reklama

Mamy z Irlandii!!

Jak dla mnie moze byc sroda, mam nadzieje, ze dziewczyna bedzie pasowac!

Może być środa, to może i butterfly dołączy, bo jej czwartek nie pasował:-)

Jeszcze dyte i asienke trzeba zwerbowac!

Asieńka zwerbowana:-D:-D:-D;-). Tylko godzinę ustalmy, ja bym proponowała tak 13-13.30, bo mam teraz dwóch chłopa na obiad i muszę im przyszykować, no i gdzie?? W Pavillons???

Witam się i ja:-)
Miałam wczoraj do Was zajrzeć, ale sobie pomyślałam, że jak znowu o czochraniu będziecie pisać;-):rofl2: to jeszcze mężowskiego zgwałcę czy coś:-D i tak było super:-p:rofl2::rolleyes2::rolleyes:. Niedawno wyszłyśmy z Anulą z łóżka, bo obudziła się na mleczko i wzięłam ją sobie do łóżka, poprzytulałayśmy się:-):tak:, uwielbiam się tulić do mojej córci, no i jestem

miłego dzionka

reklama
dziewczyny może Wy mi poradzicie. w niedzielę obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i 10 rocznicę bycia razem :tak:. m idzie do pracy na cały dzień a ja chcę go zaskoczyć. planuję kolację przy świecach. chcę zrobić coś wyjątkowego do jedzenia ale nie mam żadnego pomysłu. mój m jest zawodowym kucharzem, więc muszę się postarać. może wy mi podsuniecie jakieś pomysły na coś innego niż schabowy z ziemniakami i mizerią hehe.
z góry dziękuję za pomoc :-)

D.Doberek, jakie macie plany na dziesiejszy wieczor???
Ja cos bym porobila dla odmiany tylko nie wiem co :)

MArtycha a co lui Twoj maz???, moze zrobisz jakas chinszczyzne lub cos w tym stylu albo spaghetti jak to bylo w zakochanym kundlu

asieńko mi też pasuje na 13 ;-) ach no i ze mna bedzie A. bo nie oplaca sie mu wracac do domu;-) ale jak spotkamy sie w tym shopping cetre to polazi sobie po jakis sklepach ze sprzetem i bede go miala z glowy :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i spadam do pracy:-) Humorek jest a to najwazniejsze....

Larcia co do dzis to no problem;-) a w pon moze w koncu beda miala offa to sie stykniemy. Nie martw sie i ciesz sie meżem.

Milego dnia laseczki:happy:

Dla Pati26:-( i Weronisi

swieczka_serduszko

Ostatnia edycja:
Witam :-)
dziecię z mężowskim wybyło o 8 rano, więc cisza i spokój - wstałam dopiero :szok:
a teraz lecę na kawkę, póki ich nie ma:-p
miłego dnia - bo widzę że humory dopisują, a to dobrze :tak:
Madbebe - kłóć się o swoje - przynajmniej spróbuj...

Dyta już zwerbowana:tak:

To git!:tak:

Asienka, sandrulinska-13 jak dla mnie jest ok.;-)

dziewczyny może Wy mi poradzicie. w niedzielę obchodzimy pierwszą rocznicę ślubu i 10 rocznicę bycia razem :tak:. m idzie do pracy na cały dzień a ja chcę go zaskoczyć. planuję kolację przy świecach. chcę zrobić coś wyjątkowego do jedzenia ale nie mam żadnego pomysłu. mój m jest zawodowym kucharzem, więc muszę się postarać. może wy mi podsuniecie jakieś pomysły na coś innego niż schabowy z ziemniakami i mizerią hehe.
z góry dziękuję za pomoc :-)

To faktycznie musisz sie postarac skoro maz zna sie na rzeczy!
Ostatnio jak wrocilam z PL moj kochany malzonek zaskoczyl mnie super obiadkiem byla to poledwica ze sliwkami w czerwonym winie, czy jakos tak, do tego mlode ziemniaczki i salatka wiosenna.
Jak bedziesz chciala przepis to wal jak w dym.

Milego dnia!

Dobra,środa o 13-tej:tak:Myślę,że w Pavillions będzie ok:tak:Muszę na poczcie najpierw swoje wystać po całe 150 E:dry: i będę wolna:tak:
Wiecie,jak se pomyślę,że w tej chwili jest pogrzeb Patrycji i Weroniki i co w tym momencie przeżywa jej rodzina,bliscy,znajomi to serce mnie ściska okropnie:-(

reklama
i znów jestem :-) kawka wypita, pranie wstawione, dziecię wróciło, ale poszło spać, więc znów chwila ciszy
Larcia - ja już ci coś mówiłam :sorry2: a tyłeczek Agusiek faktycznie mniejszy - ja jej to wczoraj powiedziałam od razu :-p
Martycha - kurcze, jak mąż kucharz, to ciężko będzie coś wymyślić, żeby go zaskoczyć... ale dasz radę - luknij na wątek przepisy, może coś znajdziesz ;-)
Tichonku - faktycznie przykro, że tak się stało z Pati i jej córeczką... nie mogę sobie wyobrazić, co musi czuć jej mąż...
idę jakiś make-up na twarz rzucić i włosy do ładu doprowadzić, bo na jakieś zakupy trzeba będzie się wybrać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry