reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam poniedziałkowo:(
Deprecha od rana,ale bez szczegółów:(((
Anineczko-po Dawidku jak po kaczce spłynęło i nawet śladu przeziębienia nie ma...tzn jest,ale odpukać nie rozwija się-smary ino zostały...Za to Danielka na noc trzeba smarować i Dadzia cherla jak stary gruzlik,ale to raczej też do "zabicia"na dniach:)))
Misia,Tichonek-gratuluję...To zaczęły się najpiękniejsze momenty ciąży-nie tylko macie teraz świadomość,że tam w środku ktoś zamieszkał,ale na własnej skórze odczuwacie,że to maleńkie istnienie jest:)))Super:)
Tylko-chwilka-mam nadzieję,że uda Wam się zrealizować plany ,i że znajdziecie to czego szukacie:)
AsieńkoM-no gdzie te zdjęcia:)))
No wczoraj Dawidek miał to pasowanie-ledwo wierszyk wydukał w akompaniamencie nauczycielki,ale i tak jestem z niego dumna:)Po części oficjalnej odbyła się wyżerka-słodkości,ciacha i co tam kto chce(mnie osobiście zabrakło jalkiegoś mięcha i kiełbachy;)))Potem pojechaliśmy na zakupki,a po powrocie do domku Dawidek otrzymał swój wehikuł i jazdaaa-do wieczorka:)))Także niedziela milusia jak trza:)No i dzięki Marcie mogliśmy się przy kominku wygrzewać-dzięki raz jeszcze:)))
Margaritta-a jak u Martynki?Pewnie dała popisowy występ:)))
Uciekam,bo zaraz trzeba buciory zakładać...Miłego dnia:)

reklama
Witam
My dzis leniu****emy, nie puszczam Oliviera do przedszkola bo smarka i kaszle wiec zrobimy inhalacje i bedzie lepiej:)
Tylko chwila zapytam w hotelu, ale alkohol nie moze byc twój , ciasto czy tort tak, bo inaczej to nie bylby dla nich biznes.
JAk cos bede widziala dam ci znac.
Miłego dnia

hejka..
milego poniedzialku zycze mimo pogody

Albert odstawiony do szkoly chociaz niechetnie dzisiaj mu sie wstawalo bo wczoraj zasnac jakos nie mogl , no i trzeba zabrac sie za sprzatanie bo jutro mam rutyowa inspekcje z agencji ...wiec musze lodowke umyc , microfale i poczyscic sciany i kaloryfery gdzie Ewa picasso zostawila...haha

hej Wam!
Ja generalnie myslalam ze bedzie gorzej z tymi wichurami.Nie to zebym narzekala na brak wrazen;-)
Pospalam troche wiec nie jest zle;-)Wikte od kilku dni straszliwie ciezko polozyc,ale jak juz zasnie to spi.
Musze sie umowic na szczepienie bo dzis juz 13cie miesiaczkow:happy2:
Tylko-chwilka-madra decyzja z tym slubem.Ja zaluje,ze zrobilam pod rodzine,ktora i tak zawiodla.Teraz wszystko wygladaloby inaczej..:tak:Powodzenia w oganizacji!

milego dzionka!

Bry:-)
U nas pięknie słonko świeci,bez wiatru,ale o 7:30 było 3 st.:tak:Ale to dla mnie w sam raz:tak:Za to wczoraj wieczorem wiało dosyć mocno,padało,ale nie było tak tragicznie;-)
Śniadanie wciągnięte,pranie się kręci.Trza jeszcze trochę chatę ogarnąć:sorry2:
A ja dziś trochę smutny poranek miałam.Koleżanka,której syn chodzi z Radkiem do szkoły jest teraz w 20-tym tygodniu,to jej trzecia ciąża,poprzednią poroniła w 9-tym tygodniu.W czwartek miała pierwszą wizytę w szpitalu i wszystko w porządku,ale wczoraj wylądowała w szpitalu bo krwawiła:-(I to nie plamienie,ale lało się z niej,jakby kran odkręciła:-(Zrobili jej USG,obadali i niby wszystko w porządku,serduszko bije,wszystko ładnie zamknięte a takie rzeczy się ponoć zdarzają:-(Dziś mówi,że nadal krwawi ale jakby troszkę mniej,ale nie dostała nic na powstrzymanie tego:no:No i się dziewczyna wystraszyła a ja to się też zaraz przejmuję:-(

A w sobote wreszcie USB yupiiiiii nie moge sie doczekac:)))
:szok::szok:A gdzie oni Ci będą to USB wkładać?:-D:-D:-D
madbebe dla Wiktorynki na trzynasty miesiąc

Witam wszystkich.

Lubiczanka, zdjecia beda dopiero za dwa tygodnie, teraz fotograf musi je przejzec, wybrac najlepsze, obrobic odpowiednio w programie i wywolac. Wiec po odbior zdjec zglaszam sie dopiero 20 listopada.

Witajcie :-)

Asienka1986 to cierpliwie czekamy na fotki :-)

Tichonek przykro mi z powodu Twojej kolezanki....troche dziwne ze nic jej nie dali na podtrzymanie...

Tylko chwilka powodzenia z oragnizacja slubu...mam nadzieje ze znjadziesz odpowiednia sale itp trzymam kciuki :-)

Pogoda w miare slonko swieci J wroci z pracy to wyskoczymy na krotki spacer...troche lepiej sie czuje ale jeszcze katar mnie meczy ;/

witam

przereklamowany ten huragan :-D

a ja jestem happy bo moje autko przeszło NCT :-D
staruszek mój trzyma się nieźle i może jeździc kolejne 2 lata :cool2:
cieszę się jak dziecko bo to mój pierwszy przegląd :-D

Lubiczanko cieszę się,że wszystko wypaliło na pasowaniu.Zdróweczka dla Dadzi i Danielka.

zmykam bo ojciec dzwoni na skypa :tak:

helloł

No piękny poranek :happy2:

Tichonkowa superaśno,ze bąbelek juz daje znac o sobie;-) 3mam kciuki za jutrzejszy dzien:cool2:

lubiczanko a i owszem ,Miśka dała koncert taki ,ze w domu byłyśmy dopiero około 23-ciej:baffled: ale bardzo milusio było. To był jakiś koncert charytatywny i oprócz pl muzyki Irisze grali swoją- no cudnei wprost- zwazywszy,ze w ichniejszym zespole panie miały srednio 70 lat:nerd::-D ubawiłam sie;-) i gratki dla Dawidka- juz widze jak Cię duma rozpiera:-p A i zdrówka dla reszty całej:tak: i nie zostawie doła Twego bez echa! slucham !?

biola tez tak czytam Cię i se mysle USB? toz to najnowoczesniejsza metoda jakas na pewno;-):-D:-D przyjemna całkiem moze:rolleyes2::-D

madbebe i ode mnie dla Wiktorynki cmokasek na tą 13-stkę;-) i czekam na "bajere":-p kiedys tam:dry::-D

didi często masz takie "inspekcje"?:confused:

No nic- ogarnąc trza troche:dry: chce mi sie jak... ale pranie zaraz wywiesze- bo az sie prosi. Moze zdazy przeschnąc choc troche :-D

Milusiego dnia

reklama
Margarittko-kochanie Ty moje-mój Ty okładzie na wszystkie smutki...No nic-ja czasem tak lubię posmutkać..a teraz naprawdę deprecha ...oczywiście ,że "odkryłam"jaka jestem spasiona i uświadomiłamobie,że nie ma co się łudzić,że powrócę do dawnych rozmairów i duuużo moich ulubionych łaszków poszło OUT-teraz półki świecą pustkami-serio-mieszczę się w 2jeansy!!!Czarna rozpacz:(((
Tichonek-nie no ja wiem,że wichnim mniemaniu"będzie co ma być",ale do ku..y nędzy jakaś pomoc się chyba dziewczynie należy!!!!Ależ się zbulwersiłam;)
Anineczko-dziękuję.A jak nasz syn?Cieszę się,że NCT przeszło pozytywnie-oby więcej pozytywnych informacji:)
Madbebe-ogromny całusek dla Vikusi!!!
Asieńko-co się dzieje,e się bez wywołania nie odzywasz,hę?
AsieńkoM-to czekamy cierpliwie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry