• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo:-) ale wieje :szok::szok::szok: a widziałyście jaka burza przez PL przeszła? moje miasto kompletnie zdemolowane drzewa powyrywane i to nie jakieś witki ale masywne drzewa które korzenie pod asfaltem miały ale to nie przeszkodziło asfalt porozrywany :szok::szok::szok:
Po burzy, jak po bitwie :: Informacje :: Kontakt 24
No i jak na złość dzieciaki dzisiaj pospały tak że budzić musiałam bo W do przedszkola na 10 trzeba było odprowadzić .... W wstał o 9:30 a Zuzka o 10 także się spóźniliśmy kilka minut ;-)
Lubiczanka :szok: wow co za domek super :tak::tak::tak:
Igorku sto lat...uśmiechu na buźce każdego dnia i bezbolesnego ząbkowania
Joann wszystkiego anjlepszego z okazji 18-stki :-):-):-)

reklama
No Kasiun- to sie naprzezywalas...czizas...ja takich hardcorow nie mialam. Musze przyznac,ze nasz domek, w ktorym teraz mieszkamy jako pierwszy na mojej liscie domow nie ma ani grama grzyba..a mieszkamy tu od roku. No i jest cieplutki bardzo. Jak juz pisalam kiedys, na ogrzewanie olejowe przez ten rok wydalismy tylko 400e!!! Ogladam sobie teraz te domy na dafcie w co.galway no i jasna doopa....takie hacjendy niektore! Ja bym nawet tak mogla....zalozylabym w koncu moja hodowle dogow hihihi tylko,ze ja to bym chciala od razu kupic a nie wynajmowac znowu!

No Kasiun- to sie naprzezywalas...czizas...ja takich hardcorow nie mialam. Musze przyznac,ze nasz domek, w ktorym teraz mieszkamy jako pierwszy na mojej liscie domow nie ma ani grama grzyba..a mieszkamy tu od roku. No i jest cieplutki bardzo. Jak juz pisalam kiedys, na ogrzewanie olejowe przez ten rok wydalismy tylko 400e!!! Ogladam sobie teraz te domy na dafcie w co.galway no i jasna doopa....takie hacjendy niektore! Ja bym nawet tak mogla....zalozylabym w koncu moja hodowle dogow hihihi tylko,ze ja to bym chciala od razu kupic a nie wynajmowac znowu!

Misia to gdzie taka chatka fajna??Mowie o tej co mieszkasz?W jakiej czesci Galway?
spadam mala nakarmic

Wilwia-mam podobny problem z wymyślaniem...dziś akurat robię roladki schabowe i ziemniaczki pieczone wg Kamci:)))
Misia-na mapce wydaje się daleko,fakt,ale w rzeczywistości to "zaledwie"4km od miejsca,gdzie mieszkam obecnie:))))I oby tym razem nas nie wydymali,jak ostatnio-od razu biorę kachę na depozyt:))))
A jeśli faktycznie uda nam się ją wynająć to z góry zapraszam na 25.10-moje imieniny i od razu HALLOWEN PARTY:))))

Kasiun- no ja oczywiscie z Knoknacarry :) dzielnicy cudow! hahaha i najliczniej zamieszkalej przez nasze foremki galwayowskie! Tylko Andzi nam tu jeszcze brak....uparta dziolszka, urobic sie nie chce!

Witam laseczki tu Kamcia
Joann wszystkiego najjj!!
Andzia sto lat dla twojego synusia:)
Lubiczanko chata wyypas, ale pomyslalam tak samo jak Misia middle of nowhere hihihi Ale myslisz powaznie zeby ja wziasc?@:)
My zesmy delikatni powinkowaly wiec gowa nie boli, Lubiczanko jakbmy jutro miala off to bym przyjechala dzisiaj ale niestety do pracy trzeba isc. A obiecaam naszemu czonkowi ze jeszcze bede jak wróci z pracy:)))
Pogoda lipa ale to nic jedziemy zwiedzac sklepy w Potlaoise hihihi
Milego dnia

Lubiczanko, zdjęcia domku super, daj znac czy w realu tez taki świetny

Pauletta
, straszna ta burza :szok: jak W w przedszkolu?

Didi jak pierwszy dzien z podopieczną?

Emka sie zbutnowała i spac nie chce :angry:

reklama
Lubiczanka dom rewelacja, jakbym mogla to bym sama sie juz tam wprowadzila i to odrazu, i cena super u nas niestety sa drogie my placimy 1100, nasz domek tez jest ladny i zadbany ale nie to co ten twoj, i jeszcze bedziesz miec taki duzy ogrod.... zycze powodzenia i szybkiej przeprowadzki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry