reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritta sęk w tym że ja też jestem już chora z tym że mam nadzieję że mnie ominie antybiotyk a dadzą radę domowe sposoby i leki z pl :sorry2::sorry2::sorry2: po za tym z nadzieją wpatruję się w zegarek kiedy P wróci z pracy abym mogła się położyć:sorry2: szczęście w nieszczęściu tym razem Wiktor nie zachowuje się jakby przedawkował vibovit a siedzi spokojnie albo się pokłąda na kanapie więc nie jest źle:sorry2: tzn właściwie jest źle skoro on tak się zachowuje znaczy że się baardzo źle czuje...ehhh ale zamotałam :zawstydzona/y: idę się z dzieciem starszym legnąć na kanapę Zuza właśnie poszła na drzemkę ;-)

reklama
siemanko panienki!:-)
paulettA zdrówka Tobie i całemu domkowi:tak:
moja hania też miala dzis w przedszkolu party , ale , ze ona sie boi hallowenu i nie chciala nawet patrzec na stroje wiedzm, wampirow i szkieletow to poszla ubrana jako wrozka:sorry2: ale tylko jedna osoba byla ubrana strasznie, a reszta nie naszczescie bo hania chcialaby chyba pojsc do domu:sorry2:
my wlasnie pozeramy zajebiaszczą szarlotke owsianą misi :-)

Margaritta-ju elkom...nie wchodza polskie litery:( A wiec-sa pycha...Jak takie herbatniki wlasnie...moge jesc i jesc.Dzis podeszla do mnie nauczycielka Dawidka podziekowac:)
Pauletta-biedactwa,no...Obyscie sie szybko opedzili od tej choroby;)
Misia-na zdrowie
Tichonek-pewnie,ze sie jeszcze przyda(kostium)...a przede wszystkim swietnie,ze sie Radzio wybawil:)
A jak inne brzdace po hallowen party????

Ostatnia edycja:
moje dziecie zadowolone,a zobaczyc dyrektora szkoły w stroju Clowna bezcenne :rolleyes2:
Moje jako że było przebrane za ninja pocwiczyło na Mohamedzie sztuki walki :baffled:

Lubiczanko dotarło moje następne pw?

lubiczanko nie masz czcionki pl?? ło. A nie porozwalały Ci sie te paluchy.Czytałam komentarze i ... normalnie jak ja mam sie zabrac do pieczenia czegos to sie 100 razy zastanawiam:baffled::-D

a inne dzieci po party ok:-D Miśka przyszła juz bez sztucznych pazurków i rzęs ,ale wejscie miala to najwazniejsze:-D

pauletta buuu no to idz sie legnij korzystając z ciszy;-) w takim razie oby domowe sposoby pomogły :*

Tichonek taj jak piszesz- stój jeszcze do wykorzystania za tydzien;-) a ten link :-D:-D:-D bidny dziadzuś:sorry2::-D

Nikole trza zaraz iść budzić- a mi tak dobrze na kanapie pod kocykiem z laptopem:rolleyes2: G odpoczywa po pracy miśka po szkole... jak miło.

A ja z tego wszytskiego polozylam sie i z glodu chyba zasnelam,dopiero wstalam,wlasnie jemy zupke jarzynowa.J w pracy na druga zmiane....

Asienkoprzepraszam Cie,moze umowmy sie na jutro,co?chyba ze masz inne plany?

ello
pogoda do d...y caly dzien w domku spedzimy ehh
a ja sie dzis zabralam za prasowanie, z zelazkiem i deská do prasowania pomaszerowalam na góre , ustawilam sie pod szafá i wszystkie ciuchy moje i Olivy wyprasowalam i poukladalam , przez porzadki mojej córci wszystko wygniecione bylo ze wstyd takie cos na tylek zalozyc.Ciekawe jak dlugo bede miec tak poukladane?
Chorowitkom wszystkim zdrówka zycze, nas naszczescie choróbsko omija z daleka...

ViKamciaG widze ze bierzemy udzila w tym samym konkursie :-)
hehe jak na tyle stron co tam jest to nie dziwne że nawet na forum się znajdą inne uczestniczki konkursu:rofl2:

wogóle jestem w szoku że tyle zdjęc jest :-D
i jestem zła że konkurz nosi nazwę"pogodnie się uśmiecham gdy..." a jest dużo zdjęć gdzie wogóle dzieci są nie uśmiechnięte tylko np ładnie ubrane albo stoją w fajnym miejscu:sorry2: takie zdjęcia nie powinny być w tym konkursie:no:
ile masz głosów??:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry