reklama

Mamy z Irlandii!!

AlexŚliczne Twoje Malenstwa:-)

Andziulina ja swoja smaruje pulmex baby plecki i klatke piersiowa a jak ma katarek to pod noskiem smaruje jej mascia majerankowa u nas jedno i drugie dziala
Zdrowka zycze dla synka....
Tichonek wspolczuje takiego czekania ale co zrobic jak mus to mus :)
A mnie w poludnie tak zmoglo ze sobie z corcia urzadzilysmy drzemke,obudzilam sie to nie wiedzialam co sie dzieje jakas taka zmieszana bylam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorkiem
Kamcia, co za pech, sama jestem ciekawa czy mozna odzyskac koszty

Emma nie spała w ciągu dnia, ale dała rade, poszła spac przed 19 , mam nadzieje ze prześpi cała noc
Andziulina, spotkanie z nauczycielem ma kazdy z rodziców ;-)
Pani bardzo zachwalała Eryka, że mądry, grzeczny, bystry, kolezanski no same super rzeczy :-)
Eryk zabawiał Emme zebym mogła spokojnie porozmawiac i tak jej sie podobało, ze nie chciała wyjsc z klasy, musiałam ja wziac na ręce siła i strasznie ryczała, dziewucha juz do szkoly gotowa :-D
Wychodząc ze szkoły, spotkalismy Lucie, zaczęli sobie posyłac całuski na parkingu :-) normalnie robie się zazdrosna, mój mały syneczek :-p;-):-D

Dziś dzwoniłam przez skypa do M i nie poznałam go, ktos odebral i powiedzial "halo"
myslalam ze to jego współlokator i czekam az Sz sie odezwie a ktos zaczyna po polsku gadac do mnie Misku cos tam cos tam
a ja kto mówi?? normalnie mój M tak zachrypł ze miał zupełnie inny glos :-D
Znam go 14 lat ale nigdy takiego nie słyszałam :-)

Wilwia - ooo a gdzie taki ładny domek? tzn pamiętasz nazwę osiedla? fajnie by było, jakbyście się zdecydowali na tą stronę...
Moniadan - no widzisz jakiego masz mądrego synka;) nawet się nie obejrzysz, jak Emcia będzie do szkoły śmigać ;P a co do SZ - może mógł powiedzieć "Tygrysku" ??? :P
Kamcia - współczuję, bo to kolejny wydatek pewnie i nerwy jeszcze...
zmykam - seriale oglądnięte, więc czas do wyrka śmigać:)
spokojnej nocki Dziewczynki:)

siemanko

kurcze od wczorajszego popoludnia neta nie mam..wrrr

Dranissimo...super ..jestes po naszej stronie Galway..ja jestem z Renmore...wiec rzut kamieniem od Ciebie

Andziulina duzo zdrowka dla Igorka

kurcze Alberta jednak rozklada..Ewa tez katar zalapala... wiec mlodego jednak nie puszcze do szkoly , niech zostanie w domku i wyleczy sie toszke jesli sie da..

ewelcia będzie ciężko to naprawic,mieliśmy ten sam problem i musisz poświęcic jeden grzejnik i go całkiem zakręcic wtedy powinny na dole lepiej grzac,spróbuj,może pomoże:-)

nie wiem w co mam ręce wsadzic,musze Szymka do niani zawieźc zeby ze wszystkim zdążyc:/

Witam,witam
Nie mam siły-rozłożona na całego-pocieszające są dwie rzeczy-jest mróz i fajnie się oddycha a dwa-najgorzej jest od ok18tej do10tej,więc do przetrwania:)
Didi-no mam nadzieję,że szybciutko dzieci wyzdrowieją:)
Marta-a co takiego robisz,bo ja już z nudów padam:/
Monidan-super tak słuchać same superlatywy o swoim dziecięciu:)
Ewelcia-pojawił się wreszcie ten"spec"?
A mnie się zachciało zminić wodę Tofikowi i tak se palucha rozcięłam,że 5naklejony plaster przestał przeciekać-grrrr

Bry:-)
Ale się tu chorobowo i wypadkowo zrobiło:baffled:Zdrówka życzę wszystkim:tak:
Wiesienka niestety ale raczej tak będę zawsze do endokrynologa czekać bo on przyjmuje też babki cukrzycowe wiec jest tego a jest,wczoraj chyba ze 30 kobiet czekało:szok:I wcześniej jak na 10-tą nie mam co przyjeżdżać bo lekarz od 10-tej przyjmuje:dry:Więc byłam na 10-tą i ponad 3 godziny nie moje:baffled:A to i tak miałam fuksa bo babka przeczytała jakieś nazwisko,podobnie brzmiące do mojego imienia,nikt się nie podniósł to ja poszłam,a potem przeprosiłam,że chyba źle zrozumiałam:-pI lekarka już kazała zostać i przepytała mnie,leki wypisała,tak to bym pewnie jeszcze z 1,5 godz.siedziała:wściekła/y:Za 2 tygodnie mam scan i już się nie mogę doczekać:-)
Idę na śniadanie,będę potem:tak:

Dzień dobry:-)
Andzia stwierdziła wczoraj, że jest zmęczona przed 19 i usnęła a jak się obudziła po godzinie to szalała do 22:wściekła/y::no::angry::dry:. A dzisiaj o 7.30 zwarta i gotowa do zabawy. Im później się położy tym wcześniej wstaje,:baffled:

No to zrobiłyśmy pranie, nastawiłam zupkę. Pod oknem mamy robotników, bo asfalt leją nowy i trochę głośno jest, ale niedługo skończą.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków

moje szkraby
SDC18365.jpgSDC18366.jpgSDC18367.jpgSDC18377.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry