reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama

to fakt,domek tez wazny
:tak:moze ja na kiepska trafilam bo w ogole wilgoci nie 3mala:no:doslownie pekala:baffled:a ta na zewnatrz jaka kupujecie?uniwersalna?Ja mam sporo kwiatkow,weic maly worek nie dla mnie:no: i wlasnie przesadzic powinnam juz dawno a nie moge sie zabrac:baffled:Moze jutro zakupie:tak:
dziecie polozylam spac i cisza:szok:chyba zasnela,ale na razie nie pojde coby jej nie zbudzic.W szoku jestem;-)ze tak latwo idzie.Sprawdza sie stwierdzenie ze wiekszy problem maja matki jesli chodzi o odstawienie od cyca.Pewnie z noca tak latwo nie pojdzie,ale to jeszcze nie teraz wiec pozniej sie bede martwic;-)
Ide jakis obiad wyczarowac.Nie mam pomyslu:no:
zapomnialam-zdrowka chorowitkom i jak najlepszych nastrojow.. ;)

helloł

Nie umiem sie wdrozyc :happy2: fajna wymówka:-p:-D

Tichonku kochany normalnie gdybym tylko mogła juz dziś bym tam wracała:sorry2: jednak poki co rok z dupskiem siedziec tu musze:baffled: ciesze sie,ze tak szybko się Tobą "zajęli":tak: moja Martysia tez dziś Halloween party w szkole. Dziś poszla jako "łicz":-D

Nikola przedszkole ma w przyszłym tygodniu otwarte także w next piatek ona bedzie przebrana za.. małą łicz:-D

zaraz już 12-sta- no szok jak to leci szybko:dry:

Lanlord mi kosiarke wreszcie przywiózł- normalnie nówka nieśmigana:cool2: w koncu bede sie na trawie wyżywać:-D

ide na ineczke.

ps. dobre mleko nie jest złe :happy2:

jakis mam dzien do kitu. :-(
Robota w domu stanela, zrobili 2 dni temu lazienke i do tej pory cisza, a jeszcze wykladzina w pokoju. Ja juz chcialabym wrocic do pokoju bo w nim mam wieksze lozko (king size).:wściekła/y: Spac w nocy nie moge, staram sie o niczym nie myslec ale to ciagle przychodza jakies mysli jak nie o tym remoncie to o dzidziusiu.
ja juz dawno skonczylabym ta robote a to sie juz tydzien ciagnie.:angry::angry:
zgaga mnie w nocy meczy:baffled:. a na dodatek to nawet nie mam sie komu wygadac lub wyzalic, a wam nie chce zawracac glowy:-(. chcialabym z kim posiedziec, wypic kawe a nie tylko klikac w komputer.
moze za duze wymagania mam.:baffled:

aaa sie mi przypomniało. Pojecia nie mam o jakich paluchach mówicie... proszę mi rozjasnić :sorry2:

AsienkaM to pogoda pewnie Cie w taki stan wprowadza no i ten niekonczacy się "remont". Ja tez jestem taka,ze wszytsko chciałabym na JUZ,;-) Nie masz nikogo zadnej kolezanki do której mozesz isc pogadac, wypic herbatke? poza tym coś Ci powiem- nam mozez tutaj zawracac głowe do bólu:tak: serio serio.

jakie paluchy??:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry