• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-z portluise do Cashel jest rzut beretem-zapraszam;)))
Joann-100lat w szczęściu i z uśmiechem na twarzy każdego dnia:)))
SWłoneczko o poranku jest-może to pranie,które od wczoraj z 10razy zmokło się dziś wysuszy;)))Nie wiem jak podejść łysego-tzn co mu powiedzieć-że d;laczego rezygnuję z pracy:(

reklama
Hello lejdis
Wczoraj poszlam sie polozyc z Erykiem bo mu obiecalam ze z nim pojde i zasnelam wstalam dopiero dzis rano ;-)
Pogoda jak dla mnie beznadziejna

Dziewczynki dzieki wczoraj za towarzystwo a dzis co porabiacie? Jakis pomysl na spedzenie dnia?
Oki po moje urwisy bo wlasnie sie obudzily ale pospaly dzis
Lubiczanko powiedz prawde co cxujesz ;-$

Helloł lejdis my juz z powrotem w krainie deszczowcow. Urlopik udany choc wogole nie wypoczelam ciagle gdzies cos do zalatwienia no i rodzinke Majeczka musiala poznac, chybba dopiero tutaj odetchne troszke. Pogoda byla super a na weselichu tak tyniałam ze az 2 dni mnie nogi bolaly :) no a teraz trzeba sie wziasc za rozpakowywanie

Joann- duzo szczescia pomaranczy niech Ci kazdy fajny facet nago tanczy :) hehhe spelnienia marzen :)

Witam
Igorku wszystkiego najlepszego

Joann happy birthday:-)

U nas też od rana deszczowo, zimno, ale spałyśmy z Anusią do 8.15, więc nie będę narzekać:-D;-). Ania szaleje na podłodze a ja czytam i piję kawkę.

Ewelcia ładne domki

Larcia-a bo tak już jest tu na zielonej wyspie,że kiedy oboje partnerzy pracują,to nie do końca im się to opłaca-zwłaszcza kiedy jedno musi dojeżdżać-ale wykładzik,co?A tak na poważnie to właśnie obliczyliśmy,że gdybym dostała zasiłek,to podliczając nie opłaca nam się moje dojeżdżanie-i oddaliby nam MC:/Ponadto mam pewne plany,które niestety nie mają racji bytu kiedy pracuję-nie mam czasu na dopracowanie szczegółów itd...a nóż się uda:)
Monidan-kochana dzięki,że zapytałaś,a więc to było tak...;))))))Nie wierzę,że mamy lepszą pogodę od Was?Tyle tylko,że wietrzycho wieje niemiłosiernie...
Muszę brykać,bo Dawid coś chce sprawdzić przy komputerze-wierzycie?Mój 7-letni syn mnie pogania:((((((((((((((
Aaaaaaaa-no właśnie dziś jest ten 24-Andzulina-dla Syneczka ogromne uściski i całuski urodzinowe:))))))))

Igorku wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin!!!

Joann Tobie tez wszystkiego najlepszego zokazji ....hmmm 18 urodzin;-):-D

Emili to nieciekawie sie dzieje u WAs w pracy:-(

My dzis do 8 pospalismy:-)

dobra spadam bo mam dola....
dzis musze na podpis do SW:baffled:

Witam Dziewczynki:-)
u nas za oknem tak wieje, a ja muszę do centrum jechać :baffled:
Ewelcia - ja też dzisiaj autograf w socjalu zostawiam;-)
Joann - Wszystkiego Najlepszego !!! "rówieśnica" z moim małym jesteś :-)
dziękuję za pamięć i życzenia Dziewczynki :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Dziewczynki:-)
u nas za oknem tak wieje, a ja muszę do centrum jechać :baffled:
Ewelcia - ja też dzisiaj autograf w socjalu zostawiam;-)
Joann - Wszystkiego Najlepszego !!! "rówieśnica" z moim małym jesteś :-)
dziękuję za pamięć i życzenia Dziewczynki :-)
Wiatm Kobitki,
U nas niebo pochmurne, wieje jak chole..., mala spala do 8.30. Czekalismy az sie obudzi. MNie tez dzisiaj czeka podpis w Socjalu haha nie chce mi sie kompletnie jechac.
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA IGORKA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA JOANN
pa wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry