reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
siemanko!:-)
dziś przyklatują nasi przyjeciele wreszcziee!:-) na całe dwa tygodnie:tak: wiec pewno rzadlko tu bede:sorry:
andzulina spełnienia marzeń i pociechy z syneczka!:tak:

Dziecko śpi, więc mamusia postanowiła zrobić porządek w jej zabawkach, bo się ruszyć nie można:confused2:, niby ma niedużo, ale i tak ciasno w jednej sypialni. W salonie byłoby najlepiej, ale jeszcze coś się im stanie i będzie wojna między dzieciakami.

Ania jest wyraźnie osłabiona po tej trzydniówce, ciągle zmęczona i śpiąca. W sumie to pewnie też brak spaceru, ale nadrobimy:-). Nie wiem, czy dawać jej coś na wzmocnienie, czy po prostu przeczekać

Asienko ja Radkowi po trzydniówce nic specjalnego nie dawałam.Po prostu apetyt mu wrócił i po paru dniach nabrał sił:tak:
Ja za to opadłam z sił,tak się nawiosłowałam gołąbków z sosem pomidorowym (jednak się zmobilizowałam,żeby go zrobić i nie żałuję:-p) że ledwo żyję:zawstydzona/y:Ale pyszne były:-p

Asienko ja Radkowi po trzydniówce nic specjalnego nie dawałam.Po prostu apetyt mu wrócił i po paru dniach nabrał sił:tak:
Ja za to opadłam z sił,tak się nawiosłowałam gołąbków z sosem pomidorowym (jednak się zmobilizowałam,żeby go zrobić i nie żałuję:-p) że ledwo żyję:zawstydzona/y:Ale pyszne były:-p

No tez tak myślę, że przeczekam:-)
Kusisz tymi gołąbkami, kusisz:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

No też słyszałam o tym huraganie...Dobrze,że ciut dalej od nas;)
Anineczko-co mi nie piszesz jak się zięć czuje;)))
Sandrulińska-no wreszcie!Udanej zabawy!!!
Tichonek-dobrze żeś nabrała pędu na sos-bo bzzz to tak sucho jakoś:(
Joann-my też składujemy gdzie popadnie-na poddaszu,w garażu i w każdej wolnej dziurze;)
Marta-dziękuję za spaceras:)))
No idęsię za te kokosanki zabrać,bo jeszcze trochę i pieczenia nie uskutecznię dziś:)

aaa no tak! Zapomniałam Lubiczanko.wybacz.

zięc był dzisiaj u lekarza i dostał Klacid :baffled:
pierwszą infekcję pokonaliśmy bez antybiotyku,teraz już był potrzebny.Nie wiem co tam lekarz mówił bo M był z nim w gabinecie,a zapomniałam zapytac.
dziś mam dzień zapominalski jak widac :eek:
ja byłam u nurse zrobic cytologię,której i tak nie zrobiłam bo mam małą infekcję :confused2::crazy:
zięc narzeka na bóle głowy i ogólne rozbicie,poleguje i malkontent się zrobił :baffled:

Nie dość, że trzydniówka wymęczyła mi dziecko to jeszcze się okazuje, że dwie górne 4 wyszły;-):-D:-D:-D. Fakt, płakała przez dwie noce, ale myśleliśmy, że to po trzydniówce. Już ich mamy 10

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry