madbebe
mama pazdziernikowa 2009
dobry!
witam kolejna Galway'anke;-)rozgosc sie i pisz czesto,to sie wkrecisz
;-)
a ja do Was z pytaniem,wlasciwie dwoma;-)tak od rana na przebudzenie
pierwsze odnosnie mego dzieciatka;-)Pisalam wczesniej o tej wysypce,ktora dostala 20dni po szczepieniu..zniknela dosc szybko z cialka,tylko teraz twarz jej sie paskudzi ze tak sie wyraze
Codziennie pojawiaja sie jakies pryszcze/krostki i zaraz znikaja.Poza tym ogolnie nie ma juz takiej ladnej twarzyczki
pory jej sie pozatykaly na nosku..Nie wiem do czego to przypiac:-(alergia to nie jest,chyba,no bo skad tak nagle?myslicie ze to po tej szczepionce,bo ja juz sama nie wiem

I jeszcze jedno;-)dostwalyscie kiedykolwiek kaske przez paypala za cos,co sprzedalyscie?ogolnie chcialabym wiedziec czy szybko wplywa po wplacie,bo wydaje mi sie ze ktos probuje mnie zrobic w konia
didi-ja nie pomoge
Teraz tak zimno to moze zostaw go w domu,zeby mu sie nie pogorszylo..
wszystkim chorowitkom zdrowka!
lubiczanko-tulkam!
milego dnia!
witam kolejna Galway'anke;-)rozgosc sie i pisz czesto,to sie wkrecisz
;-)a ja do Was z pytaniem,wlasciwie dwoma;-)tak od rana na przebudzenie

pierwsze odnosnie mego dzieciatka;-)Pisalam wczesniej o tej wysypce,ktora dostala 20dni po szczepieniu..zniknela dosc szybko z cialka,tylko teraz twarz jej sie paskudzi ze tak sie wyraze
Codziennie pojawiaja sie jakies pryszcze/krostki i zaraz znikaja.Poza tym ogolnie nie ma juz takiej ladnej twarzyczki
pory jej sie pozatykaly na nosku..Nie wiem do czego to przypiac:-(alergia to nie jest,chyba,no bo skad tak nagle?myslicie ze to po tej szczepionce,bo ja juz sama nie wiem

I jeszcze jedno;-)dostwalyscie kiedykolwiek kaske przez paypala za cos,co sprzedalyscie?ogolnie chcialabym wiedziec czy szybko wplywa po wplacie,bo wydaje mi sie ze ktos probuje mnie zrobic w konia

didi-ja nie pomoge
Teraz tak zimno to moze zostaw go w domu,zeby mu sie nie pogorszylo..wszystkim chorowitkom zdrowka!
lubiczanko-tulkam!
milego dnia!

I gdybyś Ty mnie widziała 20 kilo młodszą...