reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusiek - będę fonować 2u ;-)
Tichonek - 2 tygodnie powiadasz... no to czekamy czekamy :tak:
a ja właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z ennis w końcu urodziła :tak: Patryk 4210g;-)
lece bo kurier przyjechał :-):-):-):-)

reklama
Witam się:-)
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:O!!!Wczoraj chciałam z wieczorka do Was zajrzeć,coś miałam czutkę,że tu się coś będzie działo,ale od 21-szej nie miałam neta:wściekła/y::wściekła/y:Szlag!Ale za to miałam pytona,foczkę,czochranie,bzykanie,zimne i mokre noski na żywo:zawstydzona/y::-D:-D:-D
Nie ma tego złego...:-)
...Niedługo nam wątek zamkną bo o zoofilię nas posądzą:baffled::-D:-D:-D

Nooo.....za jakieś 2 tygodnie mam mieć @,więc jeśli będzie się spóźniał to dopiero test zrobię bo tak to nie ma sensu:sorry2:
Asienko witaj back:tak:
Martycha1 witaj wśród nas:tak:Super ,że zdecydowałaś się do nas dołączyć:tak:Właśnie wczoraj czytałam Twoją historię a Ty u nas jesteś:-)Suuper!Bardzo Ci współczuję tego co przeżyłaś i dodam tylko,że postąpiłabym tak jak Ty.Podjęłaś słuszną decyzję,na prawdę:tak:Pisz z nami jak najczęściej,tu same wariatki są (w pozytywnym sensie:-D)Wesprzemy,z nami się pośmiejesz i popłaczesz,po to tu jesteśmy:tak:A możesz powiedzieć kiedy zaczynacie staranka?I oczywiście trzymam kciuki mocno zaciśnięte:tak:

ja też się cieszę bardzo, że tu jestem. muszę się tylko rozkręcić :tak:.
co do naszych staranek to we wtorek mam wizytę w szpitalu. trafiłam na super lekarza. kazał mi przyjechać 6 tygodni po zabiegu, gdyż chce zobaczyć mój stan fizyczny, a co najważniejsze psychiczny. powiedział, że jak najszybsze zajście w ciążę będzie dla mnie najlepsze. przygotował mi zestaw witamin i kilkukrotnie wiekszą dawkę kwasu foliowego. twierdzi, że następnym razem wszystko będzie idealnie i on tego dopilnuje. także trzymajcie kciuki we wtorek za mnie. jeśli wszystko będzie ok to od września zaczynam (jak wy to mówicie) czochrać ptaka... :-D. 14 września spadamy do wenecji na mały urlopik i mam nadzieję, że się wyluzujemy i wtedy się uda.
buziaki dla Was dziewczynki i miłego dzionka życzę;-). ja niestety uciekam do pracy :crazy:

Larcia nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy sie popoludniu wybraly, co nie Andziulina, Frog, Wilwia i inne chetne??? Moze kamcia i didi dolacza :) Pauletta? Tylko nie wiem jak moj maly bedzie mi spal, bo sie dzis drzemki mu pokielbasily :/

Ostatnia edycja:
martycha dzięki,ja też trzymam kciuki za Ciebie:tak:Wszystko będzie dobrze,zobaczysz:tak:Właśnie looknęłam gdzie Twoja miejscowość,czasem się spotykamy,foremki z okolic Dublina w Dublinie,albo w Swords,może się kiedyś przyłączysz?
A propos spotkania,Asienko,Renni się wybiera w przyszłym tygodniu do Swords,może się na jakąś kawcię umówimy?
Matosiatato wyczochrany?Czy tylko grucha(nie) było/była:baffled::-D

Larcia nic nie stoi na przeszkodzie zebysmy sie popoludniu wybraly, co nie Andziulina, Frog, Wilwia i inne chetne??? Moze kamcia i didi dolacza :) Pauletta? Tylko nie wiem jak moj maly bedzie mi spal, bo sie dzis drzemki mu pokielbasily :/

ja dzisiaj odpadam niestety mam chlopakow.. wiec nawet nie mam jak... a Kamcia w pracy ... a pozniej jak juz bede wolna to raczej walne sie na wyrku bo juz mi ie marzy odpoczynek...
ale badzo w to watpie aby odpoczela chyba ze corcia raczy sie zdzemac ...

reklama
Martycha ja tez dopiero dolaczylam do laseczek i rodzynka (dopiero zajazylam ze jest tu :)) hehe probuje sie wkrecic i poznac wszystkich mam nadzieje ze pojdzie szybko bo klimaty w sam raz dla mnie pokrecono-zakrecone. A tak wogole to glowa do gory i idz na przod nie ogladajac sie za siebie, trzymam kciuki aby klimat wczasow wam pomogl w majstrowaniu :)A teraz lece tez cos upichcic znalazlam przepis na jakiegos milky waya ciekawe co to za cudo wyjdzie,bo co tu innego robic jak za oknem deszcz :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry