reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no ale to nasze ma byc inne niz takie zwykłe gdzie szympansy z zabami:dry: inne! takie wiesz... dotykowe własnie- bo i zwierzątka "osowojone" raczej. Jednak mniemam,ze nie uda nam sie z tym pomysłem:dry:
Lepiej nich kazdy zajmie sie nimi we własnym domu:-D i tak tez własnie ide czynic- znaczy się dokarmic pajtonga- o ile jeszcze nie pojadł:dry::-D:-D

buziole krejzole;-)

mantoś o widzisz- czaisz baze! zwłaszcza jesli o ten mokrutki nosek idzie :rolleyes2::-D:-D

mrrrrr:-D

matko:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ktoś tu przez dwa dni mojej nieobecności miał używanie:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

W końcu witam się z Irlandii:-), przylecieliśmy;-). Lot w porządku, Anusia jeszcze przed startem padła i spała prawie cały lot. W samolocie i kolejce byliśmy pierwsi. Tym razem nie narzekam na Ryanaira. Wczoraj wielkie rozpakowywanie i sprzątanie, dopiero po południu doładowaliśmy neta i oto jestem.

Wczoraj pogoda w miarę a dzisiaj leje. Idę zajrzeć do mojego prania

miłego dzionka

Witam szalone Foremki i Foremka :-D widzę, że akcja "czochranie ptaka" rozkręciła się na maxa i doszły inne zwierzaczki...:-D hehehe
Asieńka - welcome back
a pogoda do d*** :no: no nic - trzeba jakoś dzień zorganizować
teraz bynajmniej pora na kawkę
do później;-)

Dobry:-)
Witam cale zoo i włascicieli:-D mam nadzeje ze ncka przyjemnie uplynela zarowno dla jednych i drugich:tak:
Asienka witaj spowrotem, super ze lot Wam sie udal i Ania taka grzeczna byla:tak:
Andzia jak nie wiesz jak sobie dzen zorganizowac to wiesz ...wstawiam wode:-) To moze zamiast parku dzis zrobimy nalot na monkey bussines????

reklama
witam
ale pogoda nei ma co
ale widze ze wieczorem tez tu sie dzialo no no...haa..

nic zycze milego dnia mio deszcu i zmykambomam szkodniki i musze zajac sie nimi bo juz mi pol pokoju rozniosly..a zwlaszcza ten najmlodszy kolezanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry