reklama

Mamy z Irlandii!!

dobra idę bo za 3h będą goscie a chata w rozsypce :baffled:

no to ostromusialo byc czochrane itd... jak chata w rozsypce

my juz po obiadku znaczy dzieci bo ja dopiero jem... najmlodszy ponowniespi a reszta dokazuje..ale juz niedlugo i koniec sluzby ..haha..ale co dalej.. hmm..musze cos wykompinowac aby syna zmeczyc ... bo moze w koncu o ludzkiej godzinie pojdzie spa

reklama
Witam laseczki
Wczoraj jak skonczylam ogl film po 22 tak myslalam zeby wejsc jesce do was , i żal ze tego nie zrobiłam bo bylo tak ciekawie:/ tylko pewnie nie wstałabym do pracy:)
Witam nowe forumowiczki!!
Wilwia obstawiłam konie, ale mój nie wygrał. Ale za to dzis lecą moje 3 konie to sie będzie działo hihihi jak stawiac to stawiać:))
Agusiek dzięki za pamięć o kawce, ale ja dzis w pracy za to na wszelkie spotkania i kawki po 3 jestem chętna:)
See ya :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
renni nie wiem kiedy planujecie sie spotkac mi niestety pasuje tylko sroda i tylko do godziny 16 bo A. ma na noc :sorry2: ale ja baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chetnie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No i pojechałam do zakładów bookmacherskich hihi jako jedyna dziewczyna wśród samych facetów ale śmiesznie było, jeden mój koń zajął 3 miejsce wiec wygrałam grosze(zawsze coś:), drugi koń nic nie wygrał:(, no i trzeci biegnie o 20.50 hihi wiec dzis jest dzień wyścigów konnych dla mnie hihihi

Te pieski jak są małe to ok , ale jak juz urosną to mi sie nie podobaja (bez urazy:)
Ale tu cisza jak makiem zasiał...??:)
My chyba pojedziemy na kręgle do Oranmore:))
Miłego wieczorku

reklama
a ja sie wq***lam dla odmiany:sorry2:
dostalismy rachunek za prad na 250euro:szok:W zyyyyciu tyle nie zuzylam,no way.Nasz landlord przyglup podal pierwszy lepszy reading jak sie wprowadzalismy.Pozniej, jak sprawdzalismy od stanu startowego do tamtejszego to nam cos nie gralo i pytamy go,ktory on reading podal bo tam sa 3..-nie wiem,mowi,ten co byla na wyswietlaczu.A to zapewne byl tylko nocny...On nie wiedzial biedny ze ma tak skomplikowany licznik:dry:Nastepny rachunek dostalismy maly,bo koles jak sczytuje, to patrzy ile mniej wiecej odbiega od wczesniejszego spisanego i tez pewne wzial ten nocny,bo pomyslal ze to niemozliwe zebysmy tyle zuzyli w ciagu 2ch miechow;nastepny przyszedl E,no i teraz mamy...:wściekła/y:
A teraz co,przeciez nam cielak nie dolozy do rachunku.Niech to szlag!
nie bede sie glupio kasa dolowac,ale cisnienie mi skoczylo:wściekła/y:ta 100 dodatkowa moglaby pojsc na cos innego:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry