didi
Fanka BB :)
hehe ..ciacho juz siedzi w piekarniku.. wiec jak cos zostanie do jutra to sie zalapieKasiun-ja bym się skusiła na te odwiedzinki u Didi-a nóż na jakieś ciacho się załapiesz))))
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe ..ciacho juz siedzi w piekarniku.. wiec jak cos zostanie do jutra to sie zalapieKasiun-ja bym się skusiła na te odwiedzinki u Didi-a nóż na jakieś ciacho się załapiesz))))
Łoj jak bym chciała żeby nam wynajął ten domek-przepraszamżem taka monotematyczna,ale wszystkie kłopoty i zmartwienia poszły w kąt i moja głowa obok domku została))
Asieńko,Ewelcia-mój daniel od jakiegoś czasu ma tak,że nic tylkopłacz-jak go zostawiam,jak biorę na ręce,jak podrzucam-a jego świątyna płaczu to stolik w salonie-podłazi,wstajei płacze:/Nie wiem w czym rzecz-przecież zębólce już się przebiły
Asieńko-Daniel najbardziej na świecie uwielbia dobierać się do szuflad w kuchni-wszystko idzie w ruch-ale czasem zdarzają się wpadki z przytrzaśniętymi paluszkami-ale dramat jest tylko chwilkę i znów szuflady
Kasiun-ja bym się skusiła na te odwiedzinki u Didi-a nóż na jakieś ciacho się załapiesz))))

i ma teraz sierściowatą zabawkę
Patryk coraz częściej się z nim bawi i w końcu mogę ich samych zostawić jak idę chociażby do wc
sporadycznie gryzie ale to raczej łapie tylko bo Patryk lubi się do niego tulić a on niekoniecznie..;-) Ulubiona ich zabawa to berek
Patryk patrzy mu w oczy i ucieka..a ten goni go - heh oczywiście oboje na czterech nogach - wcześniej łapał go za nogawki, uszy, nos a teraz tylko go poszturcha jak przybiega lub poliże.. Trzymam kciuki by Wasz też już nie gryzł i był grzeczny
eh..znajdziesz piękniejszy! A dlaczego zmieniacie domek?
rodzinka nie ucierpiała?

i jak on spał z zatkanym nosem...a ja myślałam,że to niemowlaki tak kombinują 

Niezłe Matt ma pomysły,od razu mi się przypomniało jak tydzień temu w szpitalu był ten chłopczyk co chleb dziurką wciągnął i mu lekarze to wyciągali a ten się tak darł,że szok
Mateusz dzielny
(też cienko widzę angielski mojego Radka przez to
)A klasy będą tylko junior i senior infant bo dopiero się szkoła buduje i w następnym roku już będzie infant i pierwsza,w następnym infant,pierwsza i druga itd.Nie wiem tylko czy będzie teraz po jednej klasie junior i senior bo nie wiem ile dzieciaków
Srakulca jakiegoś dostałam
Już mnie tyłek szczypie
Co chwilę w klopie
Nic takiego nie jadłam a tu o!Wczorajsze grzybki z krokietów mnie może teraz tak gonią
Ale wczoraj nie,Radka,P też nie tylko mnie dziś
Sama nie wiem
A P dzwonił,że z pracy dopiero koło północy będzie

No i faktycznie Al ma dziwne pomysły 
kiedy oni wyrosną z tego? 
he he tylko nie wiem czy dobrze podsłuchałam.