reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
helloł babeczki

witam tez waszke - się rozgośc ;-)

Tichonku Ty wiesz,ze ja "prawie" zawsze z tą pomocą.. jednak na mój englisz tez nie ma co liczyć- a tym bardziej w kwestii "medycznej":sorry2: niemniej jednak super ze ta babka z Tobą pojedzie. I pewnie Radka musisz ze sobą ciągnąc nie? bydzie dobrze:tak:

lubiczanko
i ja kros maj finger:tak::-D się uda- się musi udać:cool2:

asienko jak dobrze, ze juz po w sumie. Duzo sił i zdrowka teraz dla Anusi

madbebe nadrabiasz? :cool2: ja juz zapodalam next-779 i 780 ;-)

U nas dziś slonce jest :szok: ale do tego tak wieje,ze... normalnie juz z rana wiatr mnie przeleciał :rolleyes2:

Moje starsze dziecie w sobote ma wystepy w pl szkole i 11 listopada w centum jakies tez- spiewają i takie tam. Na 20-stą :baffled: ale damy rade .

No to spokojnego dnia.

ineczka jest- ciepełko tez w sumie...a jaka cisza :rolleyes2: zapodam se emke teraz i zaraz po wybywam. I kolejny dzionek zleci jak ...

madbebe
normalnie przez kolano Cie trza :nerd::-D

Margaritta-Dawid też ma występy-codziennie wałkuje te dwie linijki swojego wierszyka;)))Już się biedny doczekać nie może:)
A Twój suwcio mi uświadomił,że do Świąt nie tak daleko:0...Może czas się rozglądać za prezentami...nieee-po roczku-póki co mam na co wydawać kachę.A ja siostry będę to jeszcze więcej;)))
Dzindusia-zapraszam,zapraszam,zaraz na wszelki wypadek na pv Ci telefonem zarzucę(tzn.numerkiem)I daj znać kiedy tylko będziesz miała ochot się wybrać do mnie:)

no wlasnie lubiczanko kochana prezenty... znow bede miała dylemat- i to nie wbrew pozorom z prezentami dla dziewczynek,ale dla G :confused2: myslec czas zacząć:-D
siostry bedziesz goscila?? bo nie zajarzyałam" ..a ja siostry będę .."- pewnie to jakiś skrót myślowy :zawstydzona/y::-D
No fakt- najpierw czeka Was roczek:-)
A miałam Ci pisać / mówić... jak podglądam BB a obok mnie siedzi Niki i są twoje posty ...to normlanie mnie zatkalo- Niki krzyczy"..mamuś Dawid Dawid".. se mysle,ze o co kaman.. a to zdjęcie Twoich dzieci no i ta menda mała pamieta imiona:szok: szok !

Ostatnia edycja:
Hello,hello mamusie:-)
Moniadan zapodalam na kolacje tosty z szynka i serem.
Misia jak potrzebujesz jechac na zakupy to dawaj znac.Jak tylko nie bede miala dzieci to zawsze moge Cie podrzucic.NA razie tylko do sklepow w naszej dzielmicy,bo nie mam taxu i dalej nie moge sie ruszac:tak:JA wlasnie bede konczyc ciacho,wiec zawsze moge Ci kawalek podrzucic:-)
Przez przypadek dowiedzialam sie,ze lokatorzy na poczatku grudnia jada do PL wiec bedzie troche spokoju-tylko nie wiem na ile:baffled:
W miedzyczasie jeszcze bede goscic tesciow.Dobra lece dalej piec...

witam mamuski i nowá mame waszke rowniez:-)
ehhh i znowu leje normalnie jakiejs depresji mozna sie nabawic o ile juz jej nie mam( len totalny,zero energii, ciagle mi zimno M skreca ogrzewanie bo mu goraco a ja podkrecam bo zamarzam:-p,ehhna dodatek weny brak-chociaz pewnie wena by byla gdyby me dziecko wczesniej spac chodzilo Andziulino wczoraj nawet kulki nie pomogly , niby zasnela w 2 minuty ale o 23:szok::wściekła/y:
Idem cos porobic.moze obiad bo w koncu jesc trzeba:-p

madbebe
normalnie przez kolano Cie trza :nerd::-D
ja nie mam takich zdolnosci jak Ty:zawstydzona/y:;-):sorry2:

Ja juz powoli planuje swiateczne menu..;-)Prezent kupujemy wspolny,tylko Wikcie cos trza..:happy2:
Pamietam normalnie jakbym tydzien temu karpia kupowala...a tu juz znowu Wigilia..I Wikty 2gie swieta...ehhh-sie wzruszylam:blink:
kasiuleczka-wlasnie zalookalam na Twoj blog.Masz talent dziewczyno!powiedz mi-jak dlugo robilas te duze kosze?jabym chciala cos takiego do kuchni zmajstrowac,ale nie wiem czy wydolę z czasem..

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka, wpadlam tylko sie przywitac nic mi sie nie chce, to chyba przez ta pogode. Chyba wleze zaraz pod kocyk i popatrze w telewizor, moze cos godnego zainteresowania bedzie a jak nie to jeszcze ksiazka zostaje. Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplutko.
waszka witam

Do góry