reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
no własnie mialam pytac o parówki......... ;)
Jakie i gdzie kupujecie........?
Wiem ze nie sa one za zdrowe ale mój dziec nalezy do niejadków... ;(
Do tego alergia na jajo... ;/ no i jak nic nie je to daje mu te parówy bo je to
zwsze wcina ze smakiem........... (niewiem czemu?)
możesz kupić w polskim sklepie parówki bobaski:tak:
skoro specjalnie dla dzieci to musza być dobre...

tichonku co do oddzielania mechanicznego to samo sie tyczy słoiczków dla dzieci gdzie może pisać że mięso jest oddzielane mechanicznie od kości...
lepiej żeby takich słoiczków nie kupować:no:

a tu coś na lepszy humor :-D
YouTube - Zdrada
:-D:-D:-D:-D:-D

witam nowe mamuśki na naszym forum:-)

tichonku co do oddzielania mechanicznego to samo sie tyczy słoiczków dla dzieci gdzie może pisać że mięso jest oddzielane mechanicznie od kości...
lepiej żeby takich słoiczków nie kupowa
:confused::confused::confused:Ale to chyba nie do mnie bo ja nic na ten temat nie pisałam:no::sorry2:
Aniaa83 pytałam w którym tygodniu jesteś,ale chyba nie doczytałaś:sorry2:I suwaczka ciążowego też nie masz więc ponawiam pytanie:Który to tydzień?Mogę Cię tylko podenerwować jak chcesz,że ja się czuję bajecznie dobrze,zarówno w pierwszej ciąży jak i teraz:-D
Posprzątałam,obiad zrobiłam,jeszcze mi umycie lodówki na dziś zostało,ale to jak wrócę ze szkoły:tak:I muszę lekko przerobić synowi strój bo spada z takiego Chudeusza:-D

Ja jestem teraz troche podziebiona, od 3 tygodni mam kaszel i nie moge sie go pozbyc, nawet mialam ostatnio wizyte w szpitalu i nic mi nie dali tylko powiedzieli miod i cytryna. a to guzik daje. a teraz mam remoncik w domu i jest bajzelek.
A moge wiedziec gdzie w Balbriggan mieszkasz??

Tichonek to super ze Ty czujesz sie wspaniale :)Z moich obliczen wychodzi ze to okolo 5 tydzien,za 2,5 tyg mam do gina to bede wiedziala dokladnie :)

Asienko u nas dzis Maz maluje sypialnie :)mieszkamy na Hamlet Lane niedaleko Dunnes Stores :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry