_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja oczywiście nie mam nic przeciwko piciu mleka krowiego , bo jak pisałam sama daję małej dużo rzeczy na mleku robionych , ale nie daję jej bezpośrednio do picia, kiedyś jej nie podeszło i nie próbuję dalej , co do szkodliwości to wiem tylko że samo mleko od krowy nie jest takie szkodliwe jak właśnie pasteryzowaneTichonek-super!Czekamy na wieści:-)Oczywiście same dobre
A mleko-Dziewczyny PLISSSSSSSSSSSS-mozecie się dietować,ale niech mi nikt nagle nie wyskakuje z tekstem jak ono szkodliwe jestOd WIEKÓW dzieci(i dorośli)pili mleko i żyli-zwłaszcza kiedyś bez schorzeń...a że nasza cywilizacja co rusz jakieś choroby wymyśla to ju nie biednego mleka wina!!!Kiedy dzieci prsto od krowy piły,a teraz kiedy 2000badań robionych niby nagle szkodliwe...Normalnie....
Pewnie,że fajnie zdrowo się odżywiać,ale bez przesadyzmu...Z resztą z masłem i margryn od zawsze są spory-które zdrowsze...i o!
zdrówka dla dzieciaczkówAle mi dzieciaka rozłożyło :--
-(skoro Wiktorek nie ma nic przeciwko aby leżeć na kanapie pod kocykiem znaczy że jest źle :-( teraz zasnął i dzięki temu chociaż nie kaszle bo wcześniej jeden atak kaszlu gonił drugi i nawet hydroxyzyna nie pomogła :-( dżizas jak nie jedno na rękach to drugie co się dzieje?????
:-
-
-(

Od WIEKÓW dzieci(i dorośli)pili mleko i żyli-zwłaszcza kiedyś bez schorzeń...a że nasza cywilizacja co rusz jakieś choroby wymyśla to ju nie biednego mleka wina!!!Kiedy dzieci prsto od krowy piły,a teraz kiedy 2000badań robionych niby nagle szkodliwe...Normalnie....
Pewnie,że fajnie zdrowo się odżywiać,ale bez przesadyzmu...Z resztą z masłem i margryn od zawsze są spory-które zdrowsze...i o!
a czytałyście dziewczyny to :

;-)
a i P mówi że coś go zaczyna łapać
no co za cholerstwo mi się tu przypałętało noooo