Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale lipa u mnie...
Zuzka jakiegoś wirusa złapała smarczy, kaszle, rzyga i sraczkę ma no masakra jakaś na szczęście jest pogodna i chętna do zabawy 
ale tyle co wydałam na leki i lekarzy to moje

w miarę ciepło choć już mrozem podwiewa i czasami pada

Madbebe to na bank jest przekręt u mnie było identycznie z tym że ja się dałam nabrać

Dostalam odpowiedz z paypala,ze to oczywiscie wal i ze dziekuja i ble ble ble.Co z tym zrobia,nie wiem,ale w sumie nie beda mi sie chwalic przeciez;-)
A po zimie bedzie jeszcze ciekawiej pewnie

TYlko jedna wpadka jak na razie. 

i 3/4 noży,mieszaczy jakiś tarczy w ogóle nie używałam 

Cudowny prezent świąteczny się Wam szykuje, prawdziwe dzieciątko pod choinką. Życzę szczęśliwego rozwiązania. Moja koleżanka z Galway też rodzi w grudniu- termin na 25 i też córka. Jak ja rodziłam w 2007 to był boom na chłopców teraz jest na dziewczynki. A na kawkę zawsze jestem chętna. 

A mieszkam, mieszkam:-), do Lidla się jeździło. Teraz M samochodem z bratem jeżdżą. I w sumie tylko tyle kojarzę, ale pomyślimy. My najczęściej z dziewczynami w Swords się spotykamy:-)Asienka_R jak bedziesz przypadkiem w moich stronach to daj znac to bysmy sie spotkaly moze co?bo z tego co widze to mieszkasz niedaleko nas :-)