reklama

Mamy z Irlandii!!

asienka-o widzisz!ja tam sklerotyczka nie pamietam.Dzieki!:-)
andzulina-nooo,bardzo bym chciala:tak:Jak sie zorganizuje na nowej chacie to pomysle nad jakims rozwiazeniem samochodowym...Musialabym A. do pracy odwozic.No nic,zobaczymy;-)

reklama
Hejooo:-) widzę że się jeszcze dużo działo wczoraj:-D:-D:-D u mnie ptak wrócił gotowy do czochrania z tym że właściciel wyskoczył z "nie dzisiaj":dry::dry::dry::dry:
pogoda do bani łeb boli dzień się zaczął wrecz cuuudownie:dry::baffled::sorry2:
Andzulina zawsze też możesz wycieczkę do Tuam sobie zrobić ;-) nie musisz 6 godz w aucie siedzieć:-)
a tak w ogóle czy ja tu mam jakieś forumowiczki z Tuam?????:confused::-)

Pauletta ja jestem z Tuam :-) jeszcze.....

A tak na wstępie to dzien dobry wszystkim. Poczytała troszkę wstecz i normalnie pośmiałam się jak 150 :-) Szalone babki z Was są...początek dnia świetny, tyle że ten deszcz dobija. No i autko jest, ale ciut nie sprawne, żeby na kafkę do kogoś wbić :-(

Ostatnia edycja:
Agusiek, Misia - no to ja wypadam niestety ze spotkanka w monkey business:-( właśnie dzwoniłam do DPD i kurier z bryką Igora będzie "before lunch", więc muszę siedzieć w domu:baffled: chyba że przyjedzie w miarę szybko...

ello
kurcze blade ale tu sie wczoraj dzialo,podczytujac musialam sie pilnowac zeby smiechem nie wybuchnac bo M siedzial obok he he i pewnie by sie zapytal z czego tak sie hihram co ja bym mu powiedziala...;-)
wczoraj tato z corká poszedl do lekarza, lekarz przepisal antybiotyk ale stierdzil ze lepiej sie jeszcze wstrzymac z podaniem nich sie organizm sam spróbuje wybronic. nio i tylko przemycam malej syropek na kaszel w actimelku i herbatke z miodem i cytrynká jej robie, dzis juz nie ma tak mocnej chrypy wiec pomalu przechodzi.

reklama
Lewcia ja mam brykę sprawną więc na kawkę jakby co moge podjechać :-) a czemu "jeszcze" w Tuam?? zamierzacie sie wyprowadzić??:sorry2:
Andzia no szkoda ale na przyszłość pamiętaj :-) dla Was kochane moje drzwi stoją otworem:tak:
a tak w ogóle to o której będziecie w tym Monkey Business?? Misia o 11 ale to ni w ząb ni w oko jak dla mnie:-( mała śpi i zanim bym dojechała to bym tylko cześć i papa zdążyła powiedzieć;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry