reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej,:-)

U nas pogoda w deche! :tak:Zimno ale slonko pieknie swieci,:happy2: zaraz wybywamy na spacer a potem do sklepu na jakies zakupy, bo lodowka swieci pustkami.:szok:
lubiczanko-zdrowka zycze!
kamcia, anineczka-powodzenia w szukaniu pracy:tak:
didi-slodkie te Twoje szkraby!

Witam!
my po szczepieniu,troche placzu bylo,ale szybko przeszlo.To pewnie dlatego ze wczesniej badanie-osluchowo w porzadku,uszka czyste,wiec to najwazniejsze.Oczywiscie wszystko OK odnosnie wysypki,wiedzialam bez pytania:baffled:Mnie sie wydaje ze to moze jednak uczuleniei stawiam na czekolade poki co.Zobaczymy..

wiesienka-to na bank walek,ale mozna sie nabrac,nie powiem:no:Dostalam maila (adres niewiele sie rozni od paypalowego)niby z paypala,ze z konta tego kolesia kase juz sciagneli a u mnie sie pojawi jak nadam przesylke i podam im jej numer.Gnoje no! Napisalam do paypala,dolaczajac tego maila.Moze jakos kolesia dorwa,w co watpie:dry:
Takze dziewczyny trza uwazac masakrycznie:no::szok::dry:

lubiczanko
-ja sie pocielam z 2 dni temu a wczoraj jeszcze dolozylam:baffled:te sama reke.Fajnie piecze teraz :baffled:
Zdrowka chorowitkom! Ide cos dzialac bo mala chyba usnela;-)
Milego dnia

witam
ale rano biało było od szronu :szok::-)
dobrze,że m odwiózł Antka do szkoły to mnie skrobanie szyb ominęło...ale chyba muszę sobie zakupic skrobaczkę :confused::baffled:

Kamcia czy to się stało w toyocie?
Kurcze,ale pech.Mam nadzieję,że Ł robił zdjęcia na miejscu by miec dowód w sprawie :tak:
Oby oddali kaskę :tak:

Didi dzieciaczki wszystkie tsy śliczności :-):-):-)

moje dziecko w końcu postanowiło załatwiac się na nocnik :baffled::baffled:
ale jak siada na niego to każe mi tańczyc :szok::baffled:

Lubiczanko zdróweczka :tak::tak::tak::tak:
Ja mam pocharatane dwa palce bo zepsuło mi się urządzenie do tarcia ziemniaków i musiałam ręcznie trzec....coś mi się wydaje,że placków ziemniaczanych moja rodzina nie ujrzy dopóki nie kupię znowu jakiejś maszyny.

renni nie dziękuję ;-)

Ostatnia edycja:
anineczka po co tak sie przemęczac????????????ja rano polałam ciepłą ale nie za ciepłą wodą i po sprawie:-)skrobac by mi sie nie chciało:/

lubiczanka mówiłam,zapraszam do pomocy:-) jeszcze tylko salon został:/dzięki,wiesz za co:P

Marta-wiem;)
Zamiast polewać czy skrobać polecam kilka minut przed jazdą najzwyczajniej auto odplić-sam szron zejdzie:)
Anineczko-ło matko-taka maszyna to marzenie dla mnie,chociaż nie powiem-ostatnio w Lidlu był taki robot kuchenny wilofunkcyjny za 70kilka jurków i J chciaŁ mi kupić,ale wytłumaczyłam mu,że więcej z tym potem mycia i składania niż to warte;)
Madbebe,Anineczko-to jaki klub GRACYLIB(wg słownictwa mojego Tatusia)powinnyśmy założyć;)
Didi-słodkie te Twoje dzieciaczki:)))
VikamciaG-A skąd dziewczyny mają wiedzieć co się stało z Kasiun-jest wiele forumowiczek,które pojawiają się i znikają:(((I wielka szkoda...
No my już spacer zaliczylimy-przeszło godzinny-baaaardzo przyjemnie tk sobie pochodzić.Wózek załadowany zakupami dotarł do domku i trzeba się wziąć za cokolwiek-żeby ni było,żem leser;))))

reklama
U nas też spacerek zaliczony:-), zimno, ale słonko świeci. Fajnie. Asfalt na naszym osiedlu nówka funkiel:-D

Madbebe dzielna Wiktorynka, my mamy jeszcze to z 13 miesiąca nie zrobione przez tę trzydniówkę, chyba w przyszłym tygodniu się umówimy. I na bank bez płaczu się nie obędzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry