reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek czy aby na pewno mówimy o tych samych zdjęciach:dry::-D

mantoś znaczy rozumiem ;-) mrrrr:-D sami byliście czy ktoś dołaczył? znaczy przyleciał? znaczy ptak jakiś czy coś? w sensie papugi :rofl::-D

martycha bydzie gód- pozytywne nastawienie to polowa sukcesu ;-) kibicujemy Wam

butterfly jak juz wyjdzie to ciacho to się pochwal;-) a jak nie wyjdzie to tez napisz- ku przestrodze:-D

padne z tej gruchy ... znaczy z tego gruchania smiech.gif

reklama
margaritta no chyba,ja myślę,że o tych samych:sorry2:No chyba,że Tobie się podobały to ekskjuzmi:baffled::-D:-D:-DDobrze,że chociaż dzieciaki się ładnie prezentowały:tak:No,ale ta ręka pod stołem też się ładnie przedstawiała:rolleyes2::-D:-D:-D

I doopa placka nie bydzie :) bo jedyne mleko w proszku jakie posiadam to aptamil number1 :) ja bym dolaczyla tylko ze w czwartek do ambasady lete po paszport dla malej a w poniedzialek juz bedzie welcome home polandia :):)

Margarett- ja cie blagam!!!:-D:-D:-D:-D
Sie dziewczynki rozkrecily....:-D:-D Spowiadac sie tu, kto gdzie i z kim i co najwazniejsze COOOO :-D

My juz po Monkey- Alencjusz sie wypocil...wybiegal i wyjadal wszytskie okruchy czipsow na calym obiekcie....:baffled::sorry2: Zaoszczedzili dzis pracownicy na pradzie potrzebnym do odkurzacza:-D

Obiad zrobiony....nic tylko sie...NUDZIC!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry