ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Didi czy TY pieklas te paluszki z tego przepisu co ja podawalam???
Tez przymierzamsiedo upiezenia ale w nastepnym tygodniu.
Pauletta zdrowkanzycze dla WAs i dla wszystkiech chorych;-)
U nas tez zimno ,buro i ponuro...nawet niewielki deszczyk padal...mam nadzieje ze juz nie bedzie poadalo bo z mlodym chce na jakis spacer wyskoczyc....
Pospalismy dzis do 7:40 ale znow sie rano obudzilam a mlody miedzy nami...jak on przychodzi do nas ze ja w ogole nie slysze
.
Pranie zdalo by sie poskladac i poprasowac....kurna ciagle mam jakies prasowanie
Tez przymierzamsiedo upiezenia ale w nastepnym tygodniu.
Pauletta zdrowkanzycze dla WAs i dla wszystkiech chorych;-)
U nas tez zimno ,buro i ponuro...nawet niewielki deszczyk padal...mam nadzieje ze juz nie bedzie poadalo bo z mlodym chce na jakis spacer wyskoczyc....
Pospalismy dzis do 7:40 ale znow sie rano obudzilam a mlody miedzy nami...jak on przychodzi do nas ze ja w ogole nie slysze

.Pranie zdalo by sie poskladac i poprasowac....kurna ciagle mam jakies prasowanie

Spac w nocy nie moge, staram sie o niczym nie myslec ale to ciagle przychodza jakies mysli jak nie o tym remoncie to o dzidziusiu. 
. a na dodatek to nawet nie mam sie komu wygadac lub wyzalic, a wam nie chce zawracac glowy:-(. chcialabym z kim posiedziec, wypic kawe a nie tylko klikac w komputer. 

i na noc sterydy jeszcze do tego mam nadzieję tylko że mnie ominie antybiotyk bo ja zbankrutuje na tych lekarzach
i taki mroczny swiecznik czarny z czarnymi swieczkami- całosc z tektury chyba- no fajowe no