reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

no ten wiatr w nocy był chyba mocniejszy od tego huraganowego :baffled:
chyba jakaś uszczelka w oknie jest luźna bo jak wiało to ona sobie głośno pierdziała :dry:
pod szkołą tak zaczęło lac,że masakra...a teraz piękne słońce.
Ale w radiu mówili,że ma wiac 100-120km/h tak więc będzie się działo.

Aga Irlandia hello :-D
a co ty spac nie możesz?;-)

Lubiczanko cieszę się,że już lepiej :-):-)

andziulina to będziesz miała wesoło z dzieciaczkami. :tak::tak:

reklama
Didi - współczuję wyjścia z domu w tą pogodę. mnie też to czeka, ale tylko 2 m do auta;P
a mnie od jutra będzie mało, bo zaczynam niańczenie dwóch rocznych dzieci - dobrze, że tylko przez tydzień... chociaż z drugiej strony będzie fajnie, bo moje dziecko zajmie się kolegą;)

hehe..ja tez do autka... ktore mam postawione pod drzwiami bocznymi wiec kroczek i jestem w srodku... pod szkola kilka krokow i mlody w klasie wiec nie bylo tak strasznie :) ..hehehe

no ale mam w planach jechac na miasto ale to juz autobusem bo nielubie parkowac na miescie i hmm...oby mnie nie zwialo.hahahah

Witam!
Tez mam wrazenie ze ten wiatr silniejszy jest, ale tv działa i to najważniejsze :-)

Dziewczyny w niedziele w omniplexie na 12:30 jest seans dla dzieci za 3e a dorosli free, ja sie wybieram z Erykiem, moze ktoras ma ochote dolaczyc ;-)
Poza tym nuuudy!!!!
Wilwia, mam nadzieje ze uda ci sie wpasc wczesniej :-)

hejka dziewczynki
oooooo mamuniuuuuu ale wiejeeee , normalnie smietniki nam po osiedlu latajá:szok::baffled:
ha ha a rano to listonosza prawie ze schodów zwialo jak doreczal mi paczuszke od mamusi:-pheppii jestem bo w koncu doszly moje ozdobki kwiatuszki ze tworzyc mozna, Olivka tez hepii bo babcia bajeczke kupila i mloda teraz siedzi i czyta( i do tego drugá ksiazeczké z zadaniami dla 3latków:nerd: oooo to bedzie trzeba usiasc z malá i cwiczyc hi hi
no nic sniadanko zjedzone, moze kawuche jeszcze wypije a poxniej.... balagan na mnie czeka :-p

witam i ja!

anineczko-u nas tez swiszcze wiatr.A. uszczelnial juz w wielu miejascach ale nadal troche slychac.Co sie okazalo-jak nacisne rame okienna to sie normalnie rusza:szok:Zajefajnie wstawione okna.Kolejne zadanie dla landlorda:-DOn to sie ma z nami...;-)
asienkoM-Twoja sprawa.ja tez mam alergie na plesn i jak zaczynam kichac to wiadomo ze gdzies jest;-)Wiem jedno-to straszne cholerstwo.Ja wialabym jak najpredzej..:sorry2:
pauletta-dlugo jeszcze bedziesz w PL?Mam nadzieje ze szybko zleci;-)
misia-moge Cie podrzucic do banku,z tym ze jutro bede w miescie.Bank do 15tej.Do jakiego sie udajesz,AIB?

milego dnia!

Larcia, nie wiedziałam, bo my bardzo rzadko chodzimy do kina, w niedziele przewaznie spedzamy czas w parku, albo na plazy, ale ze pogoda okropna to pomyslalam o kinie, to co chcesz sie wybrac ;-)
AsienkoM ja tez bym szukała czegos innego na waszym miejscu, bez dzidziusia bedzie wam sie o wiele łatwiej przeprowadzic

Larcia, nie wiedziałam, bo my bardzo rzadko chodzimy do kina, w niedziele przewaznie spedzamy czas w parku, albo na plazy, ale ze pogoda okropna to pomyslalam o kinie, to co chcesz sie wybrac ;-)

Narazie nie ma odpowiedniej bajki dla Amandy, a w ta niedziele i tak ni mam czasu :-)Ale milego wypadu dla was.

Ostatnia edycja:
reklama
No i jestem-po zakupkach:)))Szkoda tylko,że pomimo wydanych 100e nie kupiam jeszcze wszystkiego co chcia\łam:(
Monidan-ja chętnie bym się wybrała-u nas nawet kina nie ma:(
Anineczka-jesteś pewna,że to okno?;)))
Madbebe-u nas okna były chyba przez tych samych fachowców zakładane co Wasze-masakra.Na szczęście my już to mamy z głowy:)
Andzulina-no fAkt-a ja się zastanawiałam co mnie tak uszy pieką;)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry