AsienkaM1986
mama Zuzi
tez mieszkalam niedaleko Dunsa, teraz mieszkam na Barnwall Court niedaleko Cocona. A i gapa ze mnie GRATULACJE FASOLKI
A rodzic bede w Dublinie w Rotundzie.
A rodzic bede w Dublinie w Rotundzie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Masakra-jak mi net chodzi((((
Asienko-tak,przygotowuję kachę na najzwyklejszym w wiecie mleczku krowim-ani razu nie miałam modyfikowanego w ręku:/I jestem jak najbardziej zadowolona-Danielek jak się zdaje też
A jeśli o kary chodzi-Daniel dziś siedzi w skoczku za karę-wscieka się niemiłosiernie,ale nie łamię się![]()
:-) u nas noc nie najgorsza tylko jak małej słucham w nocy to aż mnie ciary przechodzą
jak na razie poprawy nie ma ale też się nie pogarsza co najważniejsze humorek ma apetyt też dzisiaj miałam debiut gotowałam dla nas jarzynówkę na szynce to zanim zabieliłam wyjęłam trochę dla małej i wtrząchnęła całą michę :-) za to W nie chce jej jeść
i jego też mi rozkłada kaszle non stop wieczorem miał gorączkę i coś mu tam z nosa zaczyna lecieć i jest miaucząco-jęczący 

dzisiaj zostaje w domu i chyba go ominie Halloween Party :-( także swoim i wszystkim innym chorowitkom dużo zdrówka życzę
Zuzia w ogóle znalazła sposób na przemieszczanie się i całkiem sprytnie jej to wychodzi a robi to na pupie pochyla się zarzuca kufrem i tak do skutku aż dobrnie do celu
oczywiście najczęstszym celem jest stolik pod tv gdzie można pożerać gazety
i skubana cały czas z chęcią do stania by się podciągała jak tylko znajdzie podpórkę choć pupa jeszcze ciężka i grawitacja działa :-)zmykam pranie ogarnąć do później laski ;-)