reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Masakra-jak mi net chodzi:(((((
Asienko-tak,przygotowuję kachę na najzwyklejszym w wiecie mleczku krowim-ani razu nie miałam modyfikowanego w ręku:/I jestem jak najbardziej zadowolona-Danielek jak się zdaje też
A jeśli o kary chodzi-Daniel dziś siedzi w skoczku za karę-wscieka się niemiłosiernie,ale nie łamię się:(

hello

nie za dużo popiszę bo lecę zaraz po syncia,na szybko gotowałam pomidorówkę bo zaraz po szkole wpadają 2 koleżanki,jednej mam robic balejaż a druga będzie pilnowała 6 dzieci by mi chaty nie rozwaliły :-D

witam nowe forumki.

U nas jutro też halloween party i jeszcze jakaś autorka książeczek dla dzieci ma byc w bibliotece i będzie czytała swoje dzieła dzieciom.
Dziś muszę strój jakiś kupic bo ze sportacusa młody wyrósł :baffled:

Masakra-jak mi net chodzi:(((((
Asienko-tak,przygotowuję kachę na najzwyklejszym w wiecie mleczku krowim-ani razu nie miałam modyfikowanego w ręku:/I jestem jak najbardziej zadowolona-Danielek jak się zdaje też
A jeśli o kary chodzi-Daniel dziś siedzi w skoczku za karę-wscieka się niemiłosiernie,ale nie łamię się:(

Aha, to może i my tak spróbujemy, bo na razie krowie mleko jest bee.

U nas po obiadku, posprzątane, dziecko zaliczyło drzemkę i chyba na dwór pójdziemy.

Moja dzisiaj nono stop na schody wchodzi, tłumaczę 150 razy, że nie wolno, bo spadnie i będzie buba, ale nic nie dociera

reklama
Hejoo :-) przede wszystkim witam nowe foremki :tak::-) u nas noc nie najgorsza tylko jak małej słucham w nocy to aż mnie ciary przechodzą :no: jak na razie poprawy nie ma ale też się nie pogarsza co najważniejsze humorek ma apetyt też dzisiaj miałam debiut gotowałam dla nas jarzynówkę na szynce to zanim zabieliłam wyjęłam trochę dla małej i wtrząchnęła całą michę :-) za to W nie chce jej jeść :dry: i jego też mi rozkłada kaszle non stop wieczorem miał gorączkę i coś mu tam z nosa zaczyna lecieć i jest miaucząco-jęczący :sorry2::sorry2::sorry2: dzisiaj zostaje w domu i chyba go ominie Halloween Party :-( także swoim i wszystkim innym chorowitkom dużo zdrówka życzę :tak: Zuzia w ogóle znalazła sposób na przemieszczanie się i całkiem sprytnie jej to wychodzi a robi to na pupie pochyla się zarzuca kufrem i tak do skutku aż dobrnie do celu :-Doczywiście najczęstszym celem jest stolik pod tv gdzie można pożerać gazety :-D i skubana cały czas z chęcią do stania by się podciągała jak tylko znajdzie podpórkę choć pupa jeszcze ciężka i grawitacja działa :-)zmykam pranie ogarnąć do później laski ;-)
Andzulina ale się uśmiałam :-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry