• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Jak na razie nie:-DTylko była prośba,że jeśli ktoś chce pomóc w szkole przy czymkolwiek to żeby się odezwał:tak:Choćby jakiś klub sportowy czy malowanie,itp.:tak:Nam tę szkołe postawili w 1,5 miesiąca:szok::tak:
Na początku lipca była tam jeszcze łąka z trawą po szyję a dziś już szkoła:tak:Ot wzięli zaorali tę trawę,rury pokładli,zabetonowali,postawili 3 gotowe budynki (takie większe baraki:-Dtylko ładniejsze:-D),boisko maleńkie zrobili i szkoła jest:tak:Zastanawiam się tylko gdzie będzie coś typu WF,jak będzie pizgało:baffled:Boisko to ja rozumiem jak ciepło,a jak chłodniej?:baffled:
A z tyłu za szkołą(duże słowo:-D)jest jeszcze spory plac nadal trawą porośnięty,ale ogrodzony,chyba to własność szkoły i tam będą dostawiać następne budynki:sorry2:Ponoć:sorry2:...Ale ja nie narzekam,3 minuty do szkoły a uczyć się będzie czy to mała czy duża szkoła:tak:

reklama
Asieńko-Daniel najbardziej na świecie uwielbia dobierać się do szuflad w kuchni-wszystko idzie w ruch-ale czasem zdarzają się wpadki z przytrzaśniętymi paluszkami-ale dramat jest tylko chwilkę i znów szuflady
ulalaaa skąd ja to znam :tak: płacz trwa 10 sek i za chwilę znów słychać otwieranie i zamykanie szuflad... ehhh te nasze wszędobylskie i ciekawskie dzieciaczki :sorry2:
Anineczka - :szok::szok::szok:
Kasiun - jak coś to ja jutro też po 12 jestem off
a widziałyście ile to już postów mamy???? niedługo będzie 30000 - ja jestem 29998 :-p
idę jakąś zupę wciągnąć, bo mały śpi, więc jest szansa ;-)

didi też agentka byłaś :-D No i faktycznie Al ma dziwne pomysły :-D:-D kiedy oni wyrosną z tego?

taaa. duzo tego bylo..wspinalam sie na drzewa..zlamalam obojczyk..w tym samym dniu co mnie zagipsowali..cala klate i plecy haha to juz jezdzilam z jedna reka na rowerze a na 2 dzien wchodzilam na drzewa mialam wtedy 6 lat... pozniej wlozylam tacie noge w szprychy tylniego kola motoru ale i tak zaprowadzil mnie do szkoly haha.. duuuzo tego...dotknelam w wieku 15 lat 2 kable wystajace z sciany i wtedy dopiero mnie pierwszyraz porzadnie kopnal prad.. .. ehhh...ja wiem po kim ten moj syn taki ... bo chyba nie po tacie..hahahahha

Ciao!!

Ale super dzien!!! A jeszcze sie nie skonczyl!! Pogoda super wiec nasz spacer do miasta- bomba! Kupilam sobie buty na wyprzedazy, pobawilismy sie na lace, zlozylam autograf ( Andzulina- stalam 10 min:-)). Wrocilismy autobusem dopiero jakies 15 min temu a wyszlismy o 10.30:-) Troche tylko nogi bola ale i tak jest superrr!!

Ide was nadrobic:-)

Edit- hihi ja pisze 30000 post! tadaaammmm

Lubiczanko- zycze ci zeby wam sie udalo z ta chata!!!!!

Didi- wszytskiego cudownego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A z tymi rzeczami w nosie to mi sie przypomnial jeden z odcinkow mojego kochanego dr.House. Maluch sobie wsadzal do nosa jakies figurki policjanta, strazaka, woz strazacki hahahaha...ja bym zawalu dostala! Moj Al to teraz wsyztsko wrzuca do klopa...trzeba pilnowac zeby drzwi do toalety zawsze zamykac bo jak tylko on sie skapnie to od razu idzie cos do kibla wrzucic.

Tichonku- smecte zapodaj sobie bo ci sie dupencja odparzy,,,haha

Ostatnia edycja:
Po spacerku od razu mam inne dziecko w domku:-D:-D:-D:-D, matka córkę na dwór wypuściła i humorek od razu lepszy:-). Puściłam ją na trawkę w parku, żeby ćwiczyła chodzenie, najpierw nie wiedziała o co kaman, ale potem załapała i nieśmiało sobie dreptała.

Hej
A ja mialam koszmarny dzien tzn jeszcze trwa
Moja Emma nie odstepuje mnie na krok
Wizyta u Kasiun nie wypalila bo Emma musiala isc spac
Bylismy na placu zabaw anpozniej mialam potrzebr wyjsc Emka tez tylko pa pa i przy drzwiach stala
Ale nie ma to jak kolezanki ktore nie odbieraja trl wszystkie zajete :-( :-( :-(

dzieki ogromne za pamiec tichonku ale nie bedzie mnie bo A teraz na noc jedzie i jutro tez nocka wiec bedzie odsypial:sorry2:
achhhhh no i didi wszystkiego najcudowniejszego!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam laseczki
Ja dzis dorby dzien w pracy:) Po pracy plan miałam i go zrealizowałąm , mianowicie umyć okna, i posprzatac i umyc auto hihino i zrobione!!
Teraz szybko cos zjem i lece do Didi:)
Anieczka kochana a pamietasz jak Ci wczoraj mówiłam że Matek jakos śmiesznie mówi nosowo..:/? Dobrze ze nic grozniejszego nie wynikło.
Buziaki

Chcialam nadmienic Monia- bo wiem ze do mnie pijesz.....ze slowo honoru- Alex spal, telefon mialam wyciszony w torebce. Caly dzien bylam na miescie a z Toba myslalam,ze jestem namowiona na jutro. :)))

reklama
hehe ziemniaki na śniadanie:-Ddobre:-Dmusiałam obrać bo bym po pracy nie zdążyła a tak niania wstawiła i były gotowe:-p

co do chatki lubiczanki to lipa:baffled:najeżdziliśmy sie bo lubiczanka źle podała lokalizacje i widziała nie ten dom co trzeba:no:a i dobrze bo by sie teraz załamała:baffled:bo ten właściwy to poprostu cudo!!!:szok:byłam w szoku ale laska koleżance go wynajęła:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry