Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie,Margaritta mi wysyłała przepis na ciacho,leniwe to ja wiem jak zrobićJa też chcę to znaczy poproszę o przepis...na te leniwe (chyba?)Jest gdzies na forum?
ok odwołuję... sera brak w mej lodówce...![]()

Ale jak będziesz potrzebowała jednak i miała ser to się przypomnij

Witam się:-)
O!!!Wczoraj chciałam z wieczorka do Was zajrzeć,coś miałam czutkę,że tu się coś będzie działo,ale od 21-szej nie miałam neta
Szlag!Ale za to miałam pytona,foczkę,czochranie,bzykanie,zimne i mokre noski na żywo
Nie ma tego złego...:-)
...Niedługo nam wątek zamkną bo o zoofilię nas posądzą
Nooo.....za jakieś 2 tygodnie mam mieć @,więc jeśli będzie się spóźniał to dopiero test zrobię bo tak to nie ma sensu
Asienko witaj back
Martycha1 witaj wśród nasSuper ,że zdecydowałaś się do nas dołączyć
Właśnie wczoraj czytałam Twoją historię a Ty u nas jesteś:-)Suuper!Bardzo Ci współczuję tego co przeżyłaś i dodam tylko,że postąpiłabym tak jak Ty.Podjęłaś słuszną decyzję,na prawdę
Pisz z nami jak najczęściej,tu same wariatki są (w pozytywnym sensie
)Wesprzemy,z nami się pośmiejesz i popłaczesz,po to tu jesteśmy
A możesz powiedzieć kiedy zaczynacie staranka?I oczywiście trzymam kciuki mocno zaciśnięte
![]()
.
. 14 września spadamy do wenecji na mały urlopik i mam nadzieję, że się wyluzujemy i wtedy się uda. 
Wszystko będzie dobrze,zobaczysz
Właśnie looknęłam gdzie Twoja miejscowość,czasem się spotykamy,foremki z okolic Dublina w Dublinie,albo w Swords,może się kiedyś przyłączysz?

Larcia nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy sie popoludniu wybraly, co nie Andziulina, Frog, Wilwia i inne chetne??? Moze kamcia i didi dolaczaPauletta? Tylko nie wiem jak moj maly bedzie mi spal, bo sie dzis drzemki mu pokielbasily :/