reklama

Mamy z Irlandii!!

tylko_chwilka-nieee no paypal jest bezpieczny:tak:Po prostu trzeba pamietac jak to dziala i nie dac sie nabrac ze najpierw wysylka,pozniej siano itp.;-)
ja tam wolalabym miec te pieniadze bo juz je w glowie zagospodarowalam,ale coz;-)

PATRYCJA3007
-tak myslalam;-)maz tam bywa czasem.W sumie to kawalek do Galway,ja tez mam podobna odleglosc;-)Ciekawe ile mam do ciebie od siebie.Chyba nie za duzo bo do Ballinasloe mam dosc blisko.Az musze sprawdzic;-)
kamcia-a jak on w te dziure wjechal,jak ona na srodku drogi:confused:Ja to bym pewnie sie wydarla na A.:zawstydzona/y:bo on zawsze jezdzi jak wariat;-)

reklama
Witam:)
Pauletta - zdrówka dla Zuzi:) a nie mogłaś starać się o EHIC bezpośrednio u nich? ja jeszcze nie miałam MC, ale złożyłam papiery osobiście i po 2 tyg przyznali
Anineczka - brawa dla Matta- teraz już z górki będzie
Kamcia - powodzenia w przeprawach z urzędami - oby się udało
Moniadan - oby do piątku - pocieszymy cię;P
Patrycja - ja również witam i potwierdzam - dużo tu mam z Galway;)
a ja mam wolny wieczór - A zabrał Igora na męskie spotkanie (nieważne, że dziecko ok 19 chodzi spać...) - do 21 mam czas;P no i co jeszcze - Igor zrobił prezent dziadkom na Mikołajki - zabookowałam im bilety:P i postawiłam przed faktem dokonanym;) czyli jeszcze 3 tyg i przylatują moi rodzice - ale się cieszę;)

Ania wykąpana, zaraz pewnie pójdzie spać. M na angielskim, jak wróci to mam zamiar przygotować sobie wszystko na drożdżówkę, mam nadzieję, że wyjdzie;-), bo jeszcze nigdy nigdy nie robiłam a to w ramach imienin mojego M

Lubiczanko ależ ja w życiu nie śmiałabym nabijać się z Twojego biednego palusia ;-) oby szybko się zagoił ...daj pieskowi do wylizania :tak:
Andzulina u nich czyli u kogo???? P o MC złoży w tym tygodniu a ja jak pisałam wcześniej nie miałam sposobności aby samej gdziekolwiek pójść aby złożyć papiery na EHIC :no: bo albo dzieciaki chore albo ja a i samej z moją przeuroczą dwójką pałętać się po mieście to nic wspaniałego wręcz okropnie stresującego :baffled::sorry2:
Kamcia no nie zła ta dziura :szok: oby się udalo załtwić pokrycie kosztów;-)

Kamcia-ło Jesssu...Ależ wyrwa w asfalcie:0No strasznie to przykre-jeszcze mocniej zaciskam kciuki(i faktycznie szkoda tracić przywileje)
AsieńkoM-tyle się tu dzieje,że nie sposób dopytywać o każdego;)Mów co u Ciebie:)
Asieńko-trzyamam kciuki-napewno wyjdzie bomba:)))
Pauletta-nieeee dam mu:(za nic w świecie(choć faktycznie słyszałam,że ślina psa działa"leczniczo"-moja mama i jej piętki dowodem:)))

AsieńkaM - ty nam tutaj się nie obrażaj, tylko pisz, co słychać - bo tak jak pisze Lubiczanka - na forum tyle się dzieje i tyle spraw jest omawianych, że czasem nie zauważymy, że ktoś się nie odezwał przez kilka dni ;)
Lubiczanka - jak mój brat odciął sobie piętę, to uwierz mi, że ciotki pies lizał mu tą nogę i teraz nie ma śladu - ale to było dobrych 17 lat temu... więc może jednak się skusisz:P ???

reklama
Lubiczanka, Zartuje sobie,:-) Przeciez wiem, ze czasami to czlowiek nie nadaza czytac tyle sie dzieje:tak:. U mnie nic specjalnego, bylam u GP na badaniach. Pobral mi krew na badania bo mam kaszel juz 6 tygodni:baffled: ale przepisal tez inhalator wiec nie mam juz takich atakow. Bo jak dostalam ataku kaszlu to az z kibelkiem musialam sie witac:baffled:. teraz mam wizyte na 18 listopada i zobaczymy co wyniki powiedza.
Ale najprawdopodobniej to mnie meczy ta moja alergia na plesn, a ujawnila sie przez to ze mamy ta awarie w lazience juz 4 tygodnie:szok::baffled:. Pisalam o tym wczesniej. Niby lazienka byla naprawiana ale po 2 dniach wszystko puscilo i dalej woda sie leje. leje sie do pokoju i plesnieje dywan:-(:wściekła/y:. I mieszkamy tak juz prawie miesiac:baffled:.
Narazie nie mozemy sie przeprowadzic, musimy poczekac do lutego, w tedy skonczy nam sie umowa. Wiem ze mozna wczesniej sie wyprowadzic, ale nie dam rady sie teraz przeprowadzic bo to spory wysilek a ja mam troche nisko ciaze i staram sie nie przemeczac bo nie chcialabym urodzic wczesniej.
I takie buty u mnie.:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry