Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Didi czy TY pieklas te paluszki z tego przepisu co ja podawalam???
Tez przymierzamsiedo upiezenia ale w nastepnym tygodniu. Pauletta zdrowkanzycze dla WAs i dla wszystkiech chorych;-)
U nas tez zimno ,buro i ponuro...nawet niewielki deszczyk padal...mam nadzieje ze juz nie bedzie poadalo bo z mlodym chce na jakis spacer wyskoczyc....
Pospalismy dzis do 7:40 ale znow sie rano obudzilam a mlody miedzy nami...jak on przychodzi do nas ze ja w ogole nie slysze.
Pranie zdalo by sie poskladac i poprasowac....kurna ciagle mam jakies prasowanie
jakis mam dzien do kitu. :-( Robota w domu stanela, zrobili 2 dni temu lazienke i do tej pory cisza, a jeszcze wykladzina w pokoju. Ja juz chcialabym wrocic do pokoju bo w nim mam wieksze lozko (king size). Spac w nocy nie moge, staram sie o niczym nie myslec ale to ciagle przychodza jakies mysli jak nie o tym remoncie to o dzidziusiu. ja juz dawno skonczylabym ta robote a to sie juz tydzien ciagnie. zgaga mnie w nocy meczy. a na dodatek to nawet nie mam sie komu wygadac lub wyzalic, a wam nie chce zawracac glowy:-(. chcialabym z kim posiedziec, wypic kawe a nie tylko klikac w komputer. moze za duze wymagania mam.
Aj, deprecha pewnie przez pogodę, z dzidziulkiem wszystko w porządku. No a niekończący się remont, hmmm, to u Irlandczyków normalne. I jak Margaritta napisała, nam zawsze możesz smęcić:-).
Ania od 10 jest śpiąca, ale wcale nie chce się położyć, nic może padnie niedługo, jak się jeszcze bardziej zmęczy. Na razie wywala wszystkie zabawki z pudełka, chyba sobie zrobię kawkę.
Mój Ninja też w szkole o 14 go odbieram.A z racji tej,że M go odwiózł do szkoły to sobie z Mattem poleniuchowaliśmy w wyrku do 11
Zdrówka życzę chorowitkom.My też dalej walczymy z choróbskiem.Katar mam już 9 dzień,a mówią,że trwa tydzień
No ale cieszę się,że udało nam się bez antybiotyków :-)
Zupkę z wczoraj mam,tak więc jak tylko mi się zachce to może narobię placków lub naleśników.
tak oni maja czas, a co to za problem jesli chca wyprac ten dywan zamowic ludzi z odpowiednia maszyna pioraca, a jesli wymienic to kupic wykladzine i dac klej do niej, juz nie musza jej klasc sami sobie polozymy, w ciagu 3 dni uporalabym sie z tym. mnie remont nie straszny, ja uwielbiam takie rzeczy. w domu pare lat temu z tatuskiem cale sciany w domu panelami wylozylam, uwielbiam z mezem meble skaldac, razem malowanie robic. uwielbiam takie prace:-).
No i żeby Zuzia się nie czuła samotnie Wiktor też wylądował na antybiotyku:---( zapalenie gardła i krtani i na noc sterydy jeszcze do tego mam nadzieję tylko że mnie ominie antybiotyk bo ja zbankrutuje na tych lekarzach
Hehe u mnie też zupa z wczoraj i kuskus z potrawką ;-)
lubiczanko fenk ju very macz :* ale to wygląda obrzydliwie smakuje chociaz jakoś? jak co? taki se zwykły "herbatnik'? i co z tym nieszczęsnym ekstraktem?
JA zakupiłam dziś taki a'la obrusik na ławe- czarny w czaszki i pajęczyny i taki mroczny swiecznik czarny z czarnymi swieczkami- całosc z tektury chyba- no fajowe no
pauletta zdowka dla dzieciaszków i oby Ciebie ominęło. Bo nie dosć ze bankrut to jeszcze to straszne samopoczucie chorobowe a i tak trza latać jak normalnie
Mój Dracula się wyskakał,wybiegał w szkole,słodyczy nachapał i cały happyOd 12-tej już mamy ferieKostium na razie schowany,jeszcze się przyda w Halloween,żeby po domach chodzićZaś mi głodno więc obiad czas wciągnąć YouTube - Breathalyzer Fail
madbebe ja też daję tą na zewnątrz co jest , tyle że ja mam mało kwiatków jak narazie
dziewczyny mam prośbę, zostało mi 5 dni do końca konkursu , czy mogłybyście pogłosować na Vi ??
link do zdjęcia mam w sygnaturce....
i można głos oddawać każdego dnia....
z góry dziękuję :*