• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kurde Marta- masakra! zapewne probowalas juz wszytskiego....? Ja dawalam naprzemian Calpol i Nurofen...ale swoje odcierpial. Biedaczek ten Szmciu teraz no i ty tez...mam nadzieje,ze wkrotce sie przebija, zycze wam tego!

reklama
Kurde Marta- masakra! zapewne probowalas juz wszytskiego....? Ja dawalam naprzemian Calpol i Nurofen...ale swoje odcierpial. Biedaczek ten Szmciu teraz no i ty tez...mam nadzieje,ze wkrotce sie przebija, zycze wam tego!
Hej Kobitki ja smaruje mojej mascia Bonjela i nie ma az takich problemow.Zawsze przed snem jej tego nawale. Jeszcze Pani z atpeki polecala takie w proszku chyba nazwa Teeth. Bidulek ten Szymek!!!
Misia Twoj Syn mnie urzekl dzisiaj sliczny slodziak z niego a i Ciebie mi bylo milo poznac.

hellooo wieczorową porą:-)
ledwo na oczy widzę, więc nadrobię was już jutro rano...
Dziewczynki - dziękuję za obecność na urodzinkach Igora :tak: mam nadzieję, że jesteście zadowolone i dzieciaczki również - mi jedynie głupio, że nie miałam czasu usiąść i pogadać, tylko latałam jak z pieprzem:baffled: dobrze, że takie party jest raz w roku, bo padłabym z braku snu i jedzenia;-)
a Igor był taki szczęśliwy i podekscytowany, że padł po 21 (mimo braku popołudniowej drzemki...) :szok: no nic - uciekam - spokojnej nocki.

ja sie niedługo wykoncze nerwowo:-( Szymek wieczorami sie drze w niebogłosy i uspokoic go nie można!!!nie wiem co mu sie dzieje:-( jestem wykończona
a smarujesz mu czyms dziasla??? na mojego Szymka najlepiej dziala BONJELA:)

A ja wpadłam się tylko pochwalić, że od dzisiaj mogę powiedzieć, że Anusia chodzi samodzielnie:-D:-D:-D:-D. Ale jestem dumna

Dobranoc
no to super~!!!!
gratki dla Anulki:tak:

Hej Kobitki ja smaruje mojej mascia Bonjela i nie ma az takich problemow.Zawsze przed snem jej tego nawale. Jeszcze Pani z atpeki polecala takie w proszku chyba nazwa Teeth. Bidulek ten Szymek!!!
Misia Twoj Syn mnie urzekl dzisiaj sliczny slodziak z niego a i Ciebie mi bylo milo poznac.
mam to w proszku,ale jak kiedys dalam to mlodemu to sie krzusil i strasznie zloscil....raz nawet pawia puscil:baffled:

andzulina a Igor ma dzis urodziny czy jutro?

:ninja2::ninja2:

Ostatnia edycja:
A ja wpadłam się tylko pochwalić, że od dzisiaj mogę powiedzieć, że Anusia chodzi samodzielnie:-D:-D:-D:-D. Ale jestem dumna

Dobranoc
Gratki! :szok: to może Anusia pokaże teraz Patrykowi jak to się robi.. znaczy się chodzi..;-)

Marta- ja mam czopki..hmm..jak one się nazywały..:zawstydzona/y:..vibrucol? czy jakoś tak..hmm..takie w każdym razie uspokajające - raz tylko użyłam gdy darł się w niebogłosy gdy miał może tydzień..(?) w sumie nie wiem czy pomogło bo ja padłam a moja mama się nim zajęła..dużo sił Ci życzę..a Twój K. nie wstaje do maluszka? :dry: Jak chcesz je to Ci dam - daj znać tu lub na gg..

Witam nam dzien upłynął super teraz odpoczywamy po kolacjii , I rano dalej w trase pogoda super Letterkenny piekne:)
Marta współczuje Ci vibrukol polecam.
Andzia fajnie ze impreza udana:)
Widze ze wzielo was na wspomnienia...:)
Kasiun dzieki za info :)
Zgaga mały robi postepy gratulacje:)
No i oczywscie gratuluje Anulce:)
Misia ty pojemy masz żoładeczek:)
Zmykam Dobranoc

witam

kurcze niedziela a ja nie spie juz od 30 min...ale mam zamiar dospac hehe

hejka

Didi - Jesteś pewna, że tak jest? :szok: Bo to troszkę nielogiczne.. bo po co w takim razie używa się kierunkowskazy na rondach? ja myślę, że głównie dla tych z przodu by wiedzieli czy mogą jechać..bo po co wtedy tym z tyłu taka informacja? Jedynie przydaje się gdy ten z przodu wyprzedza lub skręca... Naprawdę zaszokowałaś mnie taka informacją..mój m.się uczył do testów i nie doczytał się czegoś takiego ale kodeksu nie mamy więc nie wiem jak to jest naprawdę..:dry:

dowiedzialam sie tego od instruktora na jazdach..ajak zblizasz sie do ronda i na rondzie to normalnie uzywasz kierunki nie wazne czy jest ktos z tylu czy nie... nie uzywasz go tylko jak omijasz przeszkode i skrecasz jesli nie ma nikogo za toba

witam

żel pomaga na 5 minut,ale wczoraj dałam mu nurofenu zamiast 2,5 to 5ml bo on 10kg waży i była za mała dawka i pomogło,spał całą noc :-)wstawał tylko 2 razy na mleko i to K mu dawał a ja sobie spałam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry