madbebe- no to super,ze cie to zainteresowalo! To gotowanie wg zasad jest trudne tylko na poczatku, trzeba podgladac kartke,ale pozniej sie juz wprawimy....tak przynajmniej twierdzi ta kolezanka, co mnie zaczarowala

Wlasnie dostalam od niej materialy ze specjalnych warsztatow, w jakich uczestniczyla. Miedzy innymi fantastyczne przepisy na zupy dla dzieci

Dzis kupilam cala torbe glonow...ahahahaha
Mleko ryzowe dostaniesz w Dunnsie i w Tesco tez na dziale ze zdrowa lub bezglutenowa zywnoscia- nazywa sie RICE DRINK. To owsiane w Ever Greenie tylko jest. Wg tej kolezanki ( a ma ona wyksztalcenie medyczne), to mleko krowie moze miec wplyw na to,ze tak czesto choruje na zatoki bo ma ono dzialanie sluzotworcze...w zyciu takiej diagnozy nikt mi nie postawilwiec zamierzam to sprawdzic. Wg tej diety chorujemy wlasnie przez zle odrzywianie. Wierze w to i mam solenne postanowienie zaczac o ta diete wyjatkowo dbac
Ps- tej kumpeli dzieci chorowaly ciagle, do czasu kiedy przeszla na ta diete. Od kiedy odstawila wszelkie produkty mleczne (krowie) cala rodzina jest zdrowa jak rydze!