• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ajajaj!To szkoda:-(Będzie jutro bidna znów smutasić:sorry2:Ale najważniejsze,że się nie musi wyprowadzać ze swojego,nie ma noże na gardle:tak:Jeszcze coś utrafi:tak:
Asienko,Dyta chętna na spotkanko ale może być dopiero po 14-tej:sorry2:Do której będziesz w Swords?
Margaritta a Ty?Będziesz?....Pewnie nie:dry:

Ostatnia edycja:
reklama
Misia, do nikogo nie pije, po prostu było mi smutno, bo miałam ochote z kims pogadac, a ZADNA z was nie odbierała telefonu, jakby sie pod ziemie zapadły:sorry2:

Na koniec dnia pokłóciłam się z M, gorzej byc nie moglo :sorry2:

Z tego wszystkiego zapomniałam DIDI zdroweczka i spełnienia marzen a w szczególności zdania egzaminu na prawko

Anineczko, o kurcze ale ma pomysły twoj synus, ale świetnie sobie poradziłas, że dałas rade mu to sama wyciągnąc

ja wpadlam zyczyc milej nocy i zmykam poogladac cos w tv

jeszcze raz dziekuje wszystkim za zyczonka..Kamci za odwiedzinki i czekoladki :)

kolorowych i udanej stosunkowo nocy :)

Ale cisza, ja zmykam poczytac(zostalam zaopatrzona w ksiazki przez hojna forumowiczke hihihi)
Dobranoc

:-D:-D:-D

Moniadan no pietra miałam co nie miara bo to przecież nochal,mogłam coś tam uszkodzic,ale że spał bezproblemowo z tym i nie wpadło mu to dalej to tylko cud.
A Kamcia mówiła,że on dziwnie gada przez nos :baffled:
już dzwoniłam do bratowej by nosy dzieciom posprawdzała bo razem jedli,ale tylko mój taki mądry :baffled:

nie macie jakiegoś auta do sprzedania w Polsce do 2500złotych?
bo tak chcieliśmy wynając na październik,ale ceny kosmos i bardziej opłaca się nam kupic :tak:

didi stosunkowo udanej Tobie również,a no i urodzinowej nocki...:-D:-D

Moje dziecko zaczelo odmawiac przyjmowania obiadow! Ja go chyba siekne lyzka w ten maly kudlaty lepek! ciasteczka chrupeczki owszem owszem a obiad nieeeeee.....juz drugi dzien caly obiad poszedl do kubla.

Kupilam mu za to bouncy castle! czizas....pol salonu zajmuje. W zwiazku z czym musialam czesc zabawek wyniesc na gore i robi sie tam drugi pokoj do zabaw!! O boze....rozpieszczam go!

hejka z wieczora
Jenyyy jak mi dzien szybko zlecial... rano pobódka przed 8 sniadanko kawka,póxniej spacer po naszym village ,zakupy i plac, dzis trzy pralki nawet wstawilam i wszystko sie ladnie suszy na balkonie( i tak mysle czy wstawic do srodka czy zostawic???)Za to robiac obiad mialam nie milá niespodzianké, myslalam ze pojem sobie golabków bez zawijania nawet kapuche poszatkowalam , miesko otwieram a tu ZONK capi jajami popsute bylo:crazy::crazy::crazy: myslalam ze mnie trafi i szybko cycki rozmrazalam zeby kotlety utrzaskac. Troszke z mlodá puzzle poukladalysmy no i kompanko i dziecie padlo po 21, i mam wolne.... tylko co by tu porobic???:sorry2::dry:

Didi oczywiscie sto latek;-);-)
Anineczko o kurcze blade ale Twoj maluch ma pomysly chyba bym zawalu dostala na twoim miejscu.
Andziulina dzieki za przepisiki:tak::tak:
Lubiczanko a ten domek naprawde boski byl, no szkoda go , oby ci sie udalo wyczaic drugi taki domek. Moj M tez chce wynajac cos takiego gdzies na uboczu, ale ja narazie pasuje bo prawka jeszcze nie mam.
Jutro M jedzie na jakoms fuche i az mnie skreca bo bede miec pobódke o 5 rano zeby mu kanapeczke uszykowac:baffled:

reklama
Witam mamuski.
U mnie ciezka noc i jeszcze gorszy dzien.Pol nocy Tobi przeplakal a rano wstal z goraczka,ktora ciagle rosla.Moj maz w pracy a ja po nieprzespanej nocce nie mialam sily.Do poludnia jeszcze mimo temperatury sie pobawil potem bylo coraz gorzej.Udalo mi sie zbic goraczke dopiero wieczorem i jak narazie smacznie spi-oby ta nocka byla spokojniejsza.Nie mam pojecia czy to jakies chorobsko czy moze zeby?Oprocz katarku i goraczki nic innego mu nie dolega.TAk wiec Moniadan wiem,ze do mnie tez dzwonilas,ale dzisiaj nie bylam w stanie nawet odebrac telefonu,wiec mam nadzieje,ze rozumiesz.
Kasiun80 jesli tylko jutro Tobi bedzie mial lepszy dzien to jestem chetna na spotkanko.Ale co z tego wyjdzie to zobaczymy jutro-dam znac:tak:
Uciekam z nadzieja zalapania kilku godzin spokojnego snu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry