled:

Anineczko-- powiedz mi o ktorej jutro pi razy drzwi moge sie was spodziewac w moich skromnych? Musze wiedziec kiedy na odkurzacz wsiasc, mopa poujezdzac....bo mam nadzieje,ze kawke przegryziona cookiesem zaliczycie!?

Ja dzis ma enafffff!!! Jestem zla i zmeczona. @ mi sie zbliza to i humor nie taki....zjadlam juz cala tabliczke bialej czekolady....teraz jem kanapki....litr irish knights czeka. Wypryszczylo mnie jak 16 latke...i brzuch mnie boli. I Al mnie wk...wieczorem. ehhh

reklama
froq ty pracowita kobito :-) Cale szczescie race week zbliza sie ku koncowi, to troche odetchniesz :-)

misia to lepiej odrazu napij sie troszke na humorek, wtedy bolacy brzuszek i placzace dziecko nie przeszkodzi hihi :-) no bo co alkohol robi z czlowiekiem... :-)

A ja sie czuje dzis...obzarta. Za niedlugo to ja wpadne w kompleksy skoro all laski sa na diecie, tylko ja...jem :-) Zaliczylam male zakukpi z Amanda,troche sie pokrecilam, posprzatalam w domu, bo cieszylam sie na weekend z mezem. A tymczasem M idzie jutro do pracy :/ Dopiero niedziela wolna. Wiec troche mi to humor popsulo, ale coz...trza sie na jutro jakos zorganizowac, oby tylko pogoda dopisala.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry