lubiczanka
Fanka BB :)
Didi,Monidan-ależ ja chętna-nawet namawiać byście nie musiały,gdyby nie to,że dzieci odebrać ze szkoły trzeba,i przygotować wszystko"w obejściu"...A chce mi się stąd ruszyć jak nie wiem co
Evelinaa-niedawno był temat paróweczek-morlinki bądz berlinki z plo sklepu...a tak na dobrą sprawę to każde jedne sąsmaczne(nie powiem dobre)dla dzieciątka
wszelakie frankfurterki,hotdogi itd itp
Evelinaa-niedawno był temat paróweczek-morlinki bądz berlinki z plo sklepu...a tak na dobrą sprawę to każde jedne sąsmaczne(nie powiem dobre)dla dzieciątka

Zdrowego dzieciaczka po prostu chcę
Jak się ciążowy pojawi to Wam pokażę
. Jak dla mnie to ona jest bardzo cienka i tak przeszla tym wszystkim, ze pranie nie pomoze. Wolalabym zeby wymienil wykladzine. Pokoj jest w ksztalcie kwadrata wiec nie byloby duzo roboty z wymiana, ale jak sie uprze na pranie to coz mi innego pozostanie
.
. Tak glosno chodzi ze szok, ale maja to sprawdzic, najprawdopodobniej z jednej strony beben spadl ze sprezyny, lub sie polamala i dlatego tak wali
;-):-)
Jesli tak to super. Moze sie kiedys spotkamy i poznamy. Byloby milo gdyz nie znam zbyt duzo osob mimo ze mieszkam w Balbriggan juz 4 lata. Pozdrawiam.