• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Popieram zdanie misi- andzulina czekam na przepis na ciacho z karmelem :-) Koniecznie musze je zrobic w tym tygodniu!Mam takowy,ale niewyprobowany, dlatego wole skorzystac z Twojego!PYCHA!

Ostatnia edycja:
reklama
Wieczorkiem załapaliśmy się na grilla u szwagra, Anusia obchodziła wszystkie kąty:-) i od razu po kąpieli padła. Ja już się wyszałerowałam i zaraz idę spać

Dobranoc

helllooo:)
w końcu usiadłam ;-)
dziewczynki - dzięki za pochwały - normalnie aż miło mi się zrobiło :sorry2: a przepisy wrzucę na odpowiedni wątek.
Ewelcia, Asieńka - Igor ma urodziny 24 sierpnia, ale imprezkę zrobiliśmy troszkę wcześniej, bo nie wszystkim pasuje przyjść w środku tygodnia;-) ale i tak oczywiście dziękuję za życzenia.
Marta - współczuję ząbkowania - u nas już powoli przechodzi ten okropny etap, ale mały tak się ślini, że wszystko mokre :baffled: no i katar - leje mu się z nosa tak, aż zalewa mu gardło i kaszle. ehhhh...
a moje dziecko chyba powoli przestawia się ze spaniem - tzn kładzie się później, no i w końcu wstaje ok 7 - 7.30:tak: dobra - lecę go położyć, chociaż pewnie i tak nie będzie chciał, bo szaleje od rana w nowych zabawkach :baffled:
Hola Babeczki Pozna Pora.
Kiedys zawsze sluchalam radia zielona gora i byla audycja Nocne Marki. Uwielbialam je. Mezczyzna zawsze tam mowil, takim cichym, lagodnym, cieplym tonem i puszczal muzyke wprost, zeby spac.No wiec tak mi sie skojarzylo, ze taraz nadaje do Was jako Nocny Marek hihi
Andziulino moja droga, raz jeszcze z Mollunem dziekujemy za swietna imprezke i ze moglysmy brac w niej udzial. Mollusiek szeptal mi na ucho, ze Igorek bardzo elegancki i taki dorosly byl tego dnia, ze zrobil na niej ogromne wrazenie hihihi
No i ja tutaj dolaczam sie do kobitek o przepis na to ciasto z karmelem.Wczoraj jak je zjadlam to poczulam sie normalnie jak ta pani z reklamy jak smakuje ptasie mleczko. Bylo po prostu wysmienite.
No i Aniu bardzo ale to bardzo mi przykro z powodu katarku i kaszelku Igorka i mam tylko nadzieje, ze Molly sie do tego nie przyczynila, choc tez gorzej z nia dzisiaj.
Larciu Twoja Ksiezniczka wygladala przepiknie. Suknia bardzo stylowa!Moge wiedziec gdzie mozna takie cacko kupic?Chetnie Mollunie bym w taka zaopatrzyla, ale mniejsza.
Asienka R gratulacje dla Corci!!!Fajnie, ze drepta co?
Zgagulo to ja czekam na info, Molly wydobrzeje na 100 to wpadam do Ciebie jak nic :)tylko musi byc naprawde zdrowa bo ty bejbisia mas zi nie chcialaby, zeby cos od nas podlapal.
A Wszystkim tradycyjnie Zycze dobrej nocy

witam

widze ze tutaj cisza i spokoj..:)
ja tradycyjnie juz nie spie..P do pracy i znowu autko zabral:( bo pada ..wkurza juz mnie to... bo on strasznei tyra samochod..i zawsze cos nei tak sie dzieje z nim po jazdach P a ja sie wkurzaj jak jade..
no nic.. lece na farme

wiec milego dnia zycze

witam z bólem głowy:baffled:

jak mi sie wstawac nie chcialo:no:nie lubie poniedziałków:baffled:

Szymek juz lepiej:tak:przynajmniej nie budzi sie co chwile:happy:

anineczko czy twoja mila też nie lubi sie kąpac i czesac??:sorry2:bo gizmo drze sie strasznie:baffled:

mam nadzieje ze wszystkim ząbkującym juz przeszło:tak:

miłego dnia

Dzień dobry:)
Nie będę się rozpisywać,bo deszcz pada i chyba razem z nim spadły moje dobre humory-nie wiem o co kaman,ale nawet piszą c teraz mi się chce ryczeć-co najlepsze,zupełnie bez powodu!!!
Marta-póki co nie będę przywozić Ci dzieciarni,bo J za dobre serducho ma i kolega zapytał go czy jego żona nie mogłaby przychodzić,bo się w domu nudzi(!!!).co prawda fajna jest,ale.....dziwnie:/Czekam na spotkanie i prezent;)))My wczoraj też psiaka kąpaliśmy-rewelacja...Najlepsze w nim jest to,że ani razu nie słyszałam jego szczeknięcia;))))
Wiesieńko-super,że z Młodą już lepiej.No i,że możesz się z domku ruszyć:)
Misia-znam ten ból.Ja nawet jako nastolatka nie miałam takich problemów ze skórą jak teraz-masakra:(((
Asieńko-Anusia teraz już nie odpuści żadnemu zakamarkowi:)))
Ewelcia-i jak minął wczorajszy dzień?
Brykam posmutać się trochę z princepolo w ręce(pamiętacie takie małe wafelki w złotych opakowaniach?albo "skrzaty"-takie bloki?)Miłego dnia Wam życzę

Dzień dobry:-)
Pogoda za oknem do kitu, bo deszczowa w dodatku jest poniedziałek:-);-), ale nie będziemy narzekać. Andzia pospała do 8.15, ząbki chyba chwilowo odpuściły. Teraz się bawi w łóżeczku. Ja już pranie zrobiłam i rozwiesiłam

Lubiczanko no drepta, drepta wszędzie a jak się zmęczy to raczkuje jak mały perszing:-D a jaka dumna z siebie, że potrafi sama, tak ładnie jej to wychodzi, stópki stawia ładnie. Fajnie, że się w końcu odważyła, ale teraz to się dopiero zacznie:-):tak:;-):rofl2:

Miłego dzionka

Dzien dobry!

Andzulina Igorek sie rozchorowal?A moze to od zabkow?Buziak w czolko dla Niego!!!

Kasiun no sukienka fakt faktem ladna :-) sama to przyznaje :-) Kupilam ja chyba w Dunnes Stores w zeszlym roku. Planuje zajechac na wioske jutro lub pojutrze. Powiedz w jakich godzinach Molly spi.Bo mi najbardziej pasowaloby byc ok 12-13. Wczesniej musze zaliczyc jeszcze swoja kolezanke. Czy taka godzina Ci pasuje?

Uciekam pic kawke !

reklama
Witam!
wczoraj nie mialam kompletnie sily na jakies fotki itp....
SZym jak wstal przed 8 tak wcale nie spal przez caly dzien:baffled:o 18 juz byl dentka,ale przetrzymalismy go do 20:sorry2:.........mialam nadzieje ze padnie mi w wozku o 13 jak szlam do miasteczka ale gdzie tam...jeszcze malo tego ze byl spiacy to go osa ugryzla wpoliczek kolo Londisnu:baffled:.
Kupilam mu lizaka i stanelam chwile ze znajomym,a po chwily uslyszalam straszne darcie SZymkai 3 osy kolo niego:baffled:....SZybko pobieglam do kolezanki(i tak bylam z nia umowiona) i posmarowalysmy octem i poplakam jesczze z 5min .
Byl mega spiacy ale przyjechalo dwoch chlopcow-koniec spania!!!!!!!!

Same wyscigi swin takie sobie...myslalam ze to cos innego bedzie.
Mozna bylo obstawiac ktora swinka wygra ....bylo 6 wyscigow,my widzielismy 3;-)

Wrzuta.pl - P8220616

Załączniki

• P8220618.jpg
    P8220618.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 58
  • P8220614.jpg
    P8220614.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 58
  • P8220613.jpg
    P8220613.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki