Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hola Babeczki Pozna Pora.helllooo
w końcu usiadłam ;-)
dziewczynki - dzięki za pochwały - normalnie aż miło mi się zrobiłoa przepisy wrzucę na odpowiedni wątek.
Ewelcia, Asieńka - Igor ma urodziny 24 sierpnia, ale imprezkę zrobiliśmy troszkę wcześniej, bo nie wszystkim pasuje przyjść w środku tygodnia;-) ale i tak oczywiście dziękuję za życzenia.
Marta - współczuję ząbkowania - u nas już powoli przechodzi ten okropny etap, ale mały tak się ślini, że wszystko mokreno i katar - leje mu się z nosa tak, aż zalewa mu gardło i kaszle. ehhhh...
a moje dziecko chyba powoli przestawia się ze spaniem - tzn kładzie się później, no i w końcu wstaje ok 7 - 7.30dobra - lecę go położyć, chociaż pewnie i tak nie będzie chciał, bo szaleje od rana w nowych zabawkach
![]()

nie lubie poniedziałków
przynajmniej nie budzi sie co chwile
bo gizmo drze sie strasznie

a jaka dumna z siebie, że potrafi sama, tak ładnie jej to wychodzi, stópki stawia ładnie. Fajnie, że się w końcu odważyła, ale teraz to się dopiero zacznie:-)
;-)
o 18 juz byl dentka,ale przetrzymalismy go do 20
.........mialam nadzieje ze padnie mi w wozku o 13 jak szlam do miasteczka ale gdzie tam...jeszcze malo tego ze byl spiacy to go osa ugryzla wpoliczek kolo Londisnu
.
....SZybko pobieglam do kolezanki(i tak bylam z nia umowiona) i posmarowalysmy octem i poplakam jesczze z 5min .