Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kompletnie zapomniałam że dzisiaj mają jakąś przerwę techniczną zrobić
no i dopiero co prąd się pojawił
moje starsze małe wielkie szczęście miało dzisiaj swój debiut w przedszkolu bo od dzisiaj puściłam Wiktorka na summer camp aby się panie przyzwyczaiły do niego bo o młodego się nie martwię zawsze i wszędzie potrafi sobie poradzić dzisiaj nawet nie zauważył że sobie poszłam i że mnie nie było zajęty wszystkim przez 5 godz. z tym że moje dziecko ma na odwrót nie płacze jak go zostawiam w nowym miejscu ale pewnie jak już się przyzwyczai i zajarzy że przedszkole równa się brak mamy to wtedy może marudzić
no a ja postanowiłam że niezależnie od pogody będę małego odprowadzała na piechotkę w końcu to jakieś 200metrów i nie będę się ośmieszać podwożąc go ;-) no i oczywiście pech chciał że dzisiaj deszczowa pogoda z chwilowymi przejaśnieniami a ja jeszcze w planach wypad do miasta aby neta oddać bo dwa tyg mijały no i trochę buty przemoczyłam i na szczęście tylko to bo w związku z moim postanowieniem zaopatrzyłam się w płaszcze przeciwdeszczowy 
i jeszcze odwiedziłąm dziś naszą kochaną Mamę Ady i Julianka
dziękuję kochana że przygarnęłaś żądne towarzystwa niewiasty 

a co Ci dziś konował powiedział??
ale ja lubię smażyć naleśniki
tylko mi sie później babrać nei chce jeżeli chodzi o krokiety
choć teraz stanie przy garach kosztuje mnie dużo determinacji bo szyja od tygodnia nie chce przestać boleć
mniam na samą myśl ślinka cieknie;-) zdrówka dla Igorka :-)
oby Twój psiak z tego wyrósł ;-)

zmykam do później laski :-)
u Tichonka podpatrzyłam ;-)
;-)

dyskryminacja na całego ,pracuję od 8 rana do 9 wieczora jakieś dziwne zmiany wprowadza jak w szpitalu
czasem nie widzę dzieci cały dzień jak wychodzę to śpią i wracam to Julka śpi :-( po prostu mam doła
są jeszcze urlopy więc mam w tyg po 45godzin mój kręgosłup tego już nie wytrzymuję
ale odezwiesz się to ci powiedzą droga wolna:-):-) a te Irlandki na farmie chowane zapieprzają jak robociki szok .... ...buzka pozdrawiam ;-)ja jestemale próbuję nadrobić i cokolwiek naskrobać... i jakoś kiepsko mi idzie - po całym dniu moim bejbikiem jakoś siły nie mam - niech te zęby wylezą... to w końcu będę mogła usiąść i być w miarę na bieżąco...
sto lat:-)