• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Szym padl wiec mam chwilke.
pranie wywieszone i mialam drugie wstawic ale ciagle leje,a pod dachem nie mam juz miejsca.Poczeka do jutra!

Tichonku ale mi ochoty narobilas na krokiety:rofl2:a z czym robisz?
Margaritto dawaj tu znac,co to u Ciebie za zmiany nastapily?
Lubiczanko mam nadzieje ze humorek juz lepszy:)
Didi biedna Ewa i beidna TY-bo sie razem meczycie.
Kamcia ja wczoraj okno otworzylam jak obiad pichcilam i dwie osy zaraz sie zlecialo,a nic slodkiego na wierzu nie lezalo.....:baffled:mam dosc tych os,bo na dworze ciagle sie kreca i musze odganiac je od mlodego.
A wczoraj sie zagadalam :zawstydzona/y: i go uwalila.
M atylko czerwona krostke na policzku :-);-)

reklama
A no właśnie pomyślałabym sobie,że macie jakąś ekstra pogodę czy cuś z taką frekfencją:/Choć akurat u nas też fajno,tylko ten wiatr-brrr
Ewelcia-dobrze,że na Młodym tak szybko się goi:)A humorek-lepszy:)))
Tichonek-łoj,krokiety powiadasz...ja zqawsze kupowałam w polskim sklepie,aLE od dłużswzego czasu nie zamawiają:(Ja za to za bigos muszę się zaqbrać,bo obiecałam koleżance:)))

Lubiczanko za mną bigos chodzi już od kilku tygodni, chyba muszę w końcu zrobić:-p
Ewelcia dobrze, że tylko lekki ślad ma, mnie jak kiedyś osa (albo pszczoła) użądliła to miałam gigantyczną banię na szyi a jak bolało:wściekła/y::no:

Z Anią poodkurzałam, ale mycie to zdecydowanie jak młoda zaśnie

Asienko mnie jak kiedys osa uwalila w stopetylko tak z boku od wewnetrznej strony to chodizc nie moglam.
Pamietam jak bylam mala i poszlam do babci a obok wujek mieszkal i mial duzo uli pszczol-pszczelarz;-),to pelno ich latalo , raz mnie uwalila w policzech to cala spuchlam...cale cialo mnie swedzilo-ciotka wysmarowala mnie octem i przeszlo;-):tak:

Nasmażyłam 25 naleśników i teraz sama bym plackiem jak te naleśniki poleżała:baffled:Gorąco mi jak jasna cholera:dry:
Teraz jeszcze serem posmarować i git a nadzienie do krokietów dziś sobie zrobię i tylko jutro pozawiajam i będzie ok:tak:Robię z pieczarkami,papryką i serem:-pObowiązkowo barszczyk do tego:tak:

Didi-czy mówisz o swoim aniołeczku?Nie wierzę,że może psocić;)))A serio to faktycznie niech już te zębiska wyjdą:)))

tak tak..moj anioleczek a raczej diabeleczek psoci na calego haha ale zwalam to za bezy bo tak drze japulinke

Didi to idz do niego do pracy po auto i niech z buty wraca:)

juz nie musze bo zaaz bedzie ale jutro mu ne dam autka i juz..haha rowerem niech smiga

dzisiaj mi dzien zlecia bo mialam izyte mamy z dziewczyka bo chce dac ja do pilnowania i chciala zobaczyc czy dobrze mama sie czuc bedzie no i jest super posiedzialysmy chyba z 3 h czas szybko zlecial na rozmowach..mala super dziewczynka ( 3 latka) ...i bede ja miala juz od jutra ..ale sie ciesze...a mala az plakala bo chciala zostac a nie isc do domu..:)

witam po pracy:-)

ehhh Szymek juz na schody mi włazi a nie mam bramki:baffled:

Damian ma juz dosyć psa:baffled:t:baffled:ak go ugryzł ze aż krew mu poszła:crazy:bo ten jadł i jemu nie dał:wściekła/y:co za psiak nam sie trafił,szczeniak a zachowuje sie jakby rozumiał co robi,cwaniak jeden,za kare siedzi w ogrodzie:dry:a szczeka na byle co:baffled:

tichonek podeślij ze 4 krokieciki:-p

ide małego uspać;-)

Kolejna dwójeczka się Anulce przebiła, nic dziwnego, że marudziła przed snem, chyba jej już lepiej, bo wesoła wstała:-). U nas co chwilkę pada i przestaje:no::wściekła/y:, oszaleć można

reklama
Będzie Anulka-Zębulka niedługo:-D
MartaF krokieciki dopiero jutro,dziś tylko naleśniki z serem:tak:
Anineczko,pytanie:Czy mogę sobie jakoś zmienić ustawienia,tak,żebym posta zawsze pisała np.na różowo,jakąś inną czcionką itp.?Tzn.jak napisać takiego posta to wiem,ale czy można na stałe sobie zmienić?Żebym nie musiała co nowy post zmieniać koloru,rozmiaru,czcionki?:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry