reklama

Mamy z Irlandii!!

Alex witaj:-):-):-)

Poprasowałam, ugotowałam zupkę, teraz się bawię z Anią a potem na englisza:-D, ciekawe, czy Ania bardzo M dokuczy, bo przez tę chorobę to się strasznie mamusiowa zrobiła:baffled:

reklama
Hej,:-)

tylko chwila-witaj!!!
alex-przeogromne gratulacje!!!!!!!!:tak::tak::tak:
tichonek- juz czujesz ruchy dzidziusia??? No tak przeciez to 11 tydzien,(wedlug suwaczka) jeny jak ten czas szybko leci:szok:Super niech dzidzia zdrowo rosnie:tak:
anineczko-to nie byl huragan tylko jakas popierducha :-D:-D, tak straszyli ludzi a tu tylko jeden swizd i gwizd.

Milego wieczoru!

hej dziewczyny mam prosbe o pomoc ide w sobote na urodzinyy do dziewczyny tzn:dobrej kolezanki i kompletnie nie wiem co jej kupic,z tego co wiem ma perfumy,zegarkow nie nosi........no nie mam zadnego pomysłu...:(moze jakies propozycje

Julia, a moze jakas bizuteria, np korale ktore Misia robi sa bardzo fajne ;-)

Dobry wieczór
Alex witaj w domu, jak sobie radzicie?
Moje dzieciaki juz w łózkach, Emma od godziny ale jeszcze nie śpi, a Eryk teraz się położył
Ja siedze przy herbatce i mam ochote na cos do jedzenia ale w domu pustki :sorry2:

Anineczka racja z tym huraganem, jaj tez miałam tv cały czas, nieraz słabiej wiało a obraz znikał, tez sie dziwiłam wczoraj

Ostatnia edycja:
reklama
Witam choć nie na długo bo po męczącym dniu padam na twarz.
Kubuś jeszcze nie śpi więc muszę poświęcić mu trochę mojego czasu, a że nareszcie wieczór trochę luźniejszy mam to później wieczorna herbatka i plotki w towarzystwie mojego TŻ.:-)
julia28- hmm to zależy jak dobrze ją znasz, co o niej wiesz może jest coś co ona bardzo lubi?? Ja zawsze zwracam na to uwagę, może faktycznie lubi robioną biżuterię?? Albo uwielbia torebki lub jakąś dobrą książkę??? Hmmm zalezy tez od budżetu jaki chcesz przeznaczyć, ale myślę że ja znajoma to nic przesadzonego?? Może 2 płyty CD z ulubioną muzyką??
moniadan- chyba coś wisi w powietrzu bo też cały dzien myślę o jedzeniu a szczególnie o słodkościach lub lodach... Aż się skusiłam i zjadłam 3 batoniki a teraz jestem zła sama na siebie:wściekła/y:
Powinnam jeszcze dziś ugotować obiad by moi mężczyźni mieli co jutro zjeść, zawsze to robię wieczorami dzień przed ale jestem dziś tak zmęczona, ze czarno to widzę, swoją drogą kończą mi się już pomysły na dania łatwe do odgrzania, które nie są zupami. Coraz częściej zdarza mi się główkować godzinę zanim wymyślę co na obiad zrobić, może jakieś nowe inspiracje możecie mi polecić???
Miłego wieczoru!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry