reklama

Mamy z Irlandii!!

dzięki Dziewczynki za rady;) ja też jestem za naturalnymi metodami - leki to ostateczność. a do GP poszłam, bo chciałam sprawdzić czy ma czyste oskrzela i płuca, bo już mi tak smara i chyrla od dobrych 5 dni - podawałam mu trochę syropu LIPOMAL na bazie lipy (z PL) i smaruje mu pod nosem maścią majerankową. ale jeszcze zapodam herbatki z malinami i cytrynką;)
Alex - śliczne dzieciaczki;)

reklama
Witam w piekna pogode:wściekła/y:
Wieje i leje znowu....mialam isc na miasto...na poczte i PL sklepua teraz musze czekac az m wroci z pracy....mlody mnie wykonczy jak wstanie...
Moniadan ale z Eryka lovelas:-D
MAdbebe super macie landlorda...co do krostek nie pomoge....
A co do payballa.nie wiem czy dobrze napisalam?)nie wiem czy pamietasz ale ja tez kiedys przez to placilam sprzedajacemu...on czekal na kase i kasy nie bylo..a ja czekalam na towar...w koncu napisalam maila do payballa i okazalo sie ze zle byl podana nazwa przelewu(nic nie mozna zmieniac w tytule przelewu)i kasa utknela u nich.
Meilem przesylalam im wydruki z mojego konta ze przelalam kase itp...udalo mi sie odzyskac...to bylo wtedy jakos 600zl czy ponad 500zl juz nie pamietam dokladnie.
Moze ta laska tez zle wplacila i dlatego????
Potem drugi raz jak za cos placilam przez to to kase sprzedajacy mial za 2dni:tak:;-).
Lubiczanko zdrowka zycze!!!
Alex slicznych masz synkow:)
Andzulino zdrowka dla Igora zycze:)

Cos jeszcze chcialam ,ale zapomnialam:confused2:

Bylam w agencji w piatek zglosic ze mi grzejnik w kuchni i w salonie slabo grzeje...tzn u gory i po bokach grzeja ok,ale na dole i po srodku slabo a czasami wcale...
Przyjechla wczoraj Pan o 8:25:szok:w szoku bylam ze tak rano...ja sie zdarzylam ubrac a mlody w pizamie.....
Popatrzyl cos tam w piecu,na gore poszedl,zszedl i mowi ze wsio ok...
ja mu gadam ze nie jest ok,ze grzejniki nie grzeja tak jak powinny....to ten mowi zebym mu dala nr.tele.to on jeszcze dzis zadzwoni(wczoraj)i jak bedzie mial przyjechac to zebym byla w domu....
I dooooopa.... facia nie ma:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bede na poczcie i w PL a agencja jest na przeciwko wiec pojde znow do nich:cool2:

andzulina-cale zycie myslalam ze Ty tez na westside mieszkasz:eek::confused2::sorry2:
oczywiscie mialam w planach spacer bo pieknie na zewnatrz...bylo:eek:Wikta wlasnie wstala i sie chmurzy.Standard.

ewelcia-olej facia,popros meza zeby je odpowietrzyl i bedzie cacy:tak:
ja zawsze placilam paypalem bez problemow,a chodzi mi o otrzymanie siana,a nie wyslanie.Anyway mysle ze mam jasnosc sytuacji i daje sobie siana bo to walek na 99%:cool:

Idziemy na zupe;-)
do pozniej!

Ostatnia edycja:
Ja tez mialam zamiar oic na spacer a tu jakos sie chmurzy i zimno okrutnie. nie wiem wiec co robic bo do banku naprawde powinnam isc...bo niet z kaski bedzie....kurka wodna....

To fakt,pogoda okropna,ale co się dziwic,w końcu zima :eek:

Lubiczanko a Dadzia też idzie tym programem Jolly Phonics?
U mnie Antek dopiero w piątek przyniósł zadanie domowe,tak więc jesteście lepsi :-D

Andziulina zdrówka dla Igorka.Może sterimarem psikaj do noska.
Ja też smaruje chłopaków snufle baby lub pulmexem na noc.Uwielbiają to :-D
Zawsze plecki,klatka piersiowa i stópki mają wysmarowane :tak:

ewelcia też mi się wydaje,że masz zapowietrzone kaloryfery,a to zrobi spokojnie Maciek ;-)

Alex śliczne dzieciaczki :-):-) Podziwiam za poród naturalny :-):-)

Jolu zdrówka dla synka.Mam nadzieję,że antybiotyk pomoże.Nie wiem jak się leczy tą chorobę,ale ważne ,że będziecie mieli badania w szpitalu :tak::tak:

My w poniedziałek mamy wizytę w szpitalu u specjalisty w związku z częstymi zapaleniami ucha i powiększonymi migdałkami u Antka.
Jak to jest? Jeśli nie mam MC a skierowanie wystawił lekarz GP będę płaciła za wizytę? Bo już zgłupłam...na liście pisze,żebym przyniosła MC,ale ja jej nie mam :eek:

Witam
No i pojeżdziłam, i rozdałam CV gdzie niegdzie, szukam pracy w biurze, recepcja, customer service, w fabrykach itp, troche inna branże chce spróbowac.. Jutro jak zawioze Oliviera do przedszkola pojezdze dalaj na Oranmore, oby pogoda dopisała:)
Myśle teś żeby zacząć jakas szkołe lub kurs wieczorowy, marketing i zarzadzanie ..zobaczymy:)
l był własnie na przerwie wiec zjedlismy obiadek, zaraz chyba na zakupki pojade i sernik zrobie:)

Widze tu troche chorowitków jest wiec zycze zdrówka:)

reklama
Anineczko-no to faktycznie nie mam co narzekać;)))W końcu to jest coś w rodzaju"nauka poprzez zabawę":)
Misia-a nie możesz z kimś autkiem podjechać?
Kamcia-a pewnie-rozwijaj skrzydła!!!Zuch dziewczynka:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry