• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ciao!

Stronka z rzeczami z daawnych czasow jest zajefajna! Coch kurka wodna ja tych butow nie pamietam...tych relax! Ale teraz bym takie chciala!!!! Ale te kredki z misiem!!! czizas...mialam takie. No i gume donald uwielbialam...i jeszcze Turbo i Kuku ruku!! ale nie moge batona znalezc nigdzie...moze to dlatego ze to poczatek lat 90-tych.

No a u nas dzien jak codzien....Al kima, ja sie powoli szykuje na party urodzinowe :)

Milego dnia dziewczeta!

AAAA juz wiem co ja chcialam..

Tichonku- Wy jedziecie do Pl na sweta nie? A jakimi liniami?? Bo my tez jedziemy ale kurde te bilety....no szok....800e na nasza trojke! Sprawdzalam wizzair i na poczatku bylo 500 a teraz juz tez 800...a wy juz macie bilety?

I Po drugie- czy ktoras z was miala takie cos,ze po dluzszym stosowaniu oliwka uczulilascie wasze dziecko? Ja juz od miesiecy stosuje oliwke bambino i teraz nagle zauwazylam,ze Ala cos sypie i sie zastanawiam, czy to moze od oliwki byc?

Jeszcze jdno!! Jak znalazlyscie dziewczyny krolowa pszczol na farme???????? szlag by to....sadze te kwiaty jak szalona i wciaz nie mam krolowej...a kasy na kupno nie mam...nawet na farmie jestem biedna :D

Ostatnia edycja:
reklama
asienko jak ja robilam pierogi to Szym latal ciagle z kuchni do pokoju i na odwrot...rozwalal zabawki po domu-jednym slowem zrobil burdel:sorry2::baffled:....co chwile jeczal ze chce na dwor,a to przy nosil mi jakas zabawke zebym sie z nim bawila.
Poznije jak sie kapnal ze nie mam czasu to poszedl majstrowac przy telewizorze:baffled:...sila go wyciagalam a ten na zlosc robil,poznije przystawial do zlewu samochod i wlazil na niego i chcial sciagac z suszarki naczynia i sztucce.
Przerabane tak tu robic pierogi a tu ciagle sie zloscic i gadac jedno i to samo w kolko:sorry2:.

Tichonku masz racje,kiedys dzieci nie mialy tego co teraz maja,nawet ja nie mialam,swieta mialy swoj urok,kazdy sie cieszyl z tgeo co mial/dostal (pomarancza,banan czy lizak itp.) a teraz nawet dzieci wybrzydzaja.
Kto to slyszal zeby dziecku na komunie laptopa kupowac?
Ja tam zegarkiem i parasolka sie cieszylam - od babki:sorry2:

Misia ja sama nie wiem jak ta krolowapszczol zdobyc,ale chetnie sie dowiem:)
tylko nie wiem po co? heheh jak na farme nie moge sie dostac!!!!!!!!!

alu u nas jest piekna pogoda....jest 23 stopnie,slonko super swieci-zyc nie umierac :).....

Ostatnia edycja:
Hejo
Przebrnelam
Ewelcia chcesz sie zamienic? Hmm no nie wiem moja dzis spala do 8:30 a Twoj tak szybko ppbudke robi chyba ze moja dwojke na Szymonka to moge sie zastanowic :p

A my wlasnie jedziemy na lotnisko odwozimy mame

Misia te bilety beda drozaly
My na swieta zostajemy w Irl mi sie nawet nie chce jechac
Kurcze Emka spac nie chce w aucie
A to pora jej drzemki

Misia my lecimy Ryanairem do Łodzi bo było najtaniej:sorry2:22 grudnia wylatujemy,ale wracamy dopiero 16 stycznia i wtedy już są tańsze bilety:tak:Ale kupowaliśmy jakieś 1,5 miecha temu:sorry2:Dla naszej trójki z bagażami tam i z powrotem jakieś 600 Jurków wyszło:tak:
Królową pszczół dostałam,odwiedzając moich sąsiadów,którzy mieli zasadzone kwiaty i posypując im sadzonki nawozem,no wiecie o co mi chodzi:sorry2:Te Super Grow woreczki:tak:

A ja dopiero mam jak was poczytać, bo od rana ruskie, Piotrek był z Anią, ale i też dużo mi pomagał:-), także spoko. Ja teraz to nie wiem, jak będę pierogi robiła z buszującą Anią, jak ona w miejscu nie usiedzi, bo obiad to podszykowuję, jak ona ma drzemkę, potem tylko nastawiam. Teraz Anię z tatusiem i wujkiem wysłałam na dwór, bo spacerek musi być, a ja ogarniam łazienkę i sypialnię. Tatuś ma tylko jeden dzień, kiedy sam może małą na spacer zabrać i jeden, kiedy idziemy razem (niedziela)

Hello
A u nas mila odmiana. Po deszczu wyszlo sloneczko:-) I doslownie i w przenosni:-) Wypogodzilo sie na zewnatrz tylko ten wiatr wieje i nie chce przestac:baffled:
A u nas tez lepiej, bo maly dzisiaj bardzo spokojny, duzo spi i slicznie sie do mnie usmiecha i ze mna "gada":-D Ada tez kochana dzisiaj:-)
I normalnie mialam czas na lookniecie na forum. Ale u Was wczoraj wesolo bylo:szok::-D
Pomyslalby kto, ze to porzadne Mamy z Irlandii do spolki z Tatusiem o takich rzeczach tu rozprawiaja:szok::-D:-D
Renni, mialam identyczne tenisowki. Oooo, jak ja je uwielbialam:-D:-D:-D
A pamietacie plastykowe piorniki z pianinkiem?
I czy ktos jeszcze poza mna zbieral naklejki z Kuku Ruku?:sorry2::-) I nosil dresik kreszowy do kompletu ze wspomniana czapka, tudziez opaska z kangurem?:-D:-D:-D

Kasiun80, ja mieszkam w Dunmore, ok 50 km od Galway. A co? Chcesz mnie odwiedzic?;-) Bo jak tak, to zapraszam:-)

No nic, ja uciekam, bo Alejandro powrocil z roboty;-)
Miloego dnia

reklama
Moniadan no teraz to sie musze zastanowic...Szymko uwielbia jezdzic samochodem,do PL i z PL wcale nie marudzil,a ja sie martwilam ze nie da rady.
Wstal o 6;40 poszedl na drzemke o 12:30 i o 12:55 juz wstal:rofl2:znajac zycie to pojdzie spac o 20:30,wiec wychodzi ze spi 10,5 h na dobe:baffled:

PO drzemce przebralam mlodego i poszlismy do miasteczka bo tak darl japencje ze nie wiedzialam o co kaman?:dry:

Lady suepr ze juz coraz lepiej...z kazdym dniem , bedzie jeszcze latwiej;-)\\

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry