• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

ja tezmialam te tenisowki byly swietne zwlaszczado skakania w gume jak byla szykjai to na piastke szeroka..haha i dresik kreszowy tezmialam ..na komunie dostalam 2 komplety biale zegarek , dlugopis i kalkulator...haha kozaczkow relax nie mialam alemoja ciotka miala a duzo starsza nie jest...zbieralam samochody z gum turbo i donaldow..hehe

a pamietacie soczki w woreczkah?? jakieone pyszne byly

reklama
Ciao!

A ja zajadam zupe ogorkowa...choc nie wiem gdze ja ja mieszcze po tym przyjeciu krolewskim u Andzi!!!!

Alencjusz mial taki busy day ze padl jak kawka...a ja mam juz czas na relaks i dalszy wyrob korali...hmm...chyba nie wspominalam jescze ze postanowilam wrocic do jednegso ze swoich zajec w Pl czyli wyrobu korali :)

Paulettko- ja piernicze ze ci sie udalo dokopac do tej reklamy..no czad!! Ja jeszcze dobrze pamietam reklame proszku perio! pamietacie? perio mow mi serio!!

Monia- ja mialam takie pianinko i zbieralam naklejki z kuku ruku!

A pamietacie ta mode na noszenie spodni tyl na przod...jak sie ten zespol nazywal?? tych dwoch chlopaczkow czarnych??

hejka
(...) Larcia.. tak tu jest w ichinych przepisach jesli nie ma nikogo za Toba to niesygnalizujesz skretu i wyprzedzenia przeszkody.. a ja omijalam autobus i niekogo za mna nie bylo a dalam kierunek i bachh..blad.. co do odwolywania to juz zapozno chyba...jezdzic juz z instruktorem nie bede( kasa) bo wiem o co chodzi sama pocwicze jeszcze luk ..
Didi - Jesteś pewna, że tak jest? :szok: Bo to troszkę nielogiczne.. bo po co w takim razie używa się kierunkowskazy na rondach? ja myślę, że głównie dla tych z przodu by wiedzieli czy mogą jechać..bo po co wtedy tym z tyłu taka informacja? Jedynie przydaje się gdy ten z przodu wyprzedza lub skręca... Naprawdę zaszokowałaś mnie taka informacją..mój m.się uczył do testów i nie doczytał się czegoś takiego ale kodeksu nie mamy więc nie wiem jak to jest naprawdę..:dry:
Renni - to jest na Tarnogaju - zresztą blisko mnie ;-) heh
Misia - chodzi Ci pewnie o kris kros http://www.youtube.com/watch?v=To4SQihIr84
fajne wspomnienia..pamiętam wszystkie te gadżety o których wspominacie :-D
a ja miałam lalkę Fleur a nie Barbie ale tez zginała kolana i też z Pewexu :-D

Misia, oni sie Kriss Kross nazywali:-D

A moj syncio dzisiaj mnie zaskakuje od samego rana:szok: Czyzby mi ktos dziecko podmienil?????:confused2::confused::confused: Wiekszosc dnia przespal, tak jak na noworodka przystalo a jak pisalam ostatnio u niego ze spaniem srednio. Jak nie spal, to lezal sobie spokojnie, co tez sie ostatnio nie zdarzalo i obserwowal to, co w zasiegu wzroku i usmiechal sie polgebkiem do mnie.
A teraz, przed kapiela A. polozyl go na brzuchu i sie skubaniec przekrecil na plecy:szok: Zeby sie upewnic, ze to nie przez przypadek A. polozyl go jeszcze ze 3 razy i za kazdym razem sie przekrecal na plecki:-D

Dzisiaj sobie jakis seans filmowy zrobimy, bo ostatnio, to miedzy 21. a 22. do wyra sie szykowalam.

Zycze Wam milego wieczoru i owocnych siewow (tym, co sieja):-D:-D:-D

Mam nadzieje, ze jutro tez bedzie taki udany dzien:tak: Dobranoc

Hello
A u nas mila odmiana. Po deszczu wyszlo sloneczko:-) I doslownie i w przenosni:-) Wypogodzilo sie na zewnatrz tylko ten wiatr wieje i nie chce przestac:baffled:
A u nas tez lepiej, bo maly dzisiaj bardzo spokojny, duzo spi i slicznie sie do mnie usmiecha i ze mna "gada":-D Ada tez kochana dzisiaj:-)
I normalnie mialam czas na lookniecie na forum. Ale u Was wczoraj wesolo bylo:szok::-D
Pomyslalby kto, ze to porzadne Mamy z Irlandii do spolki z Tatusiem o takich rzeczach tu rozprawiaja:szok::-D:-D
Renni, mialam identyczne tenisowki. Oooo, jak ja je uwielbialam:-D:-D:-D
A pamietacie plastykowe piorniki z pianinkiem?
I czy ktos jeszcze poza mna zbieral naklejki z Kuku Ruku?:sorry2::-) I nosil dresik kreszowy do kompletu ze wspomniana czapka, tudziez opaska z kangurem?:-D:-D:-D

Kasiun80, ja mieszkam w Dunmore, ok 50 km od Galway. A co? Chcesz mnie odwiedzic?;-) Bo jak tak, to zapraszam:-)

No nic, ja uciekam, bo Alejandro powrocil z roboty;-)
Miloego dnia
Droga Zgagulo, otoz widzisz ja z mojej wioseczki do Ciebie mam wg mapy 35,4km i mam to pokonac w 41min wiec odwiedze Cie. Zdziwiona???Musimy tylko obgadac szczegoly kiedy chcialabys mnie widziec, wtedy wyjechalabym sobie z mala tak ok 9.00 rano i bylabym u Ciebie na sniadanko hihihi.
Dziewczyny jestem bejt po party u Andzi. Bylo bombowo. Mala padla po super wrazeniach.
Wroce do Was jutro. a teraz mowie pa
ps. ogladam jakas komedyjke na TVN zapowiada sie ciekawie.

Marta- stawiam na gorne jedynki. U nas jak te zeby szly to Al przez prawie tydzien mial goraczke prawie 40 stopni! U nas to byly najgorsze zeby! Wytrwalosci zycze wam obojgu!

Tak tak- Kriss Kross....kurka...to byly czasy....plus New Kids On the Block:-D

Zjadlam zupe, hot doga, lody....czizas....moze to czyzyk???? Dna nie widac...a moja twarz jak zaorana...wszedzie pryszcze!!:baffled:

http://www.youtube.com/watch?v=ziDtEPCFM0I

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry