reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek-super!Czekamy na wieści:-)Oczywiście same dobre
A mleko-Dziewczyny PLISSSSSSSSSSSS-mozecie się dietować,ale niech mi nikt nagle nie wyskakuje z tekstem jak ono szkodliwe jest:no::szok:Od WIEKÓW dzieci(i dorośli)pili mleko i żyli-zwłaszcza kiedyś bez schorzeń...a że nasza cywilizacja co rusz jakieś choroby wymyśla to ju nie biednego mleka wina!!!Kiedy dzieci prsto od krowy piły,a teraz kiedy 2000badań robionych niby nagle szkodliwe...Normalnie....:baffled:Pewnie,że fajnie zdrowo się odżywiać,ale bez przesadyzmu...Z resztą z masłem i margryn od zawsze są spory-które zdrowsze...i o!
ja oczywiście nie mam nic przeciwko piciu mleka krowiego , bo jak pisałam sama daję małej dużo rzeczy na mleku robionych , ale nie daję jej bezpośrednio do picia, kiedyś jej nie podeszło i nie próbuję dalej , co do szkodliwości to wiem tylko że samo mleko od krowy nie jest takie szkodliwe jak właśnie pasteryzowane
Ale mi dzieciaka rozłożyło :-(:-(:-(skoro Wiktorek nie ma nic przeciwko aby leżeć na kanapie pod kocykiem znaczy że jest źle :-( teraz zasnął i dzięki temu chociaż nie kaszle bo wcześniej jeden atak kaszlu gonił drugi i nawet hydroxyzyna nie pomogła :-( dżizas jak nie jedno na rękach to drugie co się dzieje?????:szok::-(:-(:-(
zdrówka dla dzieciaczków

reklama
reklama
dobry!
u nas tez nocka nie za ciekawie.Za to wczoraj 1szy dzien bez cyca:-)1sza drzemka sie nie odbyla z przyczyn wiadomych,za to na 2ga poszla bez bolu,takze jestem dobrych mysli.Za to jak sie dossala wieczorem to w nocy spac nie mogla,z wrazenia chyba;-)
pauletta-u nas bylo to samo.Mala chyba cycek uratowal,dostala ode mnie troche bakterii;-)Tatus jest gdzies w polowie choroby:baffled:
Cisza tu dzisiaj..:szok:
zdrowka chorowitkom!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry