reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł

didi ło matko- w szoku jestem. Znaczy ja przez lat (..) nie miałam nigdy zadnej:cool2: takiego mam agenta :cool2::-D i chyba tak mi dobrze:sorry: powodzenia dziś;-)

lubiczanko no masz no. Dopadło Cie. Sie kuruj coby na piatek być w pełni sił:tak: zdrówka kochana! Oj wtuliłabym się wtuliła :rolleyes2::-D

Tichonku jak juz wspominałam wczoraj 3mam kciuki za pomyślość wizyty;-)

madbebe jak w czyms tam jakoś się łapie ;-) tak w paypalach allegro i innych takich wiedzy nie posiadam:zawstydzona/y: ale normalnie bym nogi urwała przy samej du**** jakby mi ktos taki numer wykrecił :cool: oby to okazało sie tylko opieszałością jakiejś tam instytucji paypalowskiej

odkurzacz, gary i spadam:-D

aaa anineczko dasz rade z engliszem- toz to pestunia dla Ciebie :cool2: i calkiem fajna ta oferta:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
I jeszcze jedno;-)dostwalyscie kiedykolwiek kaske przez paypala za cos,co sprzedalyscie?ogolnie chcialabym wiedziec czy szybko wplywa po wplacie,bo wydaje mi sie ze ktos probuje mnie zrobic w konia:wściekła/y:

ja kozystam z paypala mojego P jak ptrzebuje farmville kase ..haha i odrazu jak place ja mam.... wiec platnosc jest natychmiastowa jesli 2 strona tez obsluguje paypala...kurcze nie wiem jak to jest jak tylko jedna strona ma ale chyba tak jak pisze Dranissimo .. idzie 3-4 dni.. bo kiedys wplacal mi jakosi gosciu kase na allegro przez mojego paypala i mialam ja chyba po 4 dniach ..ale zapytam P jak wroci z pracy bo on obcykany w tych sprawach...

a Ty komus cos sprzedajesz..bo jak tak to najpierw widoczna kasa na koncie pozniej towar

Ostatnia edycja:
A moje dziecię jak na złość-nie da mamie spokoju-chociażby z okazji choroby;)
Margaritta-nawet nie zliczę ile od rańca pochłonęłam specyfików:(.Widzę,że grafik napięty:)))Miłego dnia:)
Didi-i dobrze,ale z Ciebie Mamusia kochana-że też nie wpadłam na pomysł z tymi husteczkami:/
Madbebe-mam nadzieję,że się sprawa wyjaśni-i faktycznie nie wysyłaj towaru póki kaski nie będzie
Kamcia-no co Ty?Ale jeśli masz czutkę,że jest kiepsko to faktycznie lepiej si za wczasu zabezpieczyć:)Powodzenia:)
Monidan-no proszę proszę-mały Casanova Ci tam w domku wyrasta:)))

witam sie

madbebe z mojego doswiadczenia z paypalem to kaska jest na drugi dzien Nio chyba ze ta osoba nie miala pieniedzy na koncie paypala i najpierw musiala zasilic swoj paypal a potem wyslac Tobie - kasa z konta na paypal idzie ok3-4 dni , nigdy dluzej sie nie zdazylo (a troszke kozystam z tego rodzaju platnosci ) :tak:;-) mam nadzieje ze nie zamotalam zbyt:sorry:
rozumiem;-):tak:tylko z info na paypalu - nie trzeba miec tam konta zeby zaplacic, tzn. odpowiedziec na moj request.Wiec mowisz ze do 4ch dni,hmmm,to jeszcze poczekam:tak:
Madbebe, absolutniei nic nie wysyłaj dopóki nie bedziesz miec kasy, teraz pełno oszustów Sofik, Misia i Pauletta cos moga powiedziec na ten temat
a własnei Pauletta jak sie skonczyła ta sprawa?
;-)nie no akurat to mi nawet do glowy nie przyszlo;-)Po prostu nastawilam sie na kaske,bo chcemy ten aparat kupic,a tu pewnie d**a bedzie :eek::-(

sie nam landlord trafil:-D-nareszcie!;-)jak dotad spelnia wszystkie nasze fanaberie;-)W jadalni mielismy kominek na olej,ale ze torf mamy pod nosem (jego synowie sprzedaja z wlasnego pola) A. zagadal czy nie daloby sie moze wymienic go na taki co wode podgrzewa i grzejniki tez.I sie dalo;-)W weekend wymontowal tamten,dzis przytargal drugi.Mowi ze moze byc lekki problem z montazem,w sensie pogodzenie tego z piecem,ale zawezwie hydraulika i podola:tak:
Nakupywal izolacji..A. mowi ze nad malej pokojem i sypialnia jest prawie pol metra waty;-)Moze w koncu bedzie ciepelko i najwazniejsze nie trza bedzie tyle na olej wydawac!:happy:

Ostatnia edycja:
Witajcie :-)

Asienka_R to super ze wysypka zniknela...

Lubiczanko zdrowka zycze...

Tichonek powodzenia na wizycie :-)

Zimno wietrznie nic tylko siedziec w domciu pozostalo...Katar mnie meczy dalej wrrr:wściekła/y:

We czwartek na wizyte jade i juz mam stresa;/

Dziewczyny czy ktoras z Was rodzila w Droghedzie? Napiszcie czy bylyscie zadowolone z opieki itp...jesli sie zdecyduje tutaj rodzic to wybiore raczej ten szpital w Droghedzie ...

Ano, witam 'z rana' ;)
Dzisiaj wolne wiec sobie czlowiek pospal troche :P A co, nalezy sie ;) Jeszcze przed sniadankiem, ale juz po kawce, siedze i indzojuje sie kopniaczkami maluszka! :)) Moglabym tak siedziec godzinami z reka na brzuszki i czuc, jak malec wariuje :)) Dzisiaj juz polowa mija, ponoc ta druga jest nieco 'gorsza', ale co tam, dam rade! :P

A z tym pisaniem u Was to troche ciezko, bo piszecie jak szalone i ciezko czasem naczytac, to co naskrobalyscie ;] Ale bede probowala... ;]

Madbebe-ale Wam dobrze z takim landlordem:)))Co do oleju-właśnie musiałam zatankować:/Ale spokój na jakiś czas będzie:)
Aania-nie ma co się stresować-jak może być inaczej jak tylko dobrze:)
No i wyjdę wreszcie z chałupy-niech mnie poprzewiewa troszkę.Loda wciągnęłam na śniadanko,cholinex w paszczy i można iść:)

Kurcze położyłam się na kanapie i mi się oko zamknęło :eek::eek:

Lubiczanko a mnie się ten system nauczania jak na razie podoba ;-)
Mamy specjalne zadania,które uczą poprzez zabawę.Ale to jak na razie początki tego i zobaczymy jak moje dziecko przyswoi tą wiedzę,a z nim jest strasznie ciężko bo się nie lubi uczyc i za grosz nie ma pamięci :no:

didi to już wiem skąd masz tak wypasioną farmę :szok::-D:-D
ojej ja chyba nigdy nie zapłacę złamanego centa za grę w necie :sorry::no:

madbebe to macie zuch landlorda.oby tak dalej :-)

margarittko a dziękuję kochana :tak::tak:

Moniadan no proszę :-D Eryk ma dziewczynę? :-D

reklama
Anineczko na to wyglada
On mowi o niej czesto ale nie wiedzialam ze to takie powazne :-d tylko ciii bo nie lubi jak ktos zna jego sekrety ;-)

Drannisimmo witaj na forum
Z Galway nas chyba najwiecej ;-) w jakiej dzielnicy mieszkasz
Wiesz juz czy bedzie chlopczyk czy dziewczynka?

Ja zrobilam ogorkowa i siedze i modle sie aby Emcia zasnela bo pozniej to zebranie to nie bedzie miala kiedy spac a po poludniu jade do kolezanki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry