Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie wiem skad mu sie to wzielo .....a on nawet ma powiedzmy wujka Algierczyka i tez jest on ciemny wlasnie taki jak Zuzia i albert nie robil nic takiego przy nim..haha ale coz wyobraznia dziecieca nie ma granic...A my pojedliśmy krokietów,Młody Dobranockę ogląda to ja tu siup:-)
Dziękuję dziewczynki za życzonka
Didi,co to dzieci nie wymyśląNiezły jest Albert
![]()
a do tego weszly nowe wzory wiec jazda bez trzymanki
a ja mam tylko dwie ręce, ale jak coś to powiem ze nie dam rady i dadza mi kogos do pomocy

kiedy to zleciało???buehehehheeKasiun- no ja oczywiscie z Knoknacarrydzielnicy cudow! hahaha i najliczniej zamieszkalej przez nasze foremki galwayowskie! Tylko Andzi nam tu jeszcze brak....uparta dziolszka, urobic sie nie chce!
- Misiu kochana ty wiesz, że ja to chętnie w wasze okolice, ale niestety mój mężowski musiałby codziennie przez całe miasto jechać, a i Ewa musiałaby do dunnse na brirhill poginać, więc nici z przeprowadzki... no nic - dalej będę tkwić minimum godzinę w korkach 
...Pamiętam doskonale dzień kiedy się urodził bo to był mój pierwszy dzień na BBWeszłam i gratulowałam akurat Tobie Igorka,nie mając zielonego pojęcia o kogo chodzi
ale co tam,jakoś się wdrożyłam;-):-)
Tak więc ja dziś świętuję pierwszy roczek z Wami,moje kochane foremki:-)![]()
no to wszystkiego najlepszego dla ciebie Tichonku również - i kolejnych rocznic z BB ;-)
jak dostanę zdjęcia z urodzin, to pochwalę się swoim dziełem 
stałam godzinę, przez co dziecię dostawało już - delikatnie mówiąc - korby... ehhh... ale jakoś dałam radę. Misia - ty jutro śmigasz? przygotuj się na stanie

) zycze Ci, zebys zrealizowala wszystkie plany i pomogla Twoim marzeniom sie spelnic;-)
Musze sprawdzic, kiedy sie do Mam z Irlandii przylaczylam. Ale wiem, ze Igorek juz "za mojej kadencji" sie urodzil.
taaa lepi pózno niż...
) ...
ale w niczym to nie ujmuje zyczeniom jakie mam dla Igorka- rośnij zdrowo i szczęsliwie maluszku słodki....Joanny...- Ty wiesz czego ja Ci zycze- alleluja i do przodu zawsze ! buziole
jeszcze raz sorki,ale miałam buzię zajętą w momencie jak dzwoniłas- usta konkretnie
u dentystki na fotelu ;-)
i te liany z kolcami z jakiejs jezyny czy coś
no i mój szanowny lanlord wpuścił tam w sobote 4 chłopa i normlanie w poł dnia mam taki ogródek ze uhhh
znaczy sie bez zadnego zbednego drzewa i innego dziadostwa
i nawet duzy jest- I Nikola ma gdzie sie bawic;-) ot- cała moja radośc w tym własnie zawarta;-)
juz mnie mój ogród przestał cieszyć
nie no zart- ale wolałam nie wiedziec ,ze takie chaty za takie pieniądze są
pisz jutro co ustaliłaś
oprócz wczorajszego wieczoru to gdzie Ty
przesiadujesz jak jak w ogródku :-)???
i co tam się będziesz przemęczac- se wolne wez

;-)
aj told ju
cmoki dla maluszka i jego siostry. Męza swego a tate dzieci swych pozdrów jedynie- bez całowania
;-)

moja Nikusia od wczoraj jest dzielnym przedszkolakiem
gorzej z moją psychą ,ale sama tego chciałam.Tyle,ze jak nastąpiło to... nie umiem sobie miejsca znalezc w czasie kiedy jej nie ma
w przeciwienstwie do niej po po tych 2 dniach jest tfu ftu - bombastycznie
malo tego - dziecko moje nauczone w domu jak ma powiedziec ,ze chce siusiu- dzielnie i bez pomyłki wypowiada owe zdanie za kazdym razem kiedy rzeczywiscie chce jej sie si - ehhh... jestem dobrej myśli;-)