• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
wITAM
ale mi się ciśnienie podniosło jak napisałyście,że ta chata już zniknęła:/Całe szczęście wczoraj wieczoram zadzwoniła babka z agencji i powiedziała,że jesteśmy umówieni na 18tą-sam właściciel chce nam ją pokazać,tylko,że ja w pracy akurat będę:/Tak więc moi wysłannicy-Jacek z 3D wraz z Martą podjadą,pogadają i ocenią:)))
Joann-wow-taki tort by się zjadło:)))
Margaritta-no wreszcie.Brawo dla Nikosi za przedszkole-Ty się nie stresuj,będzie super:)))A domek-jak zamieszkamy,to przynajmniej będziesz miała do kogo przyjeżdżać na dzikie party;))))
Tichonek-to już rok...No ja byłam jakiś tydzień chyba przed tobą-ale dokładnie nie pamiętam:/No to buziak na rocznicę +dzień:*
Didi-ale masz pomysłowego synka:))))A TOBIE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA ŚWIECIE!!!100Lat!!!!
Ewelcia-no dajesz z tym domkiem-nie ma to jak mieszkanie samemu:)
Pauletta-Wiktor się oswoi,zakoleguje się i wkrótce o żadnych incydentach typu-popychanie nie będziesz słyszała:)))
Marta-jak to ziemniaki obierać?Na śniadanie?;))))
Wiesieńko-nooooooooooo i oby do przodu:)))
Ok-uciekam,bo sępiki na śniadanko czekają:))))Udanego dnia
Wreszcie mogłam dodać coś do ząbków-obie górne dwójeczki są:)))

Ostatnia edycja:
monia przyzwyczaisz sie. Moj jest wiekszy i szerszy od Twojego i sie nie chwale hehe poprostu duzo jezdzij,to sie wycwiczysz.

marta tez sie zaciekawilam tymi ziemniakami na sniadanie:-)

Uciekam

Hello lejdis:-)
Margaritta i Ty żeś tu:-p. Mówisz Nikolka przedszkolaczek?? super
Joann smakowity torcik
Ddi wszystkiego najlepszego:-):-):-)

U nas znowu zęby na tapecie, między 2 a 6 Anulka spała z nami i płakała, nurofen i dentinox poszły w ruch. Wiesienko u Was już trójeczki, super. Zrobiłam pranie, już je nawet rozwiesiłam:-). Anulka marudzi, więc niewiele dzisiaj pewnie zrobię, ale nic.

Miłego dzionka

D.Dobry Girls
Joann- torcik ekstra zupelnie jak polska ląka :) sama przyjemnosc z jedzenia :)
My juz rozpakowane, probowalam sie cofnac zeby sprawdzic o czym mowa ostatnio no ale sie poddalam chyba ze 100 stron bym musiala nadrobic :). No nic trzeba ruszyc pupe i ide robic paczki, jak ktos chetny na paczusia to zapraszam. Milego dnia kobitki :)

Normalnie*&^%$%^&*((*&^%$#@@!!@#$%&*(*((()))(**&&&&**!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wyjdę zaraz z siebie i stanę obok-nożesz ku..a jego w d..ę mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy my zawsze musimy mieć tego rąbanego pecha z domami-zadzwoniłam do agencji żeby potwierdzić dzisiejsze oględziny a ona do mnie,że jej pracownica zle zrozumiała i że właściciel chce sam tam zamieszkać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kij im w d..E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nooo-ja uparty człek jestem i jeszcze nic straconego...Nic już nie mówię,bo zapeszę,ale pojechałam do tego domku i o 18 ekipa jednak pojedzie na oględzinki:))))))

Ostatnia edycja:
witam dziewczynki

dziekuje za zyczonka...milotko na serduszko i az lezki polecialy :)

u mnie dzieciaki szaleja... juz posprzatane , pranko wstawione
rece mi sie trzesa jak jakiemus z parkinsonem..wiec chyba cos malo slodkiego zjadlam i musze sie zasldzic bo ostatnio unikam a widocznie potrzeba mi wiecej..czasamu tak mamka jak rece mi sie trzesa to musze slodkie... ale cosie dziwic w tym wieku..hahah

ok.zmykam bo wolaja mnie na pomoc" mamoooo Ewa nam pzyszkadza"

Bry:-)
Kawę właśnie z Wami piję:tak:
Dziś popołudniu mamy dzień otwarty w Radka szkole więc idziemy pooglądać:tak:
Przede wszystkim didi na tę zmianę kodu życzę Ci wszystkiego najlepszego i spełnienia najskrytszych marzeń:tak:
YouTube - Happy Birthday to you
Lubiczanko:sorry2:No jaja se normalnie robią:wściekła/y:Ale najważniejsze,że jednak będą wysłannicy oględzać:-)
A Ty kochana,pojawiłaś się na forum dokładnie w tym samym dniu co ja:tak:Czyli też miałaś wczoraj roczek:tak:Wszystkiego naj!:-DPamiętam,że obie walczyłyśmy z suwaczkami:tak:Na dowód,na swoim profilu masz napisaną datę rejestracji;-)
Margaritta,Nikolka przedszkolaczka:-)Ty się nie stresuj,to jej tylko na dobre wyjdzie a że umie wszystko powiedzieć to mnie wcale nie dziwi,toż ona lepiej z angielskim ode mnie:zawstydzona/y:
Joannn piękny torcik,mniamnuśnie wygląda i na pewno tak samo smakuje:tak:
U nas znowu zęby na tapecie, między 2 a 6 Anulka spała z nami i płakała, nurofen i dentinox poszły w ruch.
:szok::szok::szok:Coś Ty jej zrobiła?:szok:...że na tapecie:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry