reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam sie!

Co do dyskusji o mleku, to nie chce mi sie rozpisywac i na nowo zaczynac tej dyskusji. Krotko mowiac nie wierze, ze mleko krowie to cos zlego i ze pasteryzacja jest zla. Tyle. Ale fakt faktem, ze mleko zaflegmia, wiec zgadzam sie z misia, ze z tymi jej czestymi zatokami, warto sprobowac odstawic, ale caly nabial. Byc moze zauwazysz poprawe! Jak ja czy Amanda jestesmy przeziebione, to nie podaje zadnych przetworow mlecznych, bo to dodatkowo zaflegmia i bardziej czlowiek sie meczy. Ale na codzien-mleczko-jak najbardziej :-) Upodobalam sobie polskie laciate albo irlandzkie organic. Tylko te kupuje.

Dzis szaro i ciemno na dworze, a ja myslalam, ze to wciaz 6 czy 7 raaany. Wczoraj Monia, a dzis ja nie mam auta, M musial zabrac, wiec jestem uwieziona. A w dodatku zapomnialam wyciagnac wozek z bagaznika, wiec nie przejde sie nigdzie dalej. Moze ktos chetny na kawke u mnie w poludnie, to zapraszam :-)

reklama
Bry:-)
Mój Dracula w szkole a mniejszy wysysacz energii już się o śniadanie dopomina:happy:
Pauletta,biola,zdrówka dziołszki:tak:Ja mam lekko nos zapchany i mnie już nerwica w nocy bierze a jakbym się pochorowała to bym wścieku chyba dostała:baffled:Nic wziąć nie wolno a oddychać się nie da:dry:
Idę szamać bo na 11-tą z powrotem do szkoły,się wystroję w kolczyki pająki i pójdę,a co?!:-D

dziewczyny moglybyscie mi polecic jakas w miare dobra ziemie do kwiatkow doniczkowych bo mnie szlag trafaia i sie zawieszam jak wejde np do woodiesa a tam lezy tego od cholery i wlasciwie wszystkie przeznaczone na zewnatrz..Sprzedawcy probuja mi wcisnac ze taka na zewnatrz nadaje sie i do srodka.Raz im uwierzylam i sprawdizlam i d**a:no: wiecej nie zamierzam:no:Dzieki z gory!

dzien doberek dziewczynki

gdzie to slonko co tak pieknie wczoraj swiecilo??????????????????????
ech....w sumie i tak pazdziernik niczego sobie....moglo byc gorzej....
milego dnia

Madbebe faktycznie ja wsadzam kwiatki w ziemie ,ktora przeznaczona jest na zewnatrz:) i rosna i problemow nie mam.....ja jak przesadzam to poprostu dosypuje kompostu ,ktory mam do kwiatow w ogrodku i ladnie rosna....no i raz na 2 tygodnie gdzies podlewam woda z nawozem do kwiatow( tez zazwyczaj takim w plynie co jest do kwiatkow na zawnatrz)...i roslinki maja sie dobrze
ale na poprzednim domu powiem Ci ze strasznie mi marnialy kwiaty....w wiekszosci po 2-3 miesiacach padaly...wiec to chyba tez zalezy od miejsca.....

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:)))
Powiem szczerze,że miałam stracha wejść na forum-że mnie za to mleko zbesztacie,ale widzę nie jest zle:)))
Madbebe-no tak-wolna wola...ale Danielek codziennie pożera kachę na mleku i z przemianą nie widzę najmniejszego problemu:)Co do ziemi-ja tak jak Aga używam takiej na zewnątrz:)Niektóre padają,a inne trzymają się bombowo-jestem miło zaskoczona orchideą:)))
Tichonek-daj czadu z kolczykami:)
Wczoraj dzieciątka moje-łącznie z Danielkiem poprzebierane wybawiły się niemiłosiernie.Dadzia szalała po parkiecie...Dobrze się bawiliśmy:)
aaa...Pauletta-zdrówka dla Was:)

hej

no w koncu sekunka wolna..
Ben 10 odstawiony do zkoly ale o 12 konczy wiec to juz niedlugo...
dzisiaj mam przedszkole w domu ...clopcy kolezanki sztuk 2 , zuzia i ewulec wiec wesolo...

obiadek juz sie robi ..znaczy jak nrazie ryz wstawiony a miesko sie rozmraza..:)

wczoraj pielkismy z Alutem palce wiedzmy..haha sa swietne i pyszne...mlody zadowolony i dzielnie robil paluchy ,,,dzisiaj dostal do szkoly i pani podzieli

lece do szkodnikow bo cos sie dzieje

Madbebe ja uzywam ziemi do roslin domowych pakowana w malych workach, ale dla mnie to dobrze bo ja nie mam az tak wielu kwaitkow. Kupuje ja w woodisie, czasem w B&Q i bardzo dobrze rosna moje kwiatki.

ojejku jaka niemilosierna cisza. wywialo was??

Ostatnia edycja:
Witam:-)

Ja od rana jak zwykle coś robię, więc czau nie mam za wiele, a zaraz obiad trzeba wstawić i dziecko spróbować położyć, bo wcześniej wstała i już marudzi.

Zdrówka dla chorowitków

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry