reklama

Mamy z Irlandii!!

didi dzięki za odpowiedź:blink:
ślicznie dzieciaczki powychodziły... a mała diablica jest cudowna :-D

lubiczanko dlatego właśnie pytałam czy ktoś wie co sie dzieje z nią... wystarczyło napisać że nie...:sorry2:

witam nową forumkę... z tego co doczytałam to termin na wigilię?? czy się mylę???

reklama
Moniadan tak aż tak źle :-(:sorry2::sorry2: dzien staram się spędzać u rodziców wieczorami eksmituję się do cioci spać... życie na walizkach nie dla mnie:dry: nigdzie swojego miejsca nie mam:no: kasa to mi chyba wyfruwa z portfela a poważnie nic takiego nie kupuję :sorry2::sorry2::sorry2: własciwie non stop kupuję body dla malej bo się zarzyguje a pranie nie nadąża wysychać nawet na spacer nie moge nigdzie wyjść no bo jak :sorry2: ehhh wlaściwie szkoda gadać nie ma to jak w domu i tyle :sorry2: Dobranoc

Witam nowa Mame Fajnie,ze ekipa z naszych stron sie poszerza…a I Andzulinko- badz tak laskawa kochana I nie probuj przekabaac Wilwii na przeprowadzki na Twoja czesc miasta…hihihi….Wilwia- don’t gooooo!!!!!
Misia - ale równowaga jakaś musi być :-p i nie przejmuj się swoimi zachciankami - widocznie Fasol/ka ma chęci;-)

lubiczanka jak nie lubisz jak cie zwierzaki liżą to poproś kogoś innego:-D hihih
Marta - hehehe :rolleyes:

u mnie w końcu wszyscy w domu, dziecię padło po wojażach z A, więc czas zacząć seans filmowy;)
spokojnej nocki Laseczki:)

witam z rana

co za pogoda...wieje i leje...nic tylko w lozku lezec..ale niestety Al dzisiaj do szkoly idzie bo katar jakby zelzal..hehe a w domu palma mu odbija

Witam
Marta-normalnie jakbyś u nas była;)))
Didi-dobrze,że tak szybko dochodzi Ci syn do formy:)))
Andzulina-jak seansik?
My posiedzieliśmy do 23ciej i fruuuu na spanko-a tak wiało,że myślałam,że nam okno otworzy:/Dziś czuję się mega wypoczęta i megazadowolona-a ponadto już mi nic nie doskwiera(tzn nie tak bardzo)-Danielek siedzi mi na kolankach i Mamuje:)Życie jest piękne:)))Miłego dnia Kobietki
aaa-Margaritta-ozwij się czasem
Tichonek-suwaczek(poszłam na wcześniejsze posty-się doczekć Ciebie nie mogłam;))-boski;)))))

reklama
dzień dobry Laseczki:)
Marta - no przecież ja żartowałam :P
Lubiczanka - no widzisz jak my myślałyśmy o tobie intensywnie... i jaka zadowolona wstałaś rano :P a mój seans w miarę udany, ale zakończył się ok 24, więc dzisiaj musimy dokończyć.
Aga Irlandia - ty to prawdziwy nocny marek
Tichonek - melduj się, cobyśmy mogli nowe suwaczki zobaczyć;)
Didi - współczuję wyjścia z domu w tą pogodę. mnie też to czeka, ale tylko 2 m do auta;P
a mnie od jutra będzie mało, bo zaczynam niańczenie dwóch rocznych dzieci - dobrze, że tylko przez tydzień... chociaż z drugiej strony będzie fajnie, bo moje dziecko zajmie się kolegą;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry