kacperek0109
Początkująca w BB
Witam jestem tu nowa chętnie poznam jakąś mame z Westportu bo samej to tak smutno Pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jeszcze nie skończyłamCrazy girl i jak tam Twoje nowe dzielo konczysz juz? ha ha juz sie nie moge doczekac co tam nowego stworzylas.
Pewnie jutrio skończe bo dziś kiepsko sie czuje i nie mam ochoty i jeszcze na grilla idziemy..
a tak mi sie nie chce....tak szczeniaczek i 100% mopsik..
Beautiful Fawn Pug Bitch puppy. K C registered with excellent pedigree. - Athlone - Animals
Ka Mcia, no co ty, Ty juz byłas w Galway a dziewczyny jeszcze nie, dlatego je zapraszmy zeby miasto zobaczyły ;-) a ty mozesz wpadac kiedy chcesz, mówiłas ze jak będzie spotkanko w przyszłym tygodniu to sie wybierzesz![]()
a ja pomyslalam ze mnie pominelyscie
no tak ja bylam juz a one nie,..
tylko ze biedak za godz jedzie do pracy i zamiast sie szykowac to on sie gosci
Faceci. Biore sie za obiadek bo pewnie jak wroca beda glodni a tu nic nie ma
Wlasnie R dzwonil bedzie chińczyk na wynos - no i mi sie upieklo nie musze gotowac. Jestem mega happy
Dziewczyny wiedza o czym pisze ale jak spotka sie z Amanda Larci to diabelek mu do dupci zaglada i nie poznaje swojego dziecka. Ale to oznacza ze dobrze sie bawi;-)
. Ma swoje humory ale tak jak piszesz dla nas nasze szkrabiki sa naj...pod kazdym wzgledem