• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejoo:-) witam się z Wami moje drogie panie :-):-):-) chciałam dzisiaj rano coś naskrobać już byłam w połowie i mi prąd wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kompletnie zapomniałam że dzisiaj mają jakąś przerwę techniczną zrobić:nerd: no i dopiero co prąd się pojawił:tak: moje starsze małe wielkie szczęście miało dzisiaj swój debiut w przedszkolu bo od dzisiaj puściłam Wiktorka na summer camp aby się panie przyzwyczaiły do niego bo o młodego się nie martwię zawsze i wszędzie potrafi sobie poradzić dzisiaj nawet nie zauważył że sobie poszłam i że mnie nie było zajęty wszystkim przez 5 godz. z tym że moje dziecko ma na odwrót nie płacze jak go zostawiam w nowym miejscu ale pewnie jak już się przyzwyczai i zajarzy że przedszkole równa się brak mamy to wtedy może marudzić :sorry2: no a ja postanowiłam że niezależnie od pogody będę małego odprowadzała na piechotkę w końcu to jakieś 200metrów i nie będę się ośmieszać podwożąc go ;-) no i oczywiście pech chciał że dzisiaj deszczowa pogoda z chwilowymi przejaśnieniami a ja jeszcze w planach wypad do miasta aby neta oddać bo dwa tyg mijały no i trochę buty przemoczyłam i na szczęście tylko to bo w związku z moim postanowieniem zaopatrzyłam się w płaszcze przeciwdeszczowy :tak::tak: i jeszcze odwiedziłąm dziś naszą kochaną Mamę Ady i Julianka :tak: dziękuję kochana że przygarnęłaś żądne towarzystwa niewiasty :-D:-D:-D
Kasiun ucałuj i utulaj Molly oby szybciutko z choróbskiem się pożegnała :tak: a co Ci dziś konował powiedział??
Tichonek kurcze ale smaka robisz :blink: ale ja lubię smażyć naleśniki :tak: tylko mi sie później babrać nei chce jeżeli chodzi o krokiety:sorry2: choć teraz stanie przy garach kosztuje mnie dużo determinacji bo szyja od tygodnia nie chce przestać boleć:no:
Andzulina nie miałam jeszcze okazji pochwalić tak cudownych sałatek i pysznego torta :tak: mniam na samą myśl ślinka cieknie;-) zdrówka dla Igorka :-)
Marta no właśnie małe pieski bardzo często sa wredne :sorry2::sorry2: oby Twój psiak z tego wyrósł ;-)
Co do os to bodajże Misia mi mówiła że jej A mówił (:-D) że osy maja teraz okres umieralności dlatego tak ich wszędzie pełno :sorry2::sorry2::sorry2:
Ooo Zuza właśnie zasnęła w leżaczku trzymając swoją stópkę przy buzi:-D:-D:-D zmykam do później laski :-)
i jeszcze tylko podziękować za docenienie suwaczka :tak: u Tichonka podpatrzyłam ;-)

Ostatnia edycja:
Asienko gratki dla Anulki za zebolka...
Didi no teraz bedziesz miec wesolo:-D;-)
Widzialam ze Margaritta dziekowala Tichonkowej za posta..ale nic nie napisala.....:angry:
Margaritta HOP_HOP weare u???????/
Anineczko a TY?

My dzis w domu......niby teraz od 0,5h nie pada,ale jets mokro i juz dzis nie wyjdziemy...nawet mi sie juz nie chce:sorry2:

wczoraj z m postanowilismy ze jak znajdziemy jakis w miare tani dom to sie przeprowadzamy....ale ...no wlasnie najlepiej by bylo w Castledermot w miasteczku,ale wlasnie jeden z tanszych ktory ma wsio nowe jest po malowaniu i remontowaniu wziela kolezanka w srode sie przeprowadzaja:).
juz go nie ma na dafcie!
Patrzcie ten full wypas normalnie hehehe,ale za drogi dla nas!
http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=928004

ten jest w miare ok i nie jest drogi,nie ma zdjec sypialni ale podobno sa niezle bo to nowy dom,ale jest jedno ale....nie ma ogrodka ,nawet kawalka ,na jednym placu stoja chyba trzy domy i jest jedno podworko-betonowe:(.

http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=914806

sa jakies 3 bed albo 4 ale my chcemy 2:)
ilez mozna sie wkurw**C na tego debila

Ostatnia edycja:
Hej mamunie oj bardzo długo nie zaglądałam ale ogólnie miałam doła i ochoty na pisanie..Mamy nową panią dyrektor w pracy i to co wyrabia z Polkami przechodzi ludzkie pojęcia :-D dyskryminacja na całego ,pracuję od 8 rana do 9 wieczora jakieś dziwne zmiany wprowadza jak w szpitalu:-D czasem nie widzę dzieci cały dzień jak wychodzę to śpią i wracam to Julka śpi :-( po prostu mam doła :szok: są jeszcze urlopy więc mam w tyg po 45godzin mój kręgosłup tego już nie wytrzymuję :no: ale odezwiesz się to ci powiedzą droga wolna:-):-) a te Irlandki na farmie chowane zapieprzają jak robociki szok .... ...buzka pozdrawiam ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja jestem:) ale próbuję nadrobić i cokolwiek naskrobać... i jakoś kiepsko mi idzie - po całym dniu moim bejbikiem jakoś siły nie mam - niech te zęby wylezą... to w końcu będę mogła usiąść i być w miarę na bieżąco...

ja jestem:) ale próbuję nadrobić i cokolwiek naskrobać... i jakoś kiepsko mi idzie - po całym dniu moim bejbikiem jakoś siły nie mam - niech te zęby wylezą... to w końcu będę mogła usiąść i być w miarę na bieżąco...

To ja tez tylko szepne szybko dobranoc, bo nie wiem co tutaj wiecej pisac. Cisza jak nic to i motywacji nie ma.
Igor niech te zabki juz wyjda. Trzymamy z Molluska kciuki.Andziulina a gdzie przepis na ciacho????idz idz odpocznij, napiszesz innym razem.
Dobranoc Mamuski

Witam laseczki
My tu z Anineczka winkujemy i uprawiamy hazard:) Wchodzimy na forum a tu cisza jak makiem zasial. Wszystkie pewnie juz w poduszke chrapia hihih
Milej nocki buziaki
To ja Kamcia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry