• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A my pojedliśmy krokietów,Młody Dobranockę ogląda to ja tu siup:-)
Dziękuję dziewczynki za życzonka:-D
Didi,co to dzieci nie wymyślą:-DNiezły jest Albert:-D
nie wiem skad mu sie to wzielo .....a on nawet ma powiedzmy wujka Algierczyka i tez jest on ciemny wlasnie taki jak Zuzia i albert nie robil nic takiego przy nim..haha ale coz wyobraznia dziecieca nie ma granic...

no a Ewulec juz spi..haha a mowilam ze padnie cos ok 19 ...
Albert lezy w lozku tez i wciaga bulke bo mowi ze nie ma sil juz siedziec..po szlaenstwach w namiocie ....bo jeszcze 2 h temu rozbilam im namiot w ogrodku i jakie szczescie ..jaka wielka radosc..haha..taka mala rzecz a jak cieszy

ok..lece amku sobie zrobic..

Ostatnia edycja:
bry wieczor,
Asi w końcu wyszły obydwie górne trojki:-) mam nadzieje ze będzie spala lepiej, a ja dzis zmeczona po pracy, moj szef wrocil z show z New Yorku i przywiózł ze sobą mnóstwo zamówień na biżuterie, wiec będzie zapie....w tym tygodniu i oczywiście wszyscy chcą na już:wściekła/y: a do tego weszly nowe wzory wiec jazda bez trzymanki :szok: a ja mam tylko dwie ręce, ale jak coś to powiem ze nie dam rady i dadza mi kogos do pomocy:-D:-D:-D:-D:-D
Joann- sto lat!!!
andziulina- buziaki i zdrowka dla Igorka z okazji roczku
Tichonek - podrzuć troche tych krokietow;-)to juz roczek stuknal?:szok:
lubiczanka- link juz nieaktualny domek zdjety ze strony, ale z tego co mamuski pisza to musi byc wypasiony, powodzenia:-)
Emilii78- współczuje, ale moze jak piszesz ze urlopy to przyjdą lepsze czasy , głowa do góry:tak::-D:-D:-D:-D:-D
didi - niezle ma pomysly :rofl2:
zegnam sie i mowie dobranoc

Hejka :-)
Dziękuję wszystkim za życzenia :happy:
a i ja składam kolejno:
Andziulina - sto latek dla Igorka :happy2:
Tichonek - kolejnych owocnych lat na BB ;-)
Lecę czytać wstecz..

A wy tymczasem częstujcie się!

Załączniki

• tort.jpg
    tort.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 77
Joann piekne ciacho
My zaraz z M urządzamy kino domowe, tak sie ciesze, bo baardzo chciałam zobaczyc ten film
Tylko jeszcze szybko przetestujemy czujniki parkowania w naszej Big Ti

Dobranoc

jeszcze raz dziękuję wszystkim za pamięć i życzenia dla Igora - boszzzz ten mój mały myszorek ma już rok :szok: kiedy to zleciało???

Kasiun- no ja oczywiscie z Knoknacarry :) dzielnicy cudow! hahaha i najliczniej zamieszkalej przez nasze foremki galwayowskie! Tylko Andzi nam tu jeszcze brak....uparta dziolszka, urobic sie nie chce!
buehehehhee :rofl2: - Misiu kochana ty wiesz, że ja to chętnie w wasze okolice, ale niestety mój mężowski musiałby codziennie przez całe miasto jechać, a i Ewa musiałaby do dunnse na brirhill poginać, więc nici z przeprowadzki... no nic - dalej będę tkwić minimum godzinę w korkach :-p

...Pamiętam doskonale dzień kiedy się urodził bo to był mój pierwszy dzień na BB:-DWeszłam i gratulowałam akurat Tobie Igorka,nie mając zielonego pojęcia o kogo chodzi:-Dale co tam,jakoś się wdrożyłam;-):-)
Tak więc ja dziś świętuję pierwszy roczek z Wami,moje kochane foremki:-):tak:

woooww:szok: no to wszystkiego najlepszego dla ciebie Tichonku również - i kolejnych rocznic z BB ;-)
Lubiczanka - no chatka super... zaklepałaś ją???
Wiesienka - gratki dla Asi
Joann - no tort pierwsza klasa :tak: jak dostanę zdjęcia z urodzin, to pochwalę się swoim dziełem :-p
chyba wsio, co miałam odpisać...
a ja dzisiaj przeżyłam sajgon z moim dzieckiem w socjalu - kolejka do podpisu sięgała końca ulicy:baffled: stałam godzinę, przez co dziecię dostawało już - delikatnie mówiąc - korby... ehhh... ale jakoś dałam radę. Misia - ty jutro śmigasz? przygotuj się na stanie:baffled:
no nic - dobranoc dziewczynki - idę książkę czytać ;-)

Dobry wieczor mile Panie

Igorku, faceciku maly:-) Duzo zdrowka i radosci dla Ciebie! 100 lat!!!
Joannn, dla Ciebie kochana tak samo... Z okazji tej wspomnianiej 18-nastki (dziewczynki zapomnialy vat doliczyc:-D:-D:-D) zycze Ci, zebys zrealizowala wszystkie plany i pomogla Twoim marzeniom sie spelnic;-)

Wiecie co? Ja chyba tez rok na forum obchodze:sorry2: Musze sprawdzic, kiedy sie do Mam z Irlandii przylaczylam. Ale wiem, ze Igorek juz "za mojej kadencji" sie urodzil.
No nic. Lece spac. Dobrej nocy

reklama
helloł:sorry2: taaa lepi pózno niż...

ehh dziewczynki zero usprawiedliwiania się- ot po prostu wyszłam "z rytmu" i się wbić nie mogę:dry:
w
Dzięki bardzo za pamięć ( lubiczanka, ewelcia, tichonkowa :-p) ...

Na początku jako ostatnia :baffled: ale w niczym to nie ujmuje zyczeniom jakie mam dla Igorka- rośnij zdrowo i szczęsliwie maluszku słodki....Joanny...- Ty wiesz czego ja Ci zycze- alleluja i do przodu zawsze ! buziole

Tichonkowa- ale ze co- ten szlag Cię nie trafił jednak:baffled::-D jeszcze raz sorki,ale miałam buzię zajętą w momencie jak dzwoniłas- usta konkretnie:zawstydzona/y::-D u dentystki na fotelu ;-)

Ewelciu aaa tam zaraz dzieje się- ot radość mam, bo miałam ogród z którego uroków korzystac nie mogłam- był jak dzungla:dry: i te liany z kolcami z jakiejs jezyny czy coś:baffled: no i mój szanowny lanlord wpuścił tam w sobote 4 chłopa i normlanie w poł dnia mam taki ogródek ze uhhh:szok: znaczy sie bez zadnego zbednego drzewa i innego dziadostwa:baffled: i nawet duzy jest- I Nikola ma gdzie sie bawic;-) ot- cała moja radośc w tym własnie zawarta;-)

lubiczanko ajm hijer ;-) za ten link z tą chatą CIę udusze osobiscie kiedyś:dry: juz mnie mój ogród przestał cieszyć:dry::-D nie no zart- ale wolałam nie wiedziec ,ze takie chaty za takie pieniądze są:dry: pisz jutro co ustaliłaś:tak:

anineczko maj darling- a Ciebie to nawet nie ma jak poczytac- o usłyszeniu nie wspomnę:-p oprócz wczorajszego wieczoru to gdzie Ty :confused: przesiadujesz jak jak w ogródku :-)???

wiesienka no to mała gryzon juz ze tak powiem "pełną gębą" ;-):-D i co tam się będziesz przemęczac- se wolne wez:baffled::-D:-D ;-)

Zgagulcu i widzisz- wsio sie usystematyzuje:tak: aj told ju :-D cmoki dla maluszka i jego siostry. Męza swego a tate dzieci swych pozdrów jedynie- bez całowania:-D;-)

Szkoła niebawem- nareszcie !!!:happy2:

a no i pochwalę się oczywiscie- nie byłabym sobą :cool2::-D moja Nikusia od wczoraj jest dzielnym przedszkolakiem:tak::tak: gorzej z moją psychą ,ale sama tego chciałam.Tyle,ze jak nastąpiło to... nie umiem sobie miejsca znalezc w czasie kiedy jej nie ma:baffled: w przeciwienstwie do niej po po tych 2 dniach jest tfu ftu - bombastycznie:tak: malo tego - dziecko moje nauczone w domu jak ma powiedziec ,ze chce siusiu- dzielnie i bez pomyłki wypowiada owe zdanie za kazdym razem kiedy rzeczywiscie chce jej sie si - ehhh... jestem dobrej myśli;-)

No to spokojnej nocki - bo ja juz od wczoraj o 8-smej zrywka:baffled::-D

jesli któras kobietka coś pisała do mła a ja nie odpisąlam to krzyczec !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry