reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej ja na chwilunie
wpadlam sie pochwalic nowym czlonkiem rodziny
ma na imie Spot
SDC18346.jpgSDC18348.jpg

Aniaa83 nic sie nie stalo, wazne ze troche odpoczelas, moze dobrze ze sie nie spotkalysmy bo jeszcze bym cie deprecha zarazila i co by bylo. Jutro maz idzie do pracy i nie wiem o ktorej wroci bo w soboty roznie pracuja, czasem 4, 6 lub nawet 8 godzin a obiadek musze mu podac. Wiec moze po niedzieli, a do tego czasu jeszcze sie podlecze. pozdrawiam.

Monia nie dziwie Ci sie, ale skus sie na ta buleczke dla dobra Twojego organizmu.

Ale jestem obzarta fuuj, ide zaparzyc herbatke i do wyrka z gazetkami. Jutro rano jade w miasto i do fryca na 12 :-) Ale sie nie moge doczekac!

reklama
czizas Larcia....napisalas o tym marsie i ja w sekunde po tym wciagnelam snickersa! Alez mnie nastroilas! Teraz mam wyrzuty...takie kalorie na noc! Ale dzien byl dzis sredni, oprocz ranka przy kawce z Monia. Al dzis dostawal szalu, reagowal histeria na kazde moje 'Nie'. Ostatnie 2 godziny przed spaniem to juz nie przestawal wyc bo chcial....paczka! walil rekami w ziemie, caly zasmarkany i zaryczany,....a ja olewka, ale co sie nasluchalam to mi dalej dzwieczy w uszach. Nawet go nie kapalam bo juz byl w stanie agonalnym....zaryczany i spuchniety...takie humory dzis pokazywal...cyrk na kolkach. Odbila mu palma dzis....dobrze,ze jutro ide na caluutki dzien do pracy...niech sie A teraz powysila!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry