• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

O Matko dziewczyny co za kosmiczne ceny... -dla mnie, bo ja mieszkam w małej miejscowości i płacę za 3-pokojowy domek z ogródkiem 500€ co i tak jest sporo na tutejsza okolicę.. 1100:szok:...

reklama
Butterfly-niestety jeszcze nie"mój":(Ale mam nadzieję,że się uda\:)dziś jadę samowolnie zrobić mały rekonesans i a nóz widelec będĄ właściciele to zagadam z nimi:)))Trzymajcie kciuki
Monidan-pewnie,że opiszę co i jak
Marta-i co tam?

Hej:biggrin2:
Mam dzisiaj ambitny plan na dzisiaj umycia okien na dole, ale pada ostatnio i nie wiem czy jest sens:sorry2: Ale przynajmniej by przejaśniały i pajęczyny by się uprzątnęło na jakiś czas;-) U nas w Portlaoise to już jesiennie na dworzu, ale pewnie nie tylko u nas:sorry2:

J o a n n n
życzę Ci, aby wszystkie plany,
nawet te wydające się abstrakcyjne udało się zrealizować.
Szczęścia - dzięki któremu te zamierzenia będą realne.
Zdrowia, które pomoże w ich realizacji.
Pieniędzy - bez których, nawet te najwybitniejsze są niczym.
I przyjaciół, z którymi te sukcesy będzie można dzielić.
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
zdjecie_big.jpg

I g o r k u
z okazji 1. urodzin życzę Ci
dużo uśmiechu na Twojej małej buźce,
żadnych trosk i zmartwień,
samych słodkich i miłych chwil!

sending-birthday-hug.gif

Lubiczanko dom wypaśny i w dobrej cenie uważam:tak: Oby w rzeczywistości był równie zachęcający jak na zdjęciach:tak: Powodzenia!

Poczytałam trochę i uciekam, bo dzieciaki mnie z ogródka wołają, zajrzę później:sorry2:
pencil.png

Ostatnia edycja:
Hello popołudniu:-)
Ja dziś taka zapóźniona bo miałam na 9:45 blood test,potem polatałam z Radkiem po sklepach,autobusem do domu,trochę ogarnęłam,jedno pranie złożyłam,drugie wstawiłam i wreszcie usiadłam:tak:I tak nie na długo bo krokiety zaraz trza smażyć bo my z synem głodni:tak:Natomiast ślubny dziś póóóóźno wróci,może nawet jak Radek już będzie kimał:baffled:
Andzulina dla Igorka wszystkiego najwspanialszego,dużo uśmiechu,zdrówka i słodyczy Tichonek życzy:-D

...Pamiętam doskonale dzień kiedy się urodził bo to był mój pierwszy dzień na BB:-DWeszłam i gratulowałam akurat Tobie Igorka,nie mając zielonego pojęcia o kogo chodzi:-Dale co tam,jakoś się wdrożyłam;-):-)
Tak więc ja dziś świętuję pierwszy roczek z Wami,moje kochane foremki:-):tak:
Joannn,wszystkiego naj,naj,naj pod słońcem,dużo szczęścia i miłości:tak:

Piękny rocznik nasz,Papieski:tak:

Co do domków nawet mi nie pokazujcie:angry::angry::angry::angry:
U nas takie nawet za 2200:szok:A taniej...hmmm około 1400:baffled:

Ostatnia edycja:
Moniadan W w przedszkolu calkiem dobrze co prawda jak zwykle raczej sam sie bawi ale daje radę :tak: choć dzisiaj akurat miał dzien jakiś nieteges i popychał dzieci bez żadnej przyczyny :sorry2:
Kasiun jeszcze raz wielkie dzięki za odwiedziny zawsze to super mieć z kim pogadać nawet przez chwilkę :-):-):-) no i oczywiście zapraszam częściej a i ja być może wkrótce Was odwiedzę ;-):tak::-)
Tichonku nasz kochany i Tobie z okazji roczku wszystkiego naj :-D:-D:-D

Didi jak pierwszy dzien z podopieczną?

Emka sie zbutnowała i spac nie chce :angry:

Podopieczna super..Albert bawi sie ladnie..a ja szczesliwa bo przez cay dzien nie uslyszalam z czestotliwoscia co 2 minuty " mamo" doslownie ani razu no mozejak cos chcial a tak codziennie bylo co 2 min..a dzisiaj luz...hehe normalnie jestem happy i dzien szybko zlecial... tylko mlody co jakis czas glaszcemnie po rekach..pytam czemy tak robi a on" potrzebuje bialy kolor bo nie chce byc ciemny" haha .Zuzia jest śniada..:)

Ewa tez dzisiaj nie spala nic w ciagu dnia wiec mam nadzieje ze padnie ok 19

Witam laski,:-)

tichonku-wszystkiego dobrego z okazji roczku!:tak:
Joann- ALL THE BEST KOCHANA!!!!!!!!:tak:
andziulina-100 lat dla Igorka!!!:tak:
Lubiczanko-Troche mala ta chatke znalazlas, ;-)jestes pewna, ze J sie spodoba?:-D:-D
Trzymam kciuki,za ten skromny domeczek!

reklama
A jeśli faktycznie uda nam się ją wynająć to z góry zapraszam na 25.10-moje imieniny i od razu HALLOWEN PARTY:))))
eeee HALLOWEN PARTY powiadasz jak HALLOWEN jest 31 i my mamy wtedy druga rocznice slubu cywilnego:-D:-D:-Dale data co????

dzis jak m wroci to musze z nim pogadac o tym domu
6 Church Court, Castledermot, Co. Kildare - House to let jest to co bym chciala,ale ja juz chyba tu dluzej nie wytrzymam:wściekła/y::no:....:ninja2::ninja2:

Mlody mi padl jakies pol godziny temu:baffled:mialam go nie klasc ale zasnal mi na rekach...
jefgo godzina spania to miedzy 13 a 14,ale ze bylam w SW potem male zakupy to on nie spal.
Wiecie co moj SZym jest okropny,z num na zakupy nie wolno chodzic...zwalawsio z polek,ciagnie za wieszaki i patrzy ile rzeczy spada,znow w pennym zwalil stringi z tych polek....masakra,...tylko sie nameczylam z nim i tyle:baffled:.
zaraz go obudze bo pozniej na noc mi nie zasnie:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry