reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam niedzielnie:)))
Kamcia-bez przesadyzmu z tymi wypiekami:)))Ja jestem najchętniejsza na czyjeś:))))Mmmm-romantyczny wypadzik się Wam szykuje:)
Tichonek-to poprawka-dziś dawaj czadu:)))
Monidan-jak mąż-odezwał się wreszcie?
Anineczko-chyba byliście wczoraj w tym "miasteczku"?Zdawaj relację co i jak-i czy warto jechać:)
Joann-zakochasz się w Galwaz...Jedyne miasto,do ktorego moglabym sie przeprowadzic
Wiesienko+ale y Was gwiazdy...naprawde nie masz czym sie martwic-jestescie piekne(obie)
Milej niedzielki+brykam,bo mi klawiatura sfiksla

reklama
WItam dziwczyny
Misia pazurki super
Wiesienka zdjecia Twoje tez ekstra
Ja sobie jeszcze leniuszkuje w lozeczku moj T spivobok a Majeczka po srodku tez spi i caly czas usmiecha sie przez sen :) jest taka slodziutka ze chetnie bym ja obudzila i wycalowala :)
Kasiun mi z tymi suwaczkai tez cos nie idzie :)
Trzeba ruszyc pupe i zabrac sie za pakowanie do konca
Milej niedzielki wam zycze kobietki:)

No i w koncu sie udalo z ta sygnaturka:)

Ostatnia edycja:
siemanko

u nas pogoda calkiem calkiem..chyba ze te granatowe chmurki cos przyniosa ale lepiej nie

Hejka
Gratki dla Justysi :-)
a na spotkanie w Galway też bym się pisała ale najchętniej w weekend..? Bo to dość daleko z Clonmel..a kusi mnie to miasto, że hoho..szczególnie te tajemniczo brzmiące dla mnie salthil..hmm ;-)
no to zapraszamy ..jakby co to nas tu duzo i spac tez macie gdzie..haha. :) no i moze jakby byla pogoda jakies grillowanko zrobiloby sie w wiekszym mamusinym gronie :)

Dzien Dobry wszystkim:-)

Wpadlam sie tylko szybciutko przywitac bo lece do pracy:baffled: czasem mam jej dosc zaczyna zaburzac mi zycie towarzyskie;-):-D.
Szybko jeszcze jakies sniadanko czyt. placek z jogodami wciagne i myk do roboty.

Lady kochana uwielbiam twoje pozytywne nastawienie do wszystkiego:-D. Super ze Julianek taki grzeczny no i ze Ada go zaakcetowala.

Wisienka piekna z ciebie kobieta fiu fiu a coreczka taka slodziachna och...

Reni aj nie wiem jak moglam ale umknal mi twoj nowy czlonek rodziny - dzizas jest boska.

Okey zmykam bo juz cosik pozno sie zrobilo

Milego dnia mamuski

Hejka dziewczyny. Ale mamy dzisiaj ladna pogode. Sloneczko swieci tylko wypoczywac po tygodniu roboty. Ide robic obiadek i moze posiedze na lezaczku w trawce. Zycze milego dnia i milego wypoczywania.

Hello
Ja tylko na chwilke, przywitac sie.

Frog,;-):-) Dziekuje

AsienkoM1986, zapomnialam sie i z Toba przywitac a jakos wczesniej mi umknelo. Witam wiec teraz, bo lepiej pozno niz wcale:-)

Ide posprzatac kuwete kota:baffled: Okres ochronny sie skonczyl niestety. Toksoplazmoza juz mi nie zagraza i A. mowi, ze nie jestem zubrem, zeby mnie trzymac pod ochrona:baffled::-D:-D
Dobrego dnia Mile Panie

Aaaa, zapomnialam... Misia, fajowe pazurki! Zrob z nich uzytek, tygrysico:-D:-D:-D

reklama
Witam i ja :-)
Joann - pewnie, że musisz przyjechać do Gawaly ;-) zorganizujemy wtedy większe spotkanie, żeby było weselej
dziecię śpi, E śpi po imprezce, A w pracy - trzeba jakąś kawę zaparzyć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry