• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
matosiatato ale nie z tego powodu o jaki myslisz!

burak z 5 min temu przyprowadzil smierdzacego psa do domu,polozyl go na dywaniku,na srodku kuchni i nalal mu w swoj kubek wody:wściekła/y:wlasnie M go wyprowadzil....jakby teraz burak zszedl z gory pewnie byla by afera:baffled:......
czekam do niedzieli-w miasteczku jest wyscig swin podobno burak ma swoja wystawic,mam nadzieje ze wygra ten wyscik a w nagrode bedzie lot w kosmos:baffled::-D

matosiatato ale nie z tego powodu o jaki myslisz!

burak z 5 min temu przyprowadzil smierdzacego psa do domu,polozyl go na dywaniku,na srodku kuchni i nalal mu w swoj kubek wody:wściekła/y:wlasnie M go wyprowadzil....jakby teraz burak zszedl z gory pewnie byla by afera:baffled:......
czekam do niedzieli-w miasteczku jest wyscig swin podobno burak ma swoja wystawic,mam nadzieje ze wygra ten wyscik a w nagrode bedzie lot w kosmos:baffled::-D

A kogo wyprowadzil, psa czy buraka, a poza tym to moze sie ze swinia nie udac bo za duzo kwiczy z tego co mowilas :-D

No psa wyprowadzil-Czlonku pisalam ze burak na gorze:-p:rofl2:.
Kwiczyc, kwiczy ale w innych okolicznosciach,tam na pewno bedzie skupiona na wyscigu....mam nadzieje ze wstydu mu nie przyniesie :-D

reklama
witam;-)

wy zamiast gadać tylko o jednym to mogliście wziąść sie do roboty:dry:bo głodnemu chleb na myśli:-D

5 już nocka z kolei??:dry::baffled:jeszcze jedna i sie wykończe:wściekła/y:nawet K nie spał od 3 bo ja sie specjalnie nie podnosiłam z łóżka bo miałam dosyc:no:jestem jak chodząca bomba zegarowa:sorry2:
ok nie narzekam,pije kawke i za sprzątanko sie biore a potem sobie odbije i jade do fryzjera:-)

miłego weekendu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry